valla denedim ama imza olan yeri bulamadim bi türlü herseyi yapmistim ama ne bilim orayi bulamayinca birakti yeni gelen arkadasim bende ayniyim devam edemiyorum
esim dedi iki ay icinde 80 cikma yeter bende 79 um
bende dedim iki ay icinde 70 olcam iddaya girdik bilmiyorummmm :)))))))
Yarın yazcağım spor yaptım diye.ALLAH'ın ne olur azmimi akşama kadar sürdür
öncelikle canım aramıza hoşgeldin zaten amacımız burada beraber motive olarak kilo vermek.Sende benim gibisin diyetlerden çabuk sıkılıyorsun anladığım kadarıyla öncelikle o meyve bulamadığın zaman yediğin bir parça çikolatayı unut ( ben bu hatayı bugün yaptım oslew bana ceza verdi ).Ha diyeceksin hiç çikolata yemeyecekmiyim tabiki yiyeceksin 2 veya 3 günde bir tek kare.Sonra akşamları spor yapmaya çalış.Zaten insanoğlu ilk haftalar kilo veremiyor diye soğuyor diyetten
çok iyi vala yediklerin falan hadi devam bırakmak yok
kendine atıştırmalık bişeyler al ama hergün çikolata yersen olmaz :)
hadi bakalım hep beraber :)
sorma ya benden de o kadar.Eşimin arkadaşının düğünü var haziran 25de.valla denedim ama imza olan yeri bulamadim bi türlü herseyi yapmistim ama ne bilim orayi bulamayinca birakti yeni gelen arkadasim bende ayniyim devam edemiyorum
o eşine deki sende az ye de bende az yiyim :)
spor yapman lazım sadece yediğini kesmekle olmuyo spor spor spor :)
imza dediğin yer profilinde çizelge yazan yer kalem var yanında ona tıklıyosun yapıştırıyosun :)
sorma ya benden de o kadar.Eşimin arkadaşının düğünü var haziran 25de.
o zamana kadar esaslı zayıflayıp şaşkına çevirmek istiyorum.El ele halledelim şu işi yaa ne olursun kardeş
sorma ya benden de o kadar.Eşimin arkadaşının düğünü var haziran 25de.
o zamana kadar esaslı zayıflayıp şaşkına çevirmek istiyorum.El ele halledelim şu işi yaa ne olursun kardeş
bende avusturyadayim suan iki ay sonra izmire izine gidicem ve bu kilolarimi görmemeleri lazim genckizgen zayifcacik bisidim :)))
hadi bakalim birbir,izi desteklersek daha azimli olabilecegimize inaniyorum
ah ah canım yaş geçtikçe genişliyoruz sanki
evt sanirim ya bu arada ben cuma bu diiyete baslarken malesef 79 falan gösteriyodu tarti
simdi cikiyorum 77 diyo hemen kilo verdigimi sanmiyorum cizelgenin baslangicina 78 yazayim bari. vücudumun dengesizligi galiba :)))
olabilir canım sen 78 diye yaz kilo verdiğin zaman düştükçe mutlu olursun.
bu arada 4 bardak su içtim şiştim valla
ticker yaptım inş olmuştur bunu görebilmek için atıyorum bu mesajı
ticker yaptım inş olmuştur bunu görebilmek için atıyorum bu mesajı
valla denedim ama imza olan yeri bulamadim bi türlü herseyi yapmistim ama ne bilim orayi bulamayinca birakti yeni gelen arkadasim bende ayniyim devam edemiyorum
buldum buldummm :))
beyazz canım sende mesaj yaz bakalım olmuşmu ?
arkadaşlar ben kaçar dışarı çıkmam gerekiyor.Oradan da eve.Yürüyerek gideceğim.20 dakikalık yol.akşam giremem büyük ihtimal ama yarın sabah erkendenakşam listesini yazarım.Herkese başarılar.İnşallah bundan 3 ay sonra herkes önce ve sonrasını gösteren resimleri koyar topluca zayıfladık diye herkese nispet yaparız.görüşürz kızlar
ins olmusturrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?