• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecavüz....

hey yarabbim

kadın ne dedi reportajında çevirdiğim 100 filmin 80 inde tecavüze uğradım Türk halkının ahlakını ben bozdum diye..suçlu suçunuda itiraf etmiş işte güzelcene,şimdi elmanın suçu ne :KK70:
birazdan çıkar ben saksı değilim değiliiim diye inletir buraları konu sahibi:63::KK70:
Kadının ne suçu var halk istiyor, yönetmen çekiyor filmi işte. Demek ki bunu izlemek istemişiz, arz talep meselesi:KK53:

Dün gece tecavüze uğruyorsun.Bugün İnternette bunu yazıyorsun.Bana biraz senaryo gibi geldi.Ger.ekse,vakit kaybetmeden buraya yazacağına,polise tutanak yazdır.Deliller yok olmadan.

@Mune yer yer bizi arıyordur, sitenin yarısı yine nereye kilitlendi diye :27: gelip bir el at müdürüm olaya :KK45:

@Mune
abla ben valla kalabalığı gördüm de geldim :KK23:

Kadinligima dokundu diyince bir ben mi error verdim:confused:

Kadinligim ne ya? Ilk okuyunca ruhumu oksadi gibi anlam bile çıkardım:KK53: Zannimca oksadigi yer baskaymis

@Mune yer yer bizi arıyordur, sitenin yarısı yine nereye kilitlendi diye :KK53: gelip bir el at müdürüm olaya :KK45:
hakket ben de bakıyorum topikler bomboş..
ama konu foss ya bir şey yok. konu sahibi bile yok. dağılır bence öğleden önce.

hakket ben de bakıyorum topikler bomboş..
ama konu foss ya bir şey yok. konu sahibi bile yok. dağılır bence öğleden önce.
yok fantezi dünyamız bu kadar genişken zor kapanır :-)

- abi napıyooonuz
-film çekiyoz
-ne filmi,konulu mu
-he he konulu:KK70::rolleyes::KK73:
Ahahaha o cam sahnesi çekilirken, etraftaki tepkileri düşünsene.
-Oğlum napıyosun kızın boynunu kıracaksın:KK19:
-Teyzecim film çekiyoruz.
-Böyle film mi olur evladım, bizim zamanımızda genç ve tecrübesiz kızlar olurdu, yağmurlu bir gecede...:KK53:
Burada kesiyorum hayal gücünüze bırakıyorum . Mune hanım saygılar:KK28:

yok fantezi dünyamız bu kadar genişken zor kapanır :-)
iyi de konu sahibi yok ki ortada aksiyon katacak.Hani olsaydı bir atarlansaydı herkese, iki beddua etseydi, sonra aforoz etseydi üyeleri neyseeee diyeceğim de kendimiz çalıp kendimiz oynar gibiyiz.

Bir arkadaş anlatmıstı burda

" Allah Allah! Şu matmazeli kim becermiş"

Din var gizem var cinsellik var
:KK53:

biri matmazel mi dedi??:KK45:

ben izmir de lebi derya denize karşı kavaltı yapıyorum.:kk77:

ama valla billahi evdeyim bana bişicik olmadı.:KK31::KK31::KK31:

(:KK66:espri) korkuyorum artık :KK17:

ben umutla konu sahibini bekliyorum.

Mune hanımcım mazur görsün bu defalık olmaz mı ki. Hem hem sorunlu hasta bugün, öksürüyor, yazık ona:KK61:

Müdürüm her an gelebilir,geldiğini hissettiğim anda ensem ürperiyor hemen sıvışıyom topikten :KK53:

Sen de mi apla ya? Ama onda zorlama yoktu, anlaşmalı idi her şey:KK50:

Napıyımmm revaçta olan kitabı okumamak haksızklık olurdu demi :KK69::KK69:

iyi de konu sahibi yok ki ortada aksiyon katacak.Hani olsaydı bir atarlansaydı herkese, iki beddua etseydi, sonra aforoz etseydi üyeleri neyseeee diyeceğim de kendimiz çalıp kendimiz oynar gibiyiz.
aa deme öyle tatlım şimdi konu sahibi olmasa
İbrahim Erkal - emine Ün
Müjde Ar-Faruk Peker
Banu Alkan - Tolga Savacı
nostaljilerini nasıl yapardık...ha küçük emrahın bacısını daha dahil bile etmedik var gerisini sen hesap et (by greylere kadar ihracata geçtik):KK70:

Back
X