- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.837
- Konu Sahibi braindamage
Serpil Yeşilyurt'un katilleri tahliye edildiler. O caniler şimdi normal hayatlarına devam ediyorlar.
biliyorum canım malesef...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Serpil Yeşilyurt'un katilleri tahliye edildiler. O caniler şimdi normal hayatlarına devam ediyorlar.
bunu bilmiyordum okudum şimdi ağladımSerpil Yesilyurt kucucuk yasimda travmamdir benim. Bir de bu katil sapiklar rahsan affiyla disari cikmisti inanilir gibi degil. En son bi tanesi tekrar iceri girmisti ama ne fayda.
"Taze kan istiyorum taze kadin istiyorum" hapisten cikan zanlinin ilk gittigi yer genelevmis ama kesmemis bu igrenc kelimeleri söylemis. Bu cumle asla beynimden silinmedi. Hatta ilk uzu sacliyi arabaya attik ama erkek oldugu icin geri bıraktık diyorlardi ifadelerinde.
Hele anneciginin bir tek serpilin cigliklarini hatırlıyorum demesi beni bitirmisti
11 yasindaydim ben daha. Her seyi okumustum. O zaman idrak edememistim ama buyudukce aklimdan cikmadiaptal gibi detayları okudum o zamanlar, onlar bile hiç aklımdan çıkmadı
En acısı da bu ya.bu olayda da aynısı yaşanacak.onlar normal hayatına devam edecek gencecik bi beden toprakta çürüyecek bir aile mahvolmuş olacak.
baskalarının hayatını karartmak içinSerpil Yeşilyurt'un katilleri tahliye edildiler. O caniler şimdi normal hayatlarına devam ediyorlar.
hayvan bile yapmıyor inan. dişisine saygı gösteriyor. cinsellikte bile kur yapıyor onu seçmesi için
hükümet olarak önerdikleri çözüm çocuklarınıza bağırmayı öğretin, mahalle namusu timleri kurulsun, kadınlar kahkaha atmasın vs daha bi dolu örnek var 12 senedir kadın söylemi bitmedi hamile kadına bile sokağa çıkmasın. dediler, bu. açıklamalar ağız ishali olmuş gibi niye yapılageldi çünkü bu açıklamaları yapanlar bunun prim yapacağını takdir göreceğini biliyorlardı, kadın erkek eşit değil diyen biri yönetiyor bizi, işte gelinen noktada bu yüzden istifa etmeliler
Çocuklara çığlık atmayı öğretmek lazım tabi arkadaşlar. Bir şeye karşı çıkarken toptan hepsini çöpe atmayalım. Ben de anasınıfında çocuklara çığlık atmayı öğretiyorum hatta ilerde taciz ile sevgiyi nasıl ayırt ederler onu anlatacağım annelerine ki çocuklarına evde bu eğitimi de versinler.. keşke bunları öğretmek zorunda kalmasak ama yaşanan zaman ve de kötü niyetli insanlar bizi buna mecbur bırakıyor.
Sie tavsiyeö çoxuklara bu eğitimi verin evinizde ki kötü niyetli insanları ayırt edebilsinler. Neyse konuyu fazla dağıtmayayım.
Allah belasını versin
"Bakın, iyi bakın bunlar 20 yaşındaki bir kızın korkusunun, çaresizliğinin izleri." #özgecanaslan
"Bakın, iyi bakın bunlar 20 yaşındaki bir kızın korkusunun, çaresizliğinin izleri." #özgecanaslan
keşke..
" Ucunda ölüm yok ya" diyerek İBLİSLEŞENLERE, Ucunda ölüm olduğunu göstermek gerek!
Dünden beri bu sıfatlara ailece, neyse
6 yaşında kızı varmış insan hiç mi düşünmez hiç mi aklına ailesi gelmez bu ne canilik ne gözü dönmüşlük hala aklım almıyor.
Bu hayvan ne kadar ceza alır bilmiyorum ama emin ol o kız o esnada bunu bir şekilde öldürseydi dünyanın cezasını alırdı.Canım kardeşim... yüzüne iki çizik bırakmaktan başka elinden bişey gelmemiş. Yanında taşıdığı biber gazı bile uzaklaştıramamış bu hayvanı. Demekki biber gazıyla olmuyor silah taşımak lazım. Bu hale geldik ne yazıkki
bazı şeyler doğru mesela bir cocuğa kıyafetleri değiştirilirken üstünü değiştirebilir miyim diye izin alarak yapmak lazım
böyle cocuk en azından sapık mı anne si gibi mi yapmaya çalışıyor bunu anlar ve haberdar eder ki bazen sapkınlar aileden bile çıkıyor arkadaşım bu konuda haklısın