Tecavüz edilip, yakılarak öldürülen Özgecan Aslan için..

bende daha önceki sayfalarda bunu yazmıştım. tek hücrelil odalara koyuyorlar,, yok yanlış dendi ama bakın ekşidede aynını yazmışlar
ya "cezaevinde tecavüz mahkumlarına işkence yapıyorlar" sanrılarıyla kendimizi avutucaz (bkz: 49152717) ya da bu işle gerçek manada mücadele edicez. askerde tanıştığım sosyal hayatta gardiyan olan 3 arkadaşım oldu. tekmeleme vs. dışında tecavüz mahkumuna bir işkence yapılmadığını söylüyordu. "zaten şişliyorlar onları içerde sen rahat ol" diye diye kendinizi avutuyorsunuz yıllardır. hiçbir şey olmuyor içerde. hapishaneler ebu gurayb değil malesef. çocuk tecavüzcüsü dahi olsa hakları var. kimse belli sınırları aşamaz. hukuk onlar için de var ve işkenceyi legalleştiren bir yasa yok. diğer mahkumlardan işkence yapan olursa işkenceciler tek hücreli odalara atılır. tecavüz mahkumu, kimsesi olmayan, isteyenin istediğini üzerinde uygulayabildiği bir kişi olmuyor maalesef. çok arzu ettiğinizi, gerçek olmasına kendinizi inandırmak istediğinizi biliyorum ama gerçekler bu şekilde değil.

demem o ki, varsayalım işkence yapılıyor içerde çok kötü hallere düşüyorlar. bu uygulama bugüne kadar bir işe yaramış mı türkiyede? hiçbir .. derman olmamış, 2015 yılında hala tek suçu dolmuşa binmek olan 20 yaşındaki bir kız tecavüz edilip öldürülüyor, tüm avrupayı dolaşan pippa bacca türkiyede tecavüze uğrayıp katlediliyor. kadınların türkiyede uğradığı cinsel tacizin haddi hesabı yok. demek ki takan yok işkenceyi. kaldı ki zaten öyle bir şey yok peri masalları hepsi. tecavüzcülerin çoğu daha önce başka suçlardan içerde yatmış çıkmış adamlar genelde. hiçbiri öyle bir durumun olmadığını senden benden iyi biliyor. evet maalesef yastığını alıp ranzasına çekiliyor. bu sorunu hiçbir şey çözemez. cinselliğe kapalı toplumda ihtiyacını gideremeyen ataerkil erkek, hormonlarının etkisiyle vahşi bir yaratığa dönüşüyor. tecavüz vakalarının benzer toplumlarda yaşanması bunun en büyük nedeni.

huzur içinde yatsın.

birde böyle gerizekalılar var

'İnadında mini etek, inadına dekolte, ve inadına kızlı erkekli oturun' diyen Uğur Dündar ve Soner Yalçın'ın istediği batılı yaşam tarzı Sivas'ta ölüm getirirken, Antalya'da tecavüzle sonuçlandı.

Sivas'ta foto modellik yaptığı belirtilen ve verdiği müstehcen pozlar ile Uğur Dündar ve Soner Yalçın'ın önerdiği yaşam tarzıyla birebir örtüşen 19 yaşındaki Ayşe Yılmaz adında genç bir kız yattığı yatağında ölü bulundu.

Ölümün şüpheli görülmesi üzerine Sivas Cumhuriyet Başsavcılığı’nca inceleme başlatıldı. Genç kızın cesedi olay yerindeki inceleme sonrası Cumhuriyet Üniversitesi morguna kaldırıldı. Otopsi yapılarak vücudundan alınan örnekler incelenmek üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Antalya'da yaşanan bir başka olay ise batılı hayat tarzının rezaletini bir kez daha gözler önüne serdi. İnternetten tanuıştığı bir adamın evine giden Mukaddes P. burada tecavüze uğradığını ve konuştuğu kişinin bir başka kişi olduğunu söylereyek mahkemde dava açtı.
Yeni akit

Lafa bak sen" müstehcen pozlar veriyormuş,yatağında ölü bulunmuş"
İşte bu manyakları okuyan kitle o gereksiz tweetleri atanlar.

Son düzenleme:
Keşke yaşadığım yerde de olsa... inşallah yapılan bu gösteriler işe yarar. Lanet olsun o şerefsizlere!

akit gazetesi sayfasında bir yorumcu umarım bilgilerin kabrinde sana yardimci olur diye yorum yapmış. sonunda gülücük var

Allah belasını versin kadın olacak bide yaa

Yalnız burada herkesin bilmediği acı ayrıntı ise ablasının kardeşine dolmuşa binmesini söylediği yanındaki arkadaşı ise treni kullan demesi , sonrar olanları biliyorsunuz

Sabahtan beri farklı sitelerde bu habere yapılan yorumları gördükçe daha da kuduruyorum.Memlekette insan kalmamış yeminle...Başlarım Avrupasına da birliğine de...İdam istiyorum ben idam!!Ülkenin dört bir yanında bölünerek çoğalan bu insan atıkları için idam istiyorum!!!
Psikopat gibi gittiğim her yerde çantamda maket bıçağımla dolaşmak istemiyorum,gece eve döneken ara sokaklardan koşarak geçmek istemiyorum,dolmuşta yalnız kalmamak için gideceğim duraktan önce inmek istemiyorum,anne babaların binbir emekle büyüttüğü evlatları vücudunda beyin yerine gelişen çükünün keyfi için harcayan bu terliksi hayvanlar için İDAM İSTİYORUM!!!

akit gazetesi sayfasında bir yorumcu umarım bilgilerin kabrinde sana yardimci olur diye yorum yapmış. sonunda gülücük var

Allah belasını versin kadın olacak bide yaa

ne bunların amacı, neyin nefreti bu, tanıyomuymuş kızı, kime ne yapmıştı hak etmiş bunları, valla ben inanamıyorum bu insanlara
evet kadındır, bu tip adamlarıda yetiştirenler kadın

ne bunların amacı, neyin nefreti bu, tanıyomuymuş kızı, kime ne yapmıştı hak etmiş bunları, valla ben inanamıyorum bu insanlara
evet kadındır, bu tip adamlarıda yetiştirenler kadın
zaten bunu yazan kadın şeytandır. yada şeytanın kızı.

Bizim komşumuz vardı bahçelievlerde 13 yaşında kızları vardı adı Demet öz dayısı tecavüz etmişti, sonra kendini bıçaklamış ve eve hırsız girdi beni bıçaklayı yeğenime tecavüz etti demişti, ama onun yaptığı anlaşıldı. Annesi kafayı yemişti resmen, kendi öz kardeşi birde düşün.
Demet'in dedesi (babasının babası olan dedesi) bir gün sonra kalp krizi geçirdi üzüntüden ve ölmüştü. Küçük erkek çocuklarına bile ilgi duyan pislikler var. Çok kirlendi dünya..

elın fransasında 12 kışı öldü dıye bızımkıler yurusyus yaptı charlı hepdoya ustelık efendımzıın karkaturunu cızmıslerken....
Ne alakası var ki şimdi?
Aynı kişiler o adamlar içinde üzüldü,Filistinde ,Afrika 'da ki çocuklar için de üzüldü,bu kadın için de üzüldü.
O adamlar karikatür çizdi diye öldürülmeyi hak mı etti,insanlar o adamlara üzülmesin mi yani?
He bu arada bu cinayetleri işleyenlerin hepsi ağızlarından Hz Muhammed,Allah kelimelerini ağızlarından düşürmeyen kişiler,Özgecan'ı öldürenler de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…