Tecavüz edilip, yakılarak öldürülen Özgecan Aslan için..

özgenin telinin yanında olmaması ya da bozuk olması hangisiydi bilmiyorum ama teli yokmuş , nasıl bir rastlantıdır Allah ım , sanki olay olacak ve her bütün şartlar buna göre hazırlanmış gibi bu nasıl bir kötü rastlantıdır.

Artık dolmuşa binmekten de korkar olduk.

Ben bunu ilk defa duydummmm olamazzzzzzzzzzzzzzzz

Biber gazı değil de şok cihazı almak lazım.
Ben kardeşlerim ve kendim için alacağım.
Hatta nereden ne kadara nasıl aldığımı da yazacağım, bunu butun tanıdığım tanımadığım kadınlara, kızlara söyleyeceğim.
Bizlere yaklaşmaktan korkacaklar.
En ufak bir harekette bayılacaklar.
Bizim onlardan korktuğumuz yeter.

Artık dolmuşa binmekten de korkar olduk.
babam tek başıma yolculuk yapmayı bana öğretirken sakın kimse yoksa binme , tek kalma herkes inerse sen de in demişti hatırlıyorum şimdi hiç dikkat etmediğimi , çok tek başıma kaldım dolmuşun içinde, hatta internet bağlatmaya gelen biri kıza tecavüz etmişti geçen aradım servisi geldiler evime iki adam tektim , ya hiç dikkat etmiyordum korkmamız da lazım artık ve dikkat etmek gerek.

Son ifadelerini okudum vahşetin de ötesinde... Nasil insanlarla yan yanayiz..

Allah evlat sahibi anne babalara sabir versin akil oynatmamak elde degil

Allahım öğrenmez olaydım. bunlar insan olamaz.

Bize de söyler misiniz, özel mesaj da atabilirsiniz..Ben de yeğenim ablam ve kendim için alıcam.

Alırsan muhakkak bize de söyle nerden bulduğunu... ben de araştıracağım bunu. 2 kardeşim var biri üniversitede biri lisede. Bu haberden sonra daha da korkar oldum. Hemen onlara alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…