oh oh iç ama önceden su almak için kalkıyoduysan alma sürahiyi yanına :)
su almaya gitmek bile bi hareket :)
amiin cnm inşallah , hepimiz birlikte.Hoşgeldin canım bu grup serbest canım.Amaç birbirimize destek ile kilo vermek.İnşallah istediğin kiloya ulaşırsın.
öglen yemegim
bir kase nesfit yedim ama dayanamadim üstüne azcik üzüm yedim
afiyet olsun canım ya fazla bişey yememişsin kasma kendini o kadar hem sen temizlik yaptın güç kaybettin.
bende akşam yemeğimi yedim
bu arada ara olarak 1 tane susamlı çubuk kraker yeşilçay
akşam yemeğimde
tarhana çorbası ve havuçlu yoğurt 1 dilimde ekmek
karar verdim yarın spor salonuna başlıyorum 1 aylık başlıcam bakalım nolcak
dün iş için aradılar aslında ona sıkıldı canım birazda söyledikleri mağaza bana çok ters otobüs yok oraya 2 otobüs yapmam lazım ona çok uzucak yolum kabul etmedim beklemeye devam yani :)
kızlar ben kaçıyorum oslew bugünkü kasveti bana çöktü şimdi.Neyse size iyi akşamlar kendinize iyi bakın emi?
kızlaar bi pantalonum vardı iki sene önce aldığım içine giremiyodum bir iki kere giymiştim yeni daha yani akşam onu denedim ne kadar gircek diye girdi ve kapandııı :) biraz bacaklarda fışkırma var ama önemli olan kapanmış olması çok sevindim :)
kızlaar bi pantalonum vardı iki sene önce aldığım içine giremiyodum bir iki kere giymiştim yeni daha yani akşam onu denedim ne kadar gircek diye girdi ve kapandııı :) biraz bacaklarda fışkırma var ama önemli olan kapanmış olması çok sevindim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?