- Konu Sahibi braindamage
yok artık. bu nasıl rahatlıktırŞunu gördünüz mü mahkeme salonundan atmış bu resmi? Öyle yazmışlar twitterdan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok artık. bu nasıl rahatlıktırŞunu gördünüz mü mahkeme salonundan atmış bu resmi? Öyle yazmışlar twitterdan.
Bir de cümle kurmayı becerebilseydin bari.
Kız çocuğu yetiştirmek çok zor her an başına bişey gelcek korkusuyla yaşamak çok acı, Allahaböyle şeyler yaşatmasın düşmanıma bile, bir kızla birlikte bir aile yok olmuş anlattğınız gibi.. Özgecanın da ailesi artık ne şekilde yaşar, Münevverin ailesi gibi daha niceleri...Bizim komşumuz vardı Bahçelievler'de otururken. 13 yaşında kızları vardı benimle yaşıt. Dayısı onlarla kalıyordu, ve öz dayısı tecavüz etmişti. Sonradan kendisini bıçaklamıştı ve birisi eve girdi, bana saldırdı yeğenimi öldürdü falan demişti. Ama adli tıp anlamış kendisini bıçakladığını bıçağın giriş şeklinden. Demet öldü tabi.. Ailesi taşındı o evden. Dedeside kalp krizi geçirip öldü 1 gün sonra. Ama kadın çok kötü durumdaydı. Kafayı yemişti resmen. Neredeler hiç bilmiyorum. Bu dünyaya çocuk getirmek hele birde kız olursa. genleri bozuldu toplumun gerçekten bozuldu yani.
Gerçi ben şaşırmıyorum bu ülkede hiçbir şeye. Yine de eski fotoğraftır belki, demek istiyorum.yok artık. bu nasıl rahatlıktır
bende ilk sayfalarda paylaştım bunu sabah. ağlayarakEki Görüntüle 1415601
Bu yazı beni kahretti
Bir de cümle kurmayı becerebilseydin bari.
aslında bu tiplerin yrini tespit edip anasından doğduğuna pişman edecek bir örgüt olsa. keşkeBöylelerini görünce keşke baban seni ziyan etseymiş yada ananın başı ağrısaymış diyorum.Resmen artık malzeme seni bu sapıkların beyni döndüğünde açık-kapalı gözlerinin görceğini zannetmiyorum.Bu şekilde yetişen zihniyet yüzünden geliyor ya başımıza gelenler seni yetiştirende bir byaan elin sapığı gelip annesine bunu yapsaydık bu kadar gevşek gevşek konuşup doğru annemin eteğide kısaydı dermiydi acaba..
Allahım buna yürek nasıl dayanır ya . Utanç dolusun erkeklik. Utanç dolusun insanlık.. #ÖzgecanAslan
Direkt aynı şekilde muamele edip nasıl acımadılarsa aynısını yaşatacak bir ekip...Öldürmeyip hergün hergün acı çektirip her gün muhtelif yerlerini yakacak ve sonrasında da gün ve gün öldürün diye yalvartacak bir ekip .aslında bu tiplerin yrini tespit edip anasından doğduğuna pişman edecek bir örgüt olsa. keşke
Ahanda adalete bak versinler bizlerede bizler verelim hakettikleri dersi ...yok artık. bu nasıl rahatlıktır
Bunlar bizi yönetenlerin düşüncesi zaten. O yüzden bu kadar rahat densizce konuşabiliyorlar.birde böyle gerizekalılar var