- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.872
-
- Konu Sahibi braindamage
Öldürdükten sonra özge arabada iken Tarsus'a gitmiş babası ve arkadaşını almış sonra beraberce yakmışlar ve dereye atmışlar. Diğer türlüsünü düşünmek istemiyorum.Babası nasıl işin içindeymiş? Oyle birşey okumadım ben.
Artık dolmuşa binmekten de korkar olduk.Büyük ihtimalle güzergah değişince özge anladı ve önce tartıştı çözüm olmayınca biber gazını hazırladı adam üstüne saldırınca sıktı şerefsiz bunu beklemediği için sinirlendi ve kızı bıçakladı.
Ben bunu ilk defa duydummmm olamazzzzzzzzzzzzzzzzBeni de en çok etkileyen olay İzmir de 17 aylık bebeğe tecavüz edilmesiydi.
Resmen psikolojim bozulmuştu.
17 aylık yeğenime bakıp günlerce ağlamıştım.
O şerefsizler hapiste öldürülmüşler diye duymuştum inşallah gerçektir.
Cesedi ortadan kaldırmakta yardım etmiş.Babası nasıl işin içindeymiş? Oyle birşey okumadım ben.
Valla biber gazı falan kar etmiyor demek ki. Çantada kesici bir alet bulundurmak şart oldu.Artık dolmuşa binmekten de korkar olduk.
2006 yılında yaşanan bir olaydı galiba.Ben bunu ilk defa duydummmm olamazzzzzzzzzzzzzzzz
2007-2008 gibi oldu bu olay. Ayrıntıları bilmemek en iyisi.Ben bunu ilk defa duydummmm olamazzzzzzzzzzzzzzzz
Elbettee kalbim dayanmazz2007-2008 gibi oldu bu olay. Ayrıntıları bilmemek en iyisi.
Babası nasıl işin içindeymiş? Oyle birşey okumadım ben.
Kameralar olmasaydı belki olabilirdi.keşke hastane çıkışında polisler yanlışlıka(!) ellerinden kaçırsalardı şu it herifi
linç edilseydi
babam tek başıma yolculuk yapmayı bana öğretirken sakın kimse yoksa binme , tek kalma herkes inerse sen de in demişti hatırlıyorum şimdi hiç dikkat etmediğimi , çok tek başıma kaldım dolmuşun içinde, hatta internet bağlatmaya gelen biri kıza tecavüz etmişti geçen aradım servisi geldiler evime iki adam tektim , ya hiç dikkat etmiyordum korkmamız da lazım artık ve dikkat etmek gerek.Artık dolmuşa binmekten de korkar olduk.
Beni de en çok etkileyen olay İzmir de 17 aylık bebeğe tecavüz edilmesiydi.
Resmen psikolojim bozulmuştu.
17 aylık yeğenime bakıp günlerce ağlamıştım.
O şerefsizler hapiste öldürülmüşler diye duymuştum inşallah gerçektir.
Biber gazı değil de şok cihazı almak lazım.
Ben kardeşlerim ve kendim için alacağım.
Hatta nereden ne kadara nasıl aldığımı da yazacağım, bunu butun tanıdığım tanımadığım kadınlara, kızlara söyleyeceğim.
Bizlere yaklaşmaktan korkacaklar.
En ufak bir harekette bayılacaklar.
Bizim onlardan korktuğumuz yeter.
Biber gazı değil de şok cihazı almak lazım.
Ben kardeşlerim ve kendim için alacağım.
Hatta nereden ne kadara nasıl aldığımı da yazacağım, bunu butun tanıdığım tanımadığım kadınlara, kızlara söyleyeceğim.
Bizlere yaklaşmaktan korkacaklar.
En ufak bir harekette bayılacaklar.
Bizim onlardan korktuğumuz yeter.