sende eve gidip oturmadan daha oturdunmu kalırsın çünkü üstünü değiştirip hemen yap leslie 1 mille başla 1-2 hafta onu yap sonra yükseltirsin bisikletinde varmış
20 dk leslie 20 dk da bisiklet yaparsan çok fark eder vala hiç üşenme dene başka türlü olmaz çünkü
evet canım şimdi benim bulunduğum odada kimse yok biraz lesllı yapim dedim ama nefesim kesildi. benim vücudum ham o yüzden zaten hemen yoruluyorum ya.Bu akşam kendime ve size söz veriyorum önce gidip yemeği ateşe koyacağım sonrada biraz toplanıp katlanacak eşyalar var.Onşar bir halledeyim ondan sonra en azından kendime 20 dk. spor için ayıracağım.Olmazsa bu akşam dizim var.Televizyonun karşısında yapacağım sporumu.
oslew canım ben bisiklet bir ara her akşam kullandım ama bacaklarım kas yapmaya başladı diye bıraktım.Kas olur diye korkuyorum açıkçası
sabah kahvaltim saat 9:30 civarinda sucuklu yumurta)
3 yumurta kirdim ikibucugunu esim kalani benim :)))
yanindan tek sekerli cay
3 sekerli icerdim sekeri teke indirdim arkadaslar sekersiz henüz icemedigim icin cayi azalttim
ha bide yarim fincan diet sekerleri oluyo ya onla birlikte kahve
simdi bir elma yicem aksamida aksam olunca yazarim. hafta sonu felakettimangal partisi vardi ama tek ögün yedim sabah ve aksam yemedim sadece öglen mangali fazla kacirdim bide kola
e sonuçta tek öğün yapmışsın o kadar bişey olmaz :)
sakın yılmayın devaam :)
sabah kahvaltim saat 9:30 civarinda sucuklu yumurta)
3 yumurta kirdim ikibucugunu esim kalani benim :)))
yanindan tek sekerli cay
3 sekerli icerdim sekeri teke indirdim arkadaslar sekersiz henüz icemedigim icin cayi azalttim
ha bide yarim fincan diet sekerleri oluyo ya onla birlikte kahve
simdi bir elma yicem aksamida aksam olunca yazarim. hafta sonu felakettimangal partisi vardi ama tek ögün yedim sabah ve aksam yemedim sadece öglen mangali fazla kacirdim bide kola
ordan kurtarayim dedim napim yilmiyorum 2 ay icinde biraz kilo vermis olmam lazimmm
göstercem iste herkese inat ettim iddayada girdim cok kararliyim
afiyet olsun :)
arada bi olur bişi olmaz devamı gelmesin yeterki bende dün bi ısırık aldım allahım o nasul tat neyseki kendimi tuttum yemedim
o zaman rabia sana bugün ceza eve gidince kesinlikle 20 dk leslie yapıyosun :)
selam arkadaşlar.Ben de sizinle beraber başlamak istiyorum.Şu anki kilom 79.1((Boyum 1.58 tam bir topaçım yani 43 f of of benim sorunum devam edememek çok güzel başlıyorum ve sonra yarıda bırakıyorum.Fakat bıktım bu kilolardan.Ne giysem olmuyor ve kendimi güzel hissedemiyorum.Ne olur Bana da motivasyonda yardımcı olurmusunuz?Ben elimden geldiğince her gün girmekve sizlerle destekleşmek istiyorum.Ve her gün yediklerimi yazacağım inş.Sabah 1 bardak 1 tatlı kaşığı ballı ılık su(benim bardaklarım büyük boylardan.yaklaşık 2,5 su bardağı ile aynı).Sonra 25 dakika e-walker diye bi aletim var ona bindim.kahvaltıdan önce de 2,5 su bardağı ılık su,1 dilim kepek ekmeği,1 yumurta 1.kk kadar peynir,3 zeytin yedim.Arada 1 kare çikolata yedim meyve yerine çünkü işten çıkamadım ve elimin altında birtek o vardı .Öğlene doğru 2-3 tane çubuk kraker yedim çok acıkmıştım.yarım litre daha su içtim yeemek öncesi.öğlen de 1 tabak barbunya 1 dilim kepekli ekmek.Arada 1 bardak ayran.şimdilik bu kadar.Of of inşallah akşam da spor yapabilirsem ii olacak.Kızlar ne olur bana da destek olun
tamam canım cezama razıyım sen 20 dk dedin ben 10 dk daha ekliyorum yarım saatimi leslieye ayırıyorum.
selam arkadaşlar.Ben de sizinle beraber başlamak istiyorum.Şu anki kilom 79.1((Boyum 1.58 tam bir topaçım yani 43 f of of benim sorunum devam edememek çok güzel başlıyorum ve sonra yarıda bırakıyorum.Fakat bıktım bu kilolardan.Ne giysem olmuyor ve kendimi güzel hissedemiyorum.Ne olur Bana da motivasyonda yardımcı olurmusunuz?Ben elimden geldiğince her gün girmekve sizlerle destekleşmek istiyorum.Ve her gün yediklerimi yazacağım inş.Sabah 1 bardak 1 tatlı kaşığı ballı ılık su(benim bardaklarım büyük boylardan.yaklaşık 2,5 su bardağı ile aynı).Sonra 25 dakika e-walker diye bi aletim var ona bindim.kahvaltıdan önce de 2,5 su bardağı ılık su,1 dilim kepek ekmeği,1 yumurta 1.kk kadar peynir,3 zeytin yedim.Arada 1 kare çikolata yedim meyve yerine çünkü işten çıkamadım ve elimin altında birtek o vardı .Öğlene doğru 2-3 tane çubuk kraker yedim çok acıkmıştım.yarım litre daha su içtim yeemek öncesi.öğlen de 1 tabak barbunya 1 dilim kepekli ekmek.Arada 1 bardak ayran.şimdilik bu kadar.Of of inşallah akşam da spor yapabilirsem ii olacak.Kızlar ne olur bana da destek olun
2 ay yeterli bi süre hadi bakalım
sende yapsana bi cetvel kendine görelim nemiş nolmuş :)
sana güveniyoruz hadi bakalım :)
valla denedim ama imza olan yeri bulamadim bi türlü herseyi yapmistim ama ne bilim orayi bulamayinca birakti yeni gelen arkadasim bende ayniyim devam edemiyorum
esim dedi iki ay icinde 80 cikma yeter bende 79 um
bende dedim iki ay icinde 70 olcam iddaya girdik bilmiyorummmm :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?