Tecrübe ve deneyimlerimizle her türden zayıflamaya var mısınız ?Serbest Kürsi

ben geldiim :)
canım hiç kalkmak istemedi havada kapalı yağmurlu spora gitmedim anlıcanız
şimdi ılık su içiyorum peynirli tost yicem sonrada öle işte bugün pek keyfim yok

ben geldiim :)
canım hiç kalkmak istemedi havada kapalı yağmurlu spora gitmedim anlıcanız
şimdi ılık su içiyorum peynirli tost yicem sonrada öle işte bugün pek keyfim yok

sana kızacağım ama bakıyorumda 2 kilo verdin hemen dünden beri saldın kendini :113::113::113::113:

azcık öle oldu sanırım ne bilim ama toparlıcam :)
leslie yapcam şimdi 1 mil :)

Ben heman öğlen menümü yazayım

1 kase sebze çorbası
2 tane ufak köfte
bol salata 1 bardak ayran 1 kaşık makarna
ve 2 kaşık sultan nigar yemeği.Fazla yemedim sanırım.

Bugün bol bol su içiyorum.

sultan nigar nemiş :) afiyet olsun

mrb arkadaşlar , yazılarınızın bir kısmını okudum inşallah herkes dilediği kilosuna kavşur. ben normalde balık etli bir bayanım ama kullandığım ilaçlardan dolayı 65-69 kiloya çıktım şu an ilaçlarımı doktorum yavaş yavaş kesiyor o yüzden artık kilo verme çalşımalrına başlamam lazım, hedefim 60 -61 kilo çünkü evlenmeden önce 58 kiloydum daha fazla zayıflamak beni rahatsız ediyor.malum hem yaz geliyor hemde sağlık için vermem lazım. forumda gezinirken sizin yazdıklarınızı gördüm ve bende sizin grubunuza katılmaya karar verdim. tabi beni aranıza alırsanıZhepinize bol kalori kaybetmeli günler dilerim

hoşgeldiiinn bizde araya almak yok herkes dalıyor konunun biyerinden :)
sende istediğin kiloya ulaşırsıınnn inş :)

Hoşgeldin canım bu grup serbest canım.Amaç birbirimize destek ile kilo vermek.İnşallah istediğin kiloya ulaşırsın.

sultan nigar nemiş :) afiyet olsun

saolasın kuşum benim.Canım Sultan nigarı bende ilk defa yedim açıkçası ama sana tarif edeyim tazel fasulyenin biraz daha irisi içinde küçük taneleri var.Adı sultan nigarmış.Ben onları taze fasulyenin kartlamış hali sanıyordum

:))))))) kart fasulyeleri sultan diye yediriyolar yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…