- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.240
- 38
-
- Konu Sahibi braindamage
Bu hayvan ne kadar ceza alır bilmiyorum ama emin ol o kız o esnada bunu bir şekilde öldürseydi dünyanın cezasını alırdı.
bakar bunlar oky bunlar bu cocukları nasıl yapmış acaba sevgiyle miEn çok merak ettiğim de o kendini 'adam' zanneden hayvan herifin, 2 kızının yüzüne nasıl bakacağı #ÖzgecanAslan
valla masum esnafa SIK BİBER GAZI SIK GERİZEKALI derler ama bu iti korurlar sanki başbakanpis katilin hastaneden çıkış anını izledim ya hala bir atarlanma kendine küfür edenlere bir saldırma hali içinde tam kuduruk sapık, polislerde etten duvar örmüşler yazıklar olsun ya çok mu zor direnemedik deyin atın önüne oradaki insanların gebertsinler , hapise atıp beslemek nedir ya , onun cezası ölüm olmalı.
Bir adam bu haberin altına şeriat gelsin yazmış.Vay be savunanlar var demek ki.Acı olan şaşırmadım.
Canım kardeşim... yüzüne iki çizik bırakmaktan başka elinden bişey gelmemiş. Yanında taşıdığı biber gazı bile uzaklaştıramamış bu hayvanı. Demekki biber gazıyla olmuyor silah taşımak lazım. Bu hale geldik ne yazıkki
En çok merak ettiğim de o kendini 'adam' zanneden hayvan herifin, 2 kızının yüzüne nasıl bakacağı #ÖzgecanAslan
bilgilerin kabrinde sana yardimci olur inşallah demiş gülücük koymuş bide
Okuduğu için ölmüş insana laf sokmuş işte.Bu cümlede ne var ben tam algılayamadım ? Belki iyi birşey demek istemiştir.
Edit: Daha önceki mesajımda bu cümleyi kınadım ama şimdi okuyunca bilemedim ne demek istediğini anlamadım.
Aysel Gürel ne demiş: "Ünzile insan dölü"
kadınsak maalesef insan dölünden öte bir şey değiliz bazılarının gözünde. dün akşamdan beri kadınlara taktın diyeceksiniz belki ama gerçekten iş biz kadınlarda bitiyor.
şu satırları okuyanlar, üye ya da misafir, elinizi vicdanınıza koyun, kaçınız sofra kurulurken oğlunuzun kızınıza eşlik etmesini (yardım değil dikkat edin, yardım eden işin küçük bir bölümünü yapar, eşlik eden adil bir parçasını) öğretiyorsunuz.
kaçınız eşiniz oğlunuzun 14 yaşında kız arkadaşı olmasından gurur duyup kızının 14 yaşında erkek arkadaşı var diye kızdığında karşısına dikiliyorsunuz.
kaçınız "erkek gibi kadın" deyimini kadınlığına hakaret görüyorsunuz, kaçınız ben kadınım daha iyi olmam için "erkek gibi" olmama gerek yok diyorsunuz.
kaçınız "erkeğim benden üstün olsun" değil "ben eşimle eşit bir bireyim" diyorsunuz.
kaçınız sevgilinizle, kocanızla birlikte olduğunda "bana sahip oldu" "ona teslim oldum" gibi saçma sapan cümleler kuruyorsunuz, kaçınız sevişmeyi kadınla erkek arasında bir savaş olarak görüp her daim erkeği muzaffer kabul ediyorsunuz.
kadın olmak saçı uzun aklı kısa olmak değildir, kadın olmak eksik etek olmak değildir.
kadınsınız diye çaresiz olmak zorunda değilsiniz.
erkeklerin o korkunç hitaplarını dilinizin tespihi yapmayın.
bakire evlenirse namuslu, bakire değilse fahişe demeyin. sizin sadece iki memeniz, bir poponuz, bir çift bacağınız, bir adet zarınız yok. bir beyniniz, bir kalbiniz var. beyninizin içinde fikirleriniz var, kocanızdan ya da babanızdan bağımsız fikirleriniz.
çocuklarınızı okutun ama bilhassa kızlarınızı okutun. kocalarından dayak yemesinler diye, dayak yerlerse boşanabilsinler, çocuklarına bakabilsinler diye. eğitin kızlarınızı.
sizin kızınız ölmesin diye, başka Özgecan'lar ölmesin diye, ben ölmeyeyim diye hep birlikte yapmak zorundayız bunları.
beyinlerinde olacak namusları. eğer namusumuz bacağımızın arasında değil, beynimizde olursa, kadın/erkek bu vahşetleri engelleyebiliriz. bu heriflerin beyinleri sakat olduğu için namusları yok. namusu küçülte küçülte baş parmağımızla işaret parmağımız arasındaki mesafeye indirdik şimdi de şaşıp kalıyoruz.bunu gel de bdvdeki hatunlara anlat sen
"ya nerede olacağdı namısım" diyorlar bir de komik komik
kızı da özürlüymüş hatta sanırım sarı saçlı olan özürlü , tanıdık biri yorum yapmıştı facesınde ordan gördüm kızı özürlü diyeinanamıyorum, iki kızı mı varmış . Bu korkunç birşey. Allah ım sen koru.
Babası bebeğimin üzerine toprak atmayın diye bağırmış defnedilirken, ya izleyemedim haberini kapadım hemen.
Bir insan hastalıktan, ne bileyim kaza sonucu ölse acı çeker ama bir şekilde kabullenir. Bu çok korkunç bir şey ve ömür boyu içlerinden çıkmayacak.
Benim bile dünden beri aklımdan çıkmıyor, çok korktu mu, bağırdı mı, ne yaptı o arabanın içinde kim bilir neler hissetti, ilk kim geldi aklına, annesi gelmiştir kesin diye aklımda bir sürü şey geçti...Onlar neler yaşıyordur kafayı yerdim ben yakınıma böyle bir şey olsa.