- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.584
-
- Konu Sahibi braindamage
Bence gelmesin. Çünkü idamın acısı 5 dk bilemedin 6 dk sürer, sonra ölür kurtulurlar. Bunlara işkence lazım. Cezaevi koşullarını daha da kötüleştirmek lazım. Karanlık, sıçan dolu bir oda. Bayat yarım ekmek, kirli su. Sağlık hizmeti yok, kitap, dışarı çıkmak, her türlü aktivite hepsi yasak... Ceza dediğin böyle olur.
Yalnız ben başı yada vücudundan herhangi bir yeri açık diye tecavüze uğradığını düşünüp "oh iiyi olmuş" diyenleri anlayamıyorum. Bu ülkede başı kapalıda tecavüze uğramadı mı?Bizim gerzek Türk kadınları durur mu hemen başlamışlar ne kadar da namus timsali olduklarından dem vurup kendilerinin yüksek ahlakından bahsetmeye. Orada kız tecavüze uğrayıp yakılmış bunlar kendilerini pazarlama derdinde. Bu yorumları yapanlar da beğenenler de 1000 beterini yaşar inşallah. Erkek delileri. Bunda bile erkekleri haklı çıkarmış ezikler. İstiklal mahkemeleri tekrar kurulsa da tüm yobazları sallandırsak. Atatürk ne akıllı adammış.
Sadece tecavüzcükeri değil bunları da ayıklamak lazım ki toptan bitsinler. Kafa yapısı aynı çünkü. Kötü insan bunlar.
Bende öyle düşündüm hep,kaza olur hastalık olur bi şekilde kabullenir insan ecel der ... Ama bi ana bi baba bunu nasıl kabul edebilir.. Bizim bile yüreğimiz parçalandı onlar napsınlarBabası bebeğimin üzerine toprak atmayın diye bağırmış defnedilirken, ya izleyemedim haberini kapadım hemen.
Bir insan hastalıktan, ne bileyim kaza sonucu ölse acı çeker ama bir şekilde kabullenir. Bu çok korkunç bir şey ve ömür boyu içlerinden çıkmayacak.
Benim bile dünden beri aklımdan çıkmıyor, çok korktu mu, bağırdı mı, ne yaptı o arabanın içinde kim bilir neler hissetti, ilk kim geldi aklına, annesi gelmiştir kesin diye aklımda bir sürü şey geçti...Onlar neler yaşıyordur kafayı yerdim ben yakınıma böyle bir şey olsa.
Valla toplum olarak öyle yozlaştıkki gleip biri kolumuzu kesse aman nolcak bir tane daha var dicez nerdeyse..Ancak çok yakınımızın başına yada kendi başımıza gelecekki galiba öylelikle tedbirler alacağız..Rahmetli hiç tanımamm ama bir bayan olarak çok ama çok üzüldüm.Rabbim mekanını cennet etsin.Pislik katiller ise hem bu dünyada hemde öte tarafta cayır cayır yanarlar inşallah cehennem ateşiyle şerefsizler.Off arkadaş ülkede olaylar bitmiyor ki... Her gün bir yenisi... İşin kötüsü bir şey yapamamak... Daha doğrusu yapıp bir sonuç alamamak.
Nasıl normal kalabiliyoruz hayret!
Ben bu tip yorumların kendi isteğiyle değil da aile zoruyla kapatılmış kadınlardan geldiğini düşünüyorum. Bu tip kadınlar açık kadınların giyim özgürlüğünü kıskanır, hatta içten içe bu sebeple onlara nefret duyarlar.Yalnız ben başı yada vücudundan herhangi bir yeri açık diye tecavüze uğradığını düşünüp "oh iiyi olmuş" diyenleri anlayamıyorum. Bu ülkede başı kapalıda tecavüze uğramadı mı?
Haa birde kara çarşaf giydiği halde tecavüz edilen kadınlar var. Neyse o konuya hiç girmeyeyim!
Yazık ya resmen Allah belasını versin o şerefsizlerin !!!!!!!!1 artık minibuse bile binmeye korkar oldum :S Yazık Ailesine sabır versin.. Bugun Türkiye olarak yastayız :;(Çağ Üniversitesi öğrencisi Özgecan Aslan, Mersin’deki evine gitmek için bir arkadaşıyla halen Tarsus İlçe Jandarma Komutanlığı’nda sorgulanan cinayet şüphelisi şoför Suphi A.'nın minibüsüne bindi. Tarsus’ta oturan arkadaşı inince Özgecan minibüste tek yolcu kaldı.
Şoför Suphi A. Mersin’e D-400 karayolundan gitmesi gerekirken güzergah değiştirerek Tarsus- Mersin Otoyolu doğru saptı. Sürücünün güzergahını değiştirmesinden 'kaçırılıp başına kötü bir şey geleceğini’ anlayınca tepki gösteren Özgecan, onunla tartıştı. Yola devam edip minibüsü tenha bir yerde durduran Suphi A.'nın tecavüze kalkıştığı Özgecan, yanında taşıdığı biber gazını sıkarak karşı koydu. Boğuşma sırasında Özgecan, Suphi A.'nın yüzüne tırnaklarını geçirip direndi. Şoför Suphi A., bıçağını çıkarıp Özgecan’a defalarca sapladı ardından araçta bulunan demir çubukla vurarak öldürdü.
http://www.mynet.com/haber/yasam/universiteli-ozge-yakilarak-olduruldu-1705220-1
Ş....siz pisliğin verdiği ifade.Umarım cezaevinde rahat bırakmazlar seni!!!!!!!
Bu ne demek ya
Bende öyle düşündüm hep,kaza olur hastalık olur bi şekilde kabullenir insan ecel der ... Ama bi ana bi baba bunu nasıl kabul edebilir.. Bizim bile yüreğimiz parçalandı onlar napsınlarBu acının tarifi yok kelimeler kifayetsiz kalıyo
Bir de cümle kurmayı becerebilseydin bari.