-
- Konu Sahibi braindamage
'İnadında mini etek, inadına dekolte, ve inadına kızlı erkekli oturun' diyen Uğur Dündar ve Soner Yalçın'ın istediği batılı yaşam tarzı Sivas'ta ölüm getirirken, Antalya'da tecavüzle sonuçlandı.birde böyle gerizekalılar var
Lafa bak sen" müstehcen pozlar veriyormuş,yatağında ölü bulunmuş"'İnadında mini etek, inadına dekolte, ve inadına kızlı erkekli oturun' diyen Uğur Dündar ve Soner Yalçın'ın istediği batılı yaşam tarzı Sivas'ta ölüm getirirken, Antalya'da tecavüzle sonuçlandı.
Sivas'ta foto modellik yaptığı belirtilen ve verdiği müstehcen pozlar ile Uğur Dündar ve Soner Yalçın'ın önerdiği yaşam tarzıyla birebir örtüşen 19 yaşındaki Ayşe Yılmaz adında genç bir kız yattığı yatağında ölü bulundu.
Ölümün şüpheli görülmesi üzerine Sivas Cumhuriyet Başsavcılığı’nca inceleme başlatıldı. Genç kızın cesedi olay yerindeki inceleme sonrası Cumhuriyet Üniversitesi morguna kaldırıldı. Otopsi yapılarak vücudundan alınan örnekler incelenmek üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
Antalya'da yaşanan bir başka olay ise batılı hayat tarzının rezaletini bir kez daha gözler önüne serdi. İnternetten tanuıştığı bir adamın evine giden Mukaddes P. burada tecavüze uğradığını ve konuştuğu kişinin bir başka kişi olduğunu söylereyek mahkemde dava açtı.
Yeni akit
OKY AK-İT varmı otesi adlarında belli it olduklarıbirde böyle gerizekalılar var
birde böyle gerizekalılar var
ciddenmi. inanamıyorum ya.akit gazetesi sayfasında bir yorumcu umarım bilgilerin kabrinde sana yardimci olur diye yorum yapmış. sonunda gülücük var
Allah belasını versin kadın olacak bide yaa
akit gazetesi sayfasında bir yorumcu umarım bilgilerin kabrinde sana yardimci olur diye yorum yapmış. sonunda gülücük var
zaten bunu yazan kadın şeytandır. yada şeytanın kızı.ne bunların amacı, neyin nefreti bu, tanıyomuymuş kızı, kime ne yapmıştı hak etmiş bunları, valla ben inanamıyorum bu insanlara
evet kadındır, bu tip adamlarıda yetiştirenler kadın
Kız çocuğu yetiştirmek çok zor her an başına bişey gelcek korkusuyla yaşamak çok acı, Allahaböyle şeyler yaşatmasın düşmanıma bile, bir kızla birlikte bir aile yok olmuş anlattğınız gibi.. Özgecanın da ailesi artık ne şekilde yaşar, Münevverin ailesi gibidaha niceleri...
ciddenmi. inanamıyorum ya.
İşte bu adamları bu kadınlar yetiştiriyor.akit gazetesi sayfasında bir yorumcu umarım bilgilerin kabrinde sana yardimci olur diye yorum yapmış. sonunda gülücük var
Ne alakası var ki şimdi?elın fransasında 12 kışı öldü dıye bızımkıler yurusyus yaptı charlı hepdoya ustelık efendımzıın karkaturunu cızmıslerken....
zaten bunu yazan kadın şeytandır. yada şeytanın kızı.