Tecavüz edilip, yakılarak öldürülen Özgecan Aslan için..

bunu bilmiyordum okudum şimdi ağladım

Beni de en çok etkileyen olay İzmir de 17 aylık bebeğe tecavüz edilmesiydi.
Resmen psikolojim bozulmuştu.
17 aylık yeğenime bakıp günlerce ağlamıştım.
O şerefsizler hapiste öldürülmüşler diye duymuştum inşallah gerçektir.

Dünden beri bu habere bakıp çıkıyorum, tvde bakmaya bile içim kaldırmadı benimde Özgecan yaşında kızım var, ben kızımı gönül rahatlığıyla dışarı yollayamayacak mıyım? Üniversiteye gönderemeyecek miyim? 2 adım ötedeki markete giderken bile yüreğim pır pır mı edecek? Kızım gölgesinden bile korkarak mı yaşayacak?

Bir anne olarak tüm evlatlara huzur ve güven içinde yaşayacakları bir ülke istiyorum, adalet istiyorum, başka Özge'ler katledilmesin istiyorum, anaların ciğeri yanmasın, babalar kızlarının cenazesini kaldırmasın istiyorum, evlatlarımız bizi toprağa verecekken biz niye onları toprağa veriyoruz?

Neden 3-5 hayvan bizim yavrularımıza el uzatıyor rahatça? Neden benim çocuğum hayatı daha tanıyamadan toprak olup yitip gidiyor? Giyimmiş, ne giyimi yahu? Bebelerin tulumu mu seksi geliyor? Ördeklerin kıyafeti yok diye mi tecavüz ediliyor? Damacana içi gözüküyor diye mi iğrenç emellere alet ediliyor?

Tecavüzcüler, sapkınlar, kadın katilleri topyekün yok olsun istiyorum, çocuğum, çocuklarımız için korkuyorum, korkan neden biziz neden?

Çocuklara çığlık atmayı öğretmek lazım tabi arkadaşlar. Bir şeye karşı çıkarken toptan hepsini çöpe atmayalım. Ben de anasınıfında çocuklara çığlık atmayı öğretiyorum hatta ilerde taciz ile sevgiyi nasıl ayırt ederler onu anlatacağım annelerine ki çocuklarına evde bu eğitimi de versinler.. keşke bunları öğretmek zorunda kalmasak ama yaşanan zaman ve de kötü niyetli insanlar bizi buna mecbur bırakıyor.

Sie tavsiyeö çoxuklara bu eğitimi verin evinizde ki kötü niyetli insanları ayırt edebilsinler. Neyse konuyu fazla dağıtmayayım.

bu kadının bakışları ne anlatıyor sizce
her gördüğümde beni kurtarın diye haykırıyor yüreği elimizi uzatamadık diyorum

bazı şeyler doğru mesela bir cocuğa kıyafetleri değiştirilirken üstünü değiştirebilir miyim diye izin alarak yapmak lazım
böyle cocuk en azından sapık mı anne si gibi mi yapmaya çalışıyor bunu anlar ve haberdar eder ki bazen sapkınlar aileden bile çıkıyor arkadaşım bu konuda haklısın

• "Bakın, iyi bakın bunlar 20 yaşındaki bir kızın korkusunun, çaresizliğinin izleri." #özgecanaslan

Canım kardeşim... yüzüne iki çizik bırakmaktan başka elinden bişey gelmemiş. Yanında taşıdığı biber gazı bile uzaklaştıramamış bu hayvanı. Demekki biber gazıyla olmuyor silah taşımak lazım. Bu hale geldik ne yazıkki

Bu hayvan ne kadar ceza alır bilmiyorum ama emin ol o kız o esnada bunu bir şekilde öldürseydi dünyanın cezasını alırdı.

Maalesef böyle bir dönemdeyiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…