Tecavüz edilip, yakılarak öldürülen Özgecan Aslan için..

B9zz-3mCcAAjR_M.jpg
Şunu gördünüz mü mahkeme salonundan atmış bu resmi? Öyle yazmışlar twitterdan.
yok artık. bu nasıl rahatlıktır

Bizim komşumuz vardı Bahçelievler'de otururken. 13 yaşında kızları vardı benimle yaşıt. Dayısı onlarla kalıyordu, ve öz dayısı tecavüz etmişti. Sonradan kendisini bıçaklamıştı ve birisi eve girdi, bana saldırdı yeğenimi öldürdü falan demişti. Ama adli tıp anlamış kendisini bıçakladığını bıçağın giriş şeklinden. Demet öldü tabi.. Ailesi taşındı o evden. Dedeside kalp krizi geçirip öldü 1 gün sonra. Ama kadın çok kötü durumdaydı. Kafayı yemişti resmen. Neredeler hiç bilmiyorum. Bu dünyaya çocuk getirmek hele birde kız olursa. genleri bozuldu toplumun gerçekten bozuldu yani.
Kız çocuğu yetiştirmek çok zor her an başına bişey gelcek korkusuyla yaşamak çok acı, Allahaböyle şeyler yaşatmasın düşmanıma bile, bir kızla birlikte bir aile yok olmuş anlattğınız gibi.. Özgecanın da ailesi artık ne şekilde yaşar, Münevverin ailesi gibi :KK43: daha niceleri...

B9z2eMYIAAAfIHk.jpg
Bir de cümle kurmayı becerebilseydin bari.

Böylelerini görünce keşke baban seni ziyan etseymiş yada ananın başı ağrısaymış diyorum.Resmen artık malzeme seni bu sapıkların beyni döndüğünde açık-kapalı gözlerinin görceğini zannetmiyorum.Bu şekilde yetişen zihniyet yüzünden geliyor ya başımıza gelenler seni yetiştirende bir byaan elin sapığı gelip annesine bunu yapsaydık bu kadar gevşek gevşek konuşup doğru annemin eteğide kısaydı dermiydi acaba..

Böylelerini görünce keşke baban seni ziyan etseymiş yada ananın başı ağrısaymış diyorum.Resmen artık malzeme seni bu sapıkların beyni döndüğünde açık-kapalı gözlerinin görceğini zannetmiyorum.Bu şekilde yetişen zihniyet yüzünden geliyor ya başımıza gelenler seni yetiştirende bir byaan elin sapığı gelip annesine bunu yapsaydık bu kadar gevşek gevşek konuşup doğru annemin eteğide kısaydı dermiydi acaba..
aslında bu tiplerin yrini tespit edip anasından doğduğuna pişman edecek bir örgüt olsa. keşke

aslında bu tiplerin yrini tespit edip anasından doğduğuna pişman edecek bir örgüt olsa. keşke
Direkt aynı şekilde muamele edip nasıl acımadılarsa aynısını yaşatacak bir ekip...Öldürmeyip hergün hergün acı çektirip her gün muhtelif yerlerini yakacak ve sonrasında da gün ve gün öldürün diye yalvartacak bir ekip .

Yok psikolojik rahatsızlığı varmış yok şuymuş buymuş... Bunlarla psikiyatristler ilgilensin...

Seri katilleri psikopatları psikiyatristler ayrı bir duruma koyarlar bu insanlar empati yoktur, duygu eksikliği var, canilik var... Durumları normal olmamasına rağmen idam ediliyorlar neden çünkü tedavileri yok...

Ben idam edilmelerini toplumun bu pisliklerden temizlenmesini istiyorum. Bir kişi bu hale geldi diye bir sürü masum insanı öldürecekse kendi gebersin/gebertilsin...

Ayrıca yok açık giyinmiş yok tayt giymiş gibi şuur yoksunu mesajlar atanlar da incelemeye tabi tutulsun çünkü normal değiller... Bu durumu normalleştirebilen zihniyetin böyle olma potansiyeli var demektir...

X