- 22 Mayıs 2014
- 2.585
- 1.737
-
- Konu Sahibi braindamage
birde böyle gerizekalılar var
ne bunların amacı, neyin nefreti bu, tanıyomuymuş kızı, kime ne yapmıştı hak etmiş bunları, valla ben inanamıyorum bu insanlara
evet kadındır, bu tip adamlarıda yetiştirenler kadın
Facebook akit gazetesi sayfasına girin orda caniler in idamı hak değil mi diye bi başlık var 17 Yorumlu, ilk yorumu göksel diye biri yazmış onun yorumunun altındaki yorumları okuyun esra nur yalçın
Yorumu bulamadım. Ne yazdığını buraya alıntılayabilir misiniz?Facebook akit gazetesi sayfasına girin orda caniler in idamı hak değil mi diye bi başlık var 17 Yorumlu, ilk yorumu göksel diye biri yazmış onun yorumunun altındaki yorumları okuyun esra nur yalçın
Yorumu bulamadım. Ne yazdığını buraya alıntılayabilir misiniz?
akit gazetesi sayfasında bir yorumcu umarım bilgilerin kabrinde sana yardimci olur diye yorum yapmış. sonunda gülücük var
Allah belasını versin kadın olacak bide yaa
Şeriat gelsin ki tecavüz mağdurlarını da öldürebilsinler. Niyetleri sapıklardan kurtulmak değildir.Bir adam bu haberin altına şeriat gelsin yazmış.Vay be savunanlar var demek ki.Acı olan şaşırmadım.
DNA örneği kalmasın diye ellerini kesmiş
Tarsus İlçe Jandarma Komutanlığı'nda sorgusu devam eden cinayet şüphelisi Suphi Altındöken'in bıçaklayarak öldürdüğü üniversiteli Özgecan Aslan'ın boğuşma sırasında yüzünü tırmalaması nedeniyle, tırnaklarının arasında DNA örneğinin kalmaması için her iki elini de bileklerinden kesip kollarından ayırdıktan sonra yaktığı ortaya çıktı.
Olay yerinde yapılan incelemede Özgecan'ın cesedinin yanında bulunan iki elinin de büyük oranda yandığı belirlendi. Sorgu sırasında, 'Özgecan'ın ellerini neden kestin?' sorusuna soğukkanlı yanıt veren Suphi Altındöken, "Boğuşma sırasında yüzüme tırnaklarını geçirdi. Ben de tırnaklarının arasında DNA örneğim kalmasın diye kestim" yanıtını verdi.
Bu arada cinayetin D-400 karayolu ile Tarsus Mersin otoyolu arasındaki bağlantı yolunda işlendiği anlaşıldı. Cinayet şüphelisi Altındöken'in, D- 400 karayolundan Mersin'e gitmesi gerekirken güzergah değiştirerek Tarsus- Mersin otoyoluna doğru saptığını, 3 kilometrelik bağlantı yolunun ortalarındaki sakin bir bölgede minibüsü durdurduğunu ve olayın orada gerçekleştirdiğini, cinayetin ardından minibüsteki cesetle tekrar Tarsus'a döndüğünü söylediği belirtildi.
onun kabrinde bu sözünün hesabı ona çok güzel sorulacaktırbilgilerin kabrinde sana yardimci olur inşallah demiş gülücük koymuş bide
Bu ülkeye çocuk doğurulmaz gerçekten, hele ki kız çocuğu. Böyle haberler okuyunca daha bir istemiyorum çocuk sahibi olmayı.