- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.240
- 38
-
- Konu Sahibi braindamage
Biber gazı taşıyor muydu sahi ?
Evet şimdi bende okudum. Kız anlamış birşeyleri ve tartışmışlar. Katil nasıl sinir hastası biri çıktıysa bıçağı dayamış.Okuduğum kadarıyla önce biber gazı sıkmış ama işe yaramamış.
Yol güzergahını değiştirmiş adam,özgecanda anlamış birşeylerin ters gittiğini kızmış.Evet şimdi bende okudum. Kız anlamış birşeyleri ve tartışmışlar. Katil nasıl sinir hastası biri çıktıysa bıçağı dayamış.
Allahım sen koru. Düşünmesi bile acı.
bu rezilin ailesi acaba ne düşünüyo? anası,karısı,kardeşleri falan?
Özge biber gazını sıkıp direnince bıçaklamış kızı.biber gazını sıktıysa gözlerini illaki yakmıştır otobüsün içinden mi çıkamadı acaba kitli diye o arada camı kırmak aklına gelmemiştir of aklıma bin bir türlü senaaryo geliyo
Tecavüz olmayabilir. Özge direnmiş biber gazı sıkmış bunun üzerine bıçaklamış kızı. Otopside kesinleşecek.Kızlar adamın ifadesini okudum. Tecavüz ettim demiyor, tecavüze yeltendim üstüme biber gazı sıktı vs diyor. Tecavüz yok mu? Ben anlamadım.
Adam ifade verene kadar o kadar kesin bir dille dendi ki. İnşallah olmamıştır, diriltme imkanımız yok dileyelim de ölümü daha az korkunç olmuş olsun.Tecavüz olmayabilir. Özge direnmiş biber gazı sıkmış bunun üzerine bıçaklamış kızı. Otopside kesinleşecek.
Özge biber gazını sıkıp direnince bıçaklamış kızı.
Kızlar adamın ifadesini okudum. Tecavüz ettim demiyor, tecavüze yeltendim üstüme biber gazı sıktı vs diyor. Tecavüz yok mu? Ben anlamadım.
Bence direksiyondayken sıktı oda geldi kızı bıçakladı , gözü yandığından hiç bir şey planlanmış gibi olmadı ama işte allah şaşırtıp jandarmaya soru sorunca o planda suya düştü ama ailecek pisliklermiş bu işe babada dahil olduğuna göre , adam resmen ruh hastasıymış evli barklı çocuklu adam , ortalıkta piskolojik vaka çok birde uyuşturucu aldımı almadımı bunuda bilemiyoruz ,ama bu onu suçsuz çıkarmayacaktır , umarım hapiste içkencelere maruz kalır
Ben de aynı şeyi diliyorum.Adam ifade verene kadar o kadar kesin bir dille dendi ki. İnşallah olmamıştır, diriltme imkanımız yok dileyelim de ölümü daha az korkunç olmuş olsun.
Büyük ihtimalle güzergah değişince özge anladı ve önce tartıştı çözüm olmayınca biber gazını hazırladı adam üstüne saldırınca sıktı şerefsiz bunu beklemediği için sinirlendi ve kızı bıçakladı.ema1 adamın ifadesine göre direksiyondayken sıkmamışyukarıda arkadaş paylaşmış.
hayvan herıfEn çok merak ettiğim de o kendini 'adam' zanneden hayvan herifin, 2 kızının yüzüne nasıl bakacağı #ÖzgecanAslan
Şöför olan adam babasını ve arkadaşını aramış kız için böyle böyle diye galiba onlarda yardıma gelmiş galiba.Babası nasıl işin içindeymiş? Oyle birşey okumadım ben.