Tecrübe ve deneyimlerimizle her türden zayıflamaya var mısınız ?Serbest Kürsi

evet canım şimdi benim bulunduğum odada kimse yok biraz lesllı yapim dedim ama nefesim kesildi. benim vücudum ham o yüzden zaten hemen yoruluyorum ya.Bu akşam kendime ve size söz veriyorum önce gidip yemeği ateşe koyacağım sonrada biraz toplanıp katlanacak eşyalar var.Onşar bir halledeyim ondan sonra en azından kendime 20 dk. spor için ayıracağım.Olmazsa bu akşam dizim var.Televizyonun karşısında yapacağım sporumu.

oslew canım ben bisiklet bir ara her akşam kullandım ama bacaklarım kas yapmaya başladı diye bıraktım.Kas olur diye korkuyorum açıkçası

evet o da olur vala bi yerden başlaman lazım çünkü sırf yediklerine dikkat ederek olmuyo illa destek lazım

oslew canım ben bisiklet bir ara her akşam kullandım ama bacaklarım kas yapmaya başladı diye bıraktım.Kas olur diye korkuyorum açıkçası

çok yapmazsan bi sorun olmaz sanırım saatlerce yapmıcaksın sonuçta
hoca bugün hareket gösterdi onu anlatım bak
iki elinle duvara tutunup parmak ucunda hafif hafif zıplıcan
bi de bi elinle duvardan destek alcaksın ters bacağını
15 kere dik bi şekilde öne açcaksın
15 kere yana açcaksın
15 kere de geri
ama bükmek ve yere koymak yok :) duvardan destek alcaksın bacakları ağrıtıyo ama çok iyi geliyo :)

öğlen yemeğimi yazim kızlar ;

1 kase tarhana çorbası ( kabızlığım var sulu gıda iyi gelir belki )
1 tabak kavurma et
1 ayran
4 ince dilim kepek ekmeği

Şimdide 1 bardak çay içiyorum.Ya benim aradaki abur cubur isteklerim beni mahvediyor.

bende salata yedim bugün öğlen yemeği olarak

marul roka dereotu domates salatalık biber falan :)

1 nescafe içtim
şimdi yeşilçay içicem :)

sabah kahvaltim saat 9:30 civarinda sucuklu yumurta )
3 yumurta kirdim ikibucugunu esim kalani benim :)))
yanindan tek sekerli cay
3 sekerli icerdim sekeri teke indirdim arkadaslar sekersiz henüz icemedigim icin cayi azalttim
ha bide yarim fincan diet sekerleri oluyo ya onla birlikte kahve
simdi bir elma yicem aksamida aksam olunca yazarim. hafta sonu felaketti mangal partisi vardi ama tek ögün yedim sabah ve aksam yemedim sadece öglen mangali fazla kacirdim bide kola

e sonuçta tek öğün yapmışsın o kadar bişey olmaz :)
sakın yılmayın devaam :)

afiyet olsun canım bak 3 şekerden tek şekere indirmişsin.Sen zamanla şekersize de alışırsın. Bende senin gibi 3 şeker içiyordum şimdi şekersiz içiyorum şeker attığım zaman tadı çok kötü geliyor çayıın.

Bu arada kızlar birşey itiraf edeceğim saçımı çekin benim 1 adet gofret yedim dayanamadım ama şimdi çok pişmanım canım sıkkındı o yüzden yedimmm :18::18::18::18::18:

afiyet olsun :)

arada bi olur bişi olmaz devamı gelmesin yeterki bende dün bi ısırık aldım allahım o nasul tat neyseki kendimi tuttum yemedim

o zaman rabia sana bugün ceza eve gidince kesinlikle 20 dk leslie yapıyosun :)

ordan kurtarayim dedim napim yilmiyorum 2 ay icinde biraz kilo vermis olmam lazimmm
göstercem iste herkese inat ettim iddayada girdim cok kararliyim

2 ay yeterli bi süre hadi bakalım
sende yapsana bi cetvel kendine görelim nemiş nolmuş :)

selam arkadaşlar.Ben de sizinle beraber başlamak istiyorum.Şu anki kilom 79.1((Boyum 1.58 tam bir topaçım yani43f of of benim sorunum devam edememek çok güzel başlıyorum ve sonra yarıda bırakıyorum.Fakat bıktım bu kilolardan.Ne giysem olmuyor ve kendimi güzel hissedemiyorum.Ne olur Bana da motivasyonda yardımcı olurmusunuz?Ben elimden geldiğince her gün girmekve sizlerle destekleşmek istiyorum.Ve her gün yediklerimi yazacağım inş.Sabah 1 bardak 1 tatlı kaşığı ballı ılık su(benim bardaklarım büyük boylardan.yaklaşık 2,5 su bardağı ile aynı).Sonra 25 dakika e-walker diye bi aletim var ona bindim.kahvaltıdan önce de 2,5 su bardağı ılık su,1 dilim kepek ekmeği,1 yumurta 1.kk kadar peynir,3 zeytin yedim.Arada 1 kare çikolata yedim meyve yerine çünkü işten çıkamadım ve elimin altında birtek o vardı.Öğlene doğru 2-3 tane çubuk kraker yedim çok acıkmıştım.yarım litre daha su içtim yeemek öncesi.öğlen de 1 tabak barbunya 1 dilim kepekli ekmek.Arada 1 bardak ayran.şimdilik bu kadar.Of of inşallah akşam da spor yapabilirsem ii olacak.Kızlar ne olur bana da destek olun

tamam canım cezama razıyım sen 20 dk dedin ben 10 dk daha ekliyorum yarım saatimi leslieye ayırıyorum.

çok iyi vala yediklerin falan hadi devam bırakmak yok
kendine atıştırmalık bişeyler al ama hergün çikolata yersen olmaz :)
hadi bakalım hep beraber :)

öncelikle canım aramıza hoşgeldin zaten amacımız burada beraber motive olarak kilo vermek.Sende benim gibisin diyetlerden çabuk sıkılıyorsun anladığım kadarıyla öncelikle o meyve bulamadığın zaman yediğin bir parça çikolatayı unut ( ben bu hatayı bugün yaptım oslew bana ceza verdi ).Ha diyeceksin hiç çikolata yemeyecekmiyim tabiki yiyeceksin 2 veya 3 günde bir tek kare.Sonra akşamları spor yapmaya çalış.Zaten insanoğlu ilk haftalar kilo veremiyor diye soğuyor diyetten

2 ay yeterli bi süre hadi bakalım
sende yapsana bi cetvel kendine görelim nemiş nolmuş :)

valla denedim ama imza olan yeri bulamadim bi türlü herseyi yapmistim ama ne bilim orayi bulamayinca birakti yeni gelen arkadasim bende ayniyim devam edemiyorum
esim dedi iki ay icinde 80 cikma yeter bende 79 um
bende dedim iki ay icinde 70 olcam iddaya girdik bilmiyorummmm :)))))))

o eşine deki sende az ye de bende az yiyim :)
spor yapman lazım sadece yediğini kesmekle olmuyo spor spor spor :)

imza dediğin yer profilinde çizelge yazan yer kalem var yanında ona tıklıyosun yapıştırıyosun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…