Tecavüz edilip, yakılarak öldürülen Özgecan Aslan için..

gecen gün iett otobüsünde beni istediğim durakta indir dediğim için bana yaptığı hareketleri peşimden koşup üstüme saldırmaya çalıştığını anlatmıştım orda bile bana çıkıp
''Birde Şoförü dinlemek lazım ''diyen yorum çıkmıştı
ee böyle insanlar oldukça daha çok kadına şiddet olur
yazık ya

pis katilin hastaneden çıkış anını izledim ya hala bir atarlanma kendine küfür edenlere bir saldırma hali içinde tam kuduruk sapık, polislerde etten duvar örmüşler yazıklar olsun ya çok mu zor direnemedik deyin atın önüne oradaki insanların gebertsinler , hapise atıp beslemek nedir ya , onun cezası ölüm olmalı.

valla masum esnafa SIK BİBER GAZI SIK GERİZEKALI derler ama bu iti korurlar sanki başbakan

bu adamların çocuklarına üzülüyorum, analarına babalarına değil ama çocuklarına üzülüyorum.
o çocuklar hayatları boyunca "bir caninin çocuğu olma" utancını taşıyacaklar üzerlerinde, dışlanacaklar, hakaret işitecekler, babalarının suçunun cezasını çekecekler.

Ne kadar zordur, bilir misiniz?
Bir babanın, öz kızının tabutunun başında..

Ağlamamak için, dişlerini sıkması..

İnsanlar, “Yazık, adamın kızını nasıl öldürmüşler, ağlayamıyor.” diye bakar.

O adam, içinde hıçkıra hıçkıra ağlar..

Boğazı düğümlenir, kelimeler birbirine kenetlenir, cümlelere dönüşemez..

Babalar en çok kızlarını sever, gözü gibi bakarlar kızlarına. Bir babanın en büyük varlığı evladıdır, çocuğudur. Kendisinden bir parçadır çünkü.

Bu babayı düşünün şimdi.

Gözü gibi baktığı, bugüne kadar bir fıske vurmadığı kızını, elin 3 adamı öldürüyor..

Ey Devlet Büyükleri !

Şu babanın yerine kendinizi koyun da bir düşünün, sizin kızınıza, tecavüz edilip öldürülse, cesedi yakılsa. Ne yapardınız ?

"Kader." dimi.. Ne de olsa siz kadın erkek eşitliğine inanmıyorsunuz..

"Tahrik edici hareketler yapmıştır." dimi ey diyanet hocaları..

"Erkeği etkileyecek şekilde giyinirse, haketmiştir." dimi

"Kahkaha atmıştır." değil mi sözde müslümanlar..

"Kadın haber sunamaz, günah." değil mi değerli hocam..

"Bağırmadı, rızası var." değil mi sayın savcım..

"Müvekkilimin sinir hastalığı raporu var." değil mi avukat bey..

O kız sadece evine gitmek istemişti..

Ne tahrik edici kıyafeti vardı

Ne kahkaha attı

Ne tahrik edici hareketler yaptı

O kız sadece, evine gidiyordu. Siz katlettiniz.

En çok merak ettiğim de o kendini 'adam' zanneden hayvan herifin, 2 kızının yüzüne nasıl bakacağı #ÖzgecanAslan

oky, gayette güzel bakacak, biz hep sanıyoruz ki bir pişmanlık olur, bir utanma ama olmuyor pişmanlık ve utanma duygularına sahip olsalardı zaten bu vahşeti yapmazlardı.
Yıllar yıllar önce ki burda da birkaç kere anlattım, 11 yaşında henüz vücudu bile doğru dürüst gelişmemiş bir kız çocuğuna, evli çoluk çocuk sahibi biri tecavüz etmeye kalktı, çok şükür birşey yapamadı ama o yavrucak o travmayı uzun süre üzerinden atamadı, o kendine eş, baba diyen şahıs var ya, işte onun kız ve erkek torun sahibi anası bile 11 yaşındaki bir avuç kız için dişi k.... kuyruk sallamasa dedi, inanabiliyor musun? Bende inanamamıştım, bir kadın bunu nasıl der diye düşünmüştüm de çıkamamıştım işin içinden ama diyeceğimi de dedim o kadına, o yüzden yüze bakamayacaklarını sanma, bakarlar

bilgilerin kabrinde sana yardimci olur inşallah demiş gülücük koymuş bide

Bu cümlede ne var ben tam algılayamadım ? Belki iyi birşey demek istemiştir.
Edit: Daha önceki mesajımda bu cümleyi kınadım ama şimdi okuyunca bilemedim ne demek istediğini anlamadım.

Beni kızın babası mahfetti başladım ağlamaya o mezara kucakta gelişi , ayakta duracak hali olmayışı , konuşacak dermanı kalmamış, annesi yine güçlü duruyordu ama babası prensesi nasıl kıydılar saçının teline kıyamazken, nasıl dayansın çok zor.

2 gündür kasıyorum kendimi girmicem bu konuya diye..Ne sosyal medyadan ne buradan lanetlemeyeceğim diye ama devamlı gözüme çarpıyor, içime işliyor..

O tüm uzuvlarına, beyinlerine, ruhlarına soktuğum cigersiz, kansız sapıklara ne olacağını söyleyeyim, 5-10 yıl yatıp çıkacaklar..
Biz de bu vahşeti/vahşetleri lanetlemekle kalacağız..Boğazım düğümleniyor yazmaya çalışırken bile..O aile ne durumda Allah bilir.

Üzgünüm ama bu sapıklık, bu iğrençlik bizim toplumun içine işlemiş..Bitsin dedikçe çoğalıyor..İyi ki islam ülkeyisiz, bir de olmasaydık kim kime napardı Allah bilir.

Bu b.k çuvalı ülkede hala tecavüzü meşrulaştıran, kadınlar giyimlerine kuşamlarına dikkat etsin, zaten yolluydu, gece dışarıda ne vardı diyen mahlukatlar var..Bu yüzden özgecan ne ilk ne de son olacak..

Bu tip suçun sabit olduğu vahşetlerde, utanır insan o rezilleri hapse göndermeye..Böyle hukuksuz bir devletiz işte biz.
Yakında herkes kendi adaletini kendisi sağlayacak o olacak.

Rabbim gani gani rahmet eylesin..Gencecik bir fidan acı bir şekilde göçtü bu rezil dünyadan..

Bu cümlede ne var ben tam algılayamadım ? Belki iyi birşey demek istemiştir.
Edit: Daha önceki mesajımda bu cümleyi kınadım ama şimdi okuyunca bilemedim ne demek istediğini anlamadım.
Okuduğu için ölmüş insana laf sokmuş işte.

bunu gel de bdvdeki hatunlara anlat sen
"ya nerede olacağdı namısım" diyorlar bir de komik komik

bunu gel de bdvdeki hatunlara anlat sen
"ya nerede olacağdı namısım" diyorlar bir de komik komik
beyinlerinde olacak namusları. eğer namusumuz bacağımızın arasında değil, beynimizde olursa, kadın/erkek bu vahşetleri engelleyebiliriz. bu heriflerin beyinleri sakat olduğu için namusları yok. namusu küçülte küçülte baş parmağımızla işaret parmağımız arasındaki mesafeye indirdik şimdi de şaşıp kalıyoruz.
hakikaten soruyorum: ne olmasını bekliyorduk ki?

aklımda canlandırınca ben de kendim yaşıyormuş gibi üzülüyorum
o andaki korkuyu hissedebiliyorum

birde böyle tipler var

ya psikolojim bozuldu yeminlen
bu ne arkadaş kafası mı güzel bu dingilin de biliyorsun kız milliyetçi mi değil mi neyciyse neyci insan ya bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…