- 27 Şubat 2013
- 6.195
- 14.947
-
- Konu Sahibi braindamage
Bunu bugün duydum, ama tecavüzü bilmiyordumMerhaba arkadaşlarım, ablalarım..
Az çok hepimiz bu lanet olasıca olayı biliyoruzdur.
Özgecan kardeşimiz Mersin'de üç tane adi, pislik tarafından önce tecavüz edilip daha sonra yakılarak öldürülmüştür.
Ve iki gündür bu olayı sürekli takip etmekten başıma ağrılar girdi, gözlerime yaşlar düştü.
Eminim hepiniz de benimle aynı şeyleri yaşamışsınızdır.
Yarın Özgecan'ın anısına, kadın cinayetlerine bir dur demek için Taksim'de bir yürüyüş gerçekleştirilecekmiş, ve ben de kısmetse katılacağım bu eyleme.
Bu hayvanların, bu canilerin artık toplumda barınmaması için birşeyler yapılması gerekiyor hepimiz biliyoruz.
Ne kadar kalabalık olursak ne kadar çok sesimiz çıkarsa, o kadar dikkate alınırız.
Eğer gelmek isteyen, katılmak isteyen arkadaşlarım olursa çok mutlu olurum.
Buna bir dur demek lazım, bu itlerin gözünü korkutmamız lazım.
Ve lütfen konuyu kapatmayın, taşımayın. En azından yarına kadar..
Evet o fotoğrafları yorumları okuyunca insanın içi paramparça oluyor.Bunu bugün duydum, ama tecavüzü bilmiyordumAllah'ım korkunç bir şey bu..
Kızın facebook hesabını buldum yorumlarını okudum ne kadar hayat dolu sevimli bir kızmış.. Allah kahretsin böyle pislikleri!!!
İstanbuldayım normalde ama haftasonu için evime geldim İstanbulda olsam katılmaya çalışırdım yürüyüşe..
Vahşet bu, düşündükçe yüreğim daralıyor.. Nasıl bir acıdır bu Allah yakınlarına dayanma gücü versin.. O pislikler de dünyadayken cehennemi yaşasınlar inşallah...
Böylelerine idam çok hafif, tecavüz et yak öldür, idamla kurtulur bunlar. Bir anda ölmemeleri lazım bunların. Adi pislikler.Allah ıslah etsın boylelerı ıcın ıdam gerı gelmeli...
Ya akıl almıyor gerçekten, toplumun canından can gidiyor. Hiçkimse kılını kıpırdatmıyor.Ne zaman birileri sesimizi duyacak merak ediyorum.. Türkiye de adalet sadece kadın ismi ve adalet saraylarının ismi olarak kalmasın artik..
Rabbimin adaleti şaşmaz ne bir adim geri ne bir adim ileri de, bu heriflerin 3 5 yil yatıp çıkmasına kimin gonlu elverir..
Belki sesimizi bazı yetkililer duyar da, baska Ozgecanlarimizin canları yanmaz...
Evet sırf bunun için açmak istedim konuyu, umarım kapanmazBen de katiliyorum yuruyuse, mezunlar grubumuzla birlikte katiliyoruz. Lutfen musait olan herkes gelsin. Kalabalik olalim ki sesimizi duyuralim.
elın fransasında 12 kışı öldü dıye bızımkıler yurusyus yaptı charlı hepdoya ustelık efendımzıın karkaturunu cızmıslerken....Böylelerine idam çok hafif, tecavüz et yak öldür, idamla kurtulur bunlar. Bir anda ölmemeleri lazım bunların. Adi pislikler.
Ya akıl almıyor gerçekten, toplumun canından can gidiyor. Hiçkimse kılını kıpırdatmıyor.
Elimizden gelen tek şey yürümek, başkalarının bir lafına bakar ama olmuyor işte...
Evet sırf bunun için açmak istedim konuyu, umarım kapanmaz
Bir de hala kaçıyor, birileri ona yardım ediyor.Keşke istanbul da olsaydım mutlaka katılırdım
Nasıl vicdanları var bunların ya aklım almıyor
Üstelik şerefsizin biri hala yakalanmadı
Bence erkeklikleri alınıp topluma, halka teslim edilmeliler.Suçu bu şekilde kanıtlanmış pislikler derhal idam edilmeli. Bana kalırsa yaptıklarının aynısı yapılmalı ve öyle öldürülmeliler ama bu çok ütopik olur.
Benim derdim sadece kızlarımız, kadınlarımız suan. Tartışmaya sürüklemek istemiyorum her ölüm acıdır ama bu ölüm çok farklı çok. ..elın fransasında 12 kışı öldü dıye bızımkıler yurusyus yaptı charlı hepdoya ustelık efendımzıın karkaturunu cızmıslerken....
Yarın saat kaçta yürüyüş?
elbette orası oyle..Bence erkeklikleri alınıp topluma, halka teslim edilmeliler.
Ozellikle de o kızın ailesine.
Hapiste yatmak onlara lüks gelir.
Benim derdim sadece kızlarımız, kadınlarımız suan. Tartışmaya sürüklemek istemiyorum her ölüm acıdır ama bu ölüm çok farklı çok. ..
13:00 fransiz konsoloslugunun onunde bulusuyoruz.