• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecavüzün sessizleştirdiği kadınlar!

tüylerim diken diken oldu :5::5: neden yapıyorlar neden anlamıyorumki...
git ........yap töbe ya çok sinirlendimm:47: allahın cezaları iki dakkalık uçkurları için gencecik kızların hayatlarını mahvediyorlar..
önemli olan ordaki zar yara değil kalbinde açtıgı ömür boyuda kapatamayacagı yara !!...
allahın belaları,,ben fatmagülün suçu ne dizisinde bile etkileniyorum onun sessizliğine ağlayışlarına...ve bunları susturan zavallı insanlara yok cinayet çıkar yok bu çıkar zaten kadınlarımız böyle bastırılmadımı böyle ezdirilmedimi!!yeter bırakın bu namus ayaklarının yeter ya...kadınlarımız hergün töreye kurban gitti,hergün suçsuz dayak yedi ezildi atıldı....herkesin namusu kendine.yeter artık bunlara dur diyelim ya.kanım doğuyor benimde ilerde bi evladım olacak herkez gibi,hiç mi yürek yok insanlarda.
ve bunlara yan gözle bakan insanlara...
o tecevüz eden şer...sizleride istanbulun göbeğine asmalı idam etmeliii kısasa kısas yapmalı....hak şeriatı gelmeli !!!!yanlış anlaşılmasın dini acıdan demiyorum bu şeriatı ama hak şeriatı diye birşey var küçük bi karıncayı dahi ezsen suçu var.burayada gelsin bu.hapise atıp 10 yıl sonra çıkarılmasın içimize salınmasın bu kö..pkler....:47::47:

Bütün yorumları okuyamadım bile buna gücüm yok.

İçim acıyor korkuyorum,kız kardeşlerim ve

doğmamış çocuğum geliyor aklıma ürperiyorum.

Biz Nasıl bir dünyada yaşıyoruz böyle ya...

arkadaşlar Allahım kimselere yaşatmasın
ben yaklaşık 2 ay evvel izmir gibi büyük bir şehirde akşam 7 gibi insanların hep sokakta olduğu
işlek bir caddede tacize uğradım
ben ve bir bayan arkadaşım kol kolaydık
adamın biri hızla yanıma yaklaştı ve ellerini bacak arama daldırdı
ve ben adamla dakikalarca boğuştum
kabus gibiydi o kadar insan bizi izliyor adam ellerini bacak aramdan bir türlü ayırmıyor
ölüyorum sandım adamı zor üstümden uzaklaştırdım
ve adam bunu kendinde hak görür gibi istediği tacizi yaptım
ve usul usul yürüdü gitti biz şoktayız tabi
polisi falan aradım ordaki insanlara sordum
bize yardım etmedikleri gibi boşver uyma belalıdır o dedi esnaf
ve ben bu durumu eşime anlatmadım anlatamadım
ama o günden beri kendim bile apış aramı hissetmek istemiyorum
eşimle birlikte bile olmak istemiyorum korkuyorum

arkadaşlar Allahım kimselere yaşatmasın
ben yaklaşık 2 ay evvel izmir gibi büyük bir şehirde akşam 7 gibi insanların hep sokakta olduğu
işlek bir caddede tacize uğradım
ben ve bir bayan arkadaşım kol kolaydık
adamın biri hızla yanıma yaklaştı ve ellerini bacak arama daldırdı
ve ben adamla dakikalarca boğuştum
kabus gibiydi o kadar insan bizi izliyor adam ellerini bacak aramdan bir türlü ayırmıyor
ölüyorum sandım adamı zor üstümden uzaklaştırdım
ve adam bunu kendinde hak görür gibi istediği tacizi yaptım
ve usul usul yürüdü gitti biz şoktayız tabi
polisi falan aradım ordaki insanlara sordum
bize yardım etmedikleri gibi boşver uyma belalıdır o dedi esnaf
ve ben bu durumu eşime anlatmadım anlatamadım
ama o günden beri kendim bile apış aramı hissetmek istemiyorum
eşimle birlikte bile olmak istemiyorum korkuyorum

Allah öylelerinin bin türlü belasını versin ne diyeyim ki..

ben bu kadınlar için bireyler apılması gerektiğini düşünüyorum. gerek devlet bazında gerek okullarda gerekse ailelerde gerekli eğitimlerin verilmesi şart olmalı. asgari müştereklerde ne bileyim böyle tecavüz taciz hırsızlık yalan gibi tmek ahlak kurallarının hangi dine mensup olursa olsun psikolojik eğitimlere tabi tutulması gerekiyor bilmiyorum ergenliğin ilk zamanlarında mı olur nasıl yapılır hiç bir fikrim yok ama devlet ve insanlar artık bu duruma kayıtsız kalmamalı

benimde bir tanıdığım maruz kaldı buna herkes dışlamıştı kızı hatırlıyorum ama Allah yüzüne baktı ve insan gibi bir adam ile evlendi ve inanın çok mutlu mutluluğu gözlrinden belli ama korkuları da belli. Mesela iki tane kızı var aynı şşeyin kızlarına olmasından korkuyor o yüzden okula bile göndermek istemediğini söyler sıksık.. bu acıların sarılması ve yenilerinin açılmaması için bizim bir şeyler yapmamız lazım artık duyarsız kalmayalım

Allah kimsenin başına vermesin demek yetmiyor.. Allah tan değil şeytanlaşmış insanlaran geliyor bu pislikler ne yapmak lazım bilmiyorum ama artık dur demek lazım...

az önce nette araştırma yaptım. nedir ne değildir ne yapılabilir diye

inanın daha çok iğrendim nette bile bundan istifade etmeye yönelik bir sürü video bir sürü kayıt yazı var insanlar bırakın yapmayı yapılandan bile iğrenmeden zevkleri için kullanıyorlar...

ve bu sayfalar dolup taşmış neredeyse bunu yapan izleyen yazan yapan dünya dışından yaratıkları mı ki içimizde..

valla idam yasası gelsin arkadaşım tam destek veriyorum sonuna kadar...

Bence sevgılım ,kız arkadsım adı altında kızları,kadınları

kandırıp bırlıkte olanların, karısı istemediği halde baskıyla birlikte olmaya zorlayanlarında

tecavüzcüden farkları yok.Taciz olayını bir çok kez yaşadım :43: çok yıpratıcı bir şey ,bazen

hatta çoğu zaman sebebsiz yere çok öfke doluyorum...

Böylelrinin kızları olsun ve aynı acıyı cektıklerını görsün dıyecemde

yok yok böyle erkeklere hem cinsleri tacız yapsın .

Kadın susuyor susturulmaya mecbur bırakılıyor ,yaşadığı utanc zaten kendı adına zaten

fazlaca hıssetığı bır sey ,bırde başkasına anlatıp utanmak istemıyor,toplum malum

kuyruk sallamasan olmazdı dıyecek zihnıyette insanlarla dolu !

Sorarım size beden eğitimi dersinde liseye gıden bir kız çocuğuna

saat sorma bahanesıyle yaklaşıp ,vücuduna dokunan bir durumda

ne yapsın ? Toplum her türlü kadını suclu hissettırıyor zaten.

Çünkü suç kadın olmak .

İnanın arkadaşlar tüylerim ürperdi gözlerim doldu ..
Nasıl ya nasıl yapabiliyorlar hiçmi vicdanları yok küçük bir kız çocugu düşse canı acıdı diye üzülüyoruz ki bunların yaptıklarına ne denir bilemiyorum :85: Çocuklar için bu tabir kullanılıyo ya tacavüz etti öldürdü bence o onda ölmüş oluyoo nasıl daysın yavrularım..Allahım neolur böyle insanları uzak tut bizlerden fırsat verme Yarabbim böylelerine..1 ay önce ögrendim ve kendime gelemedim annemlerin orda bir erkek çocuguna 65 yaşında bir adam tecavüz etmiş çocuğa haşlık veriyomuş çocukta gidiyomuş yanına her istediğinde para yada bir şeker için en son bir arkadaşına demiş para kazanmak istermesin diye amcamın kızının ogluna gitmii çalışcak sanmış daha 7 yaşında görünce şok geçirmiş olay ortaya çıktı ve adam serbest :85: sadece ve sadece 6 ay cezası hayat bukadar ucuzmu hayatı mahfoldu yavrumun Sokakta bagırırlarken duydum g..veren g...veren diye kızdım neden öyle söylüyorsunuz diye sebebi buymuş...Allah ıslah etsin ...

Son düzenleme:
bu konu hakkında bir film var yarım kalan hayatlar herkes izlemeli bence bu filmi erkekler de dahil, böyle bir olayın kadın üstünde nasıl bir etki bıraktığını çok güzel anlatan bir film

Toplumda hep gizlense de, küçücük kollarında damgayla ve ‘fiili livata’ yazan sevk kâğıtlarıyla hastaneye getirilen o şirin oğlan çocuklarını nasıl unutabilirim?’’

çok kötü bu kelimeler kanım dondu resmen

susmak susmak susmak
böyle bir ülkede böyle bir toplumda yaşarken
tecavüze uğrayan bir kadın veya özellikle genç kız nasıl gidip hakkını arasın
soruyorum size
tecavüze uğrayan bir genç kızın yaptığı en büyük şey lanet etmek ve hergün
Allaha lütfen kimse duymasın diye yalvarmaktır
ben 5bin kişilik bir beldede doğdum büyüdüm
tecavüzden korktuğum için kendi başıma ıssız sokaklardan geçemiyorum okuldayken hiçbir zaman akşam kurslarına kalmak istemedim
erkeklerin olduğu yerlerde çalışmayı tercih etmedim hiçbirzaman
evde yalnız kalmaktan korkuyorum
korkum ölmek değil tecavüze uğramak
ve ben kendimi tecavüze uğrayan genç kızların yerine koyuordum evlenmeden önce hep
eğer tecavüze uğrasaydım
o küçük beldede kimsenin duymaması için elimden geleni yapmaya çalışırdım
çünkü duyulduğu an da böyle bir ülkede yaşadığımız için
kirlendi artık bekareti gitti gözüyle bakılacaktım
ve bir çok kendini bilmez ahlaksız erkek nasılsa açık kapı diyerek
aşk ayaklarıyla kandırıp kullanmaya çalışacaktı belkide
yolda yürürken herkes bana bakacaktı
briyle birbirimze gerçekten aşık olsak bile ailesi izin vermeyecekti
bakire gelin alınca cennete giriomuşlar gibi ve bunun gibi birçok şey
fatmagülün suçu ne adlı dizide geçen tecavüz sahnesi
hala youtube ta tıklanma rekorları kırıyor
dalga konusu oldu altında uff fatmagülün iç çamaşırı göğüsleri vs. diye yorumlar var
ben o sahneyi izlediğimde günlerce ağladım uyuyamadım
ama %99 erkekte hoşuna gittiği için tekrar tekrar izledi malesef
işte biz böyle bir ülkede yaşıyoruz mecburen saklamaya çalışacaktır genç kızlar doğal olarak

Arkadaslar ya cevremize bir bakalim Allah askina,hersey olmus Bedenden ibaret nerdeyse,insanlik
nerde.
ne olacak ya gelecek?:50:

başkasının hayatına tecavüz eden şeriat hukukunun caydırıcı kurallarına tabi tutulmalı.
başkasının mülküne göz dikenin, hırsızlık yapanın kolunu,bileğini keserlermiş
nefsine kontrol sağlayamayan adamların cinsel organı kesilmeli.
suçunun sonucu ibret olmalı ki fütursuzca ona buna saldıramasınlar.

Back