Tecavüz edilip, yakılarak öldürülen Özgecan Aslan için..

birde böyle gerizekalılar var
B90BOKUCIAAuhGD.jpg:large

Bak işte :KK62::KK62::KK62: Ya yine yazacagım bir şeyler ama neyse... Bu forumda da malum ideoloji galip geldi ne de olsa, konuşma hakkımız yok artık malesf. O yüzden hiç agzımı açmasam daha iyi, bize bu müstehak çünkü. Bi tık üstünde bi seviyeye layık bile degiliz. Çok sinirlendim ama içimde kalsın!

ne bunların amacı, neyin nefreti bu, tanıyomuymuş kızı, kime ne yapmıştı hak etmiş bunları, valla ben inanamıyorum bu insanlara
evet kadındır, bu tip adamlarıda yetiştirenler kadın

Dediklerine ek olarak bu tipler her türlü haltı yer erkeklerle ama allah'tan korkarım ben diye dini kullananlar cemaat de abla olanlar var bu tarz tanıdım

Facebook akit gazetesi sayfasına girin orda caniler in idamı hak değil mi diye bi başlık var 17 Yorumlu, ilk yorumu göksel diye biri yazmış onun yorumunun altındaki yorumları okuyun esra nur yalçın

Ya uff ağlattınız yazdıklarınızla daha çok. Hele şu öz dayı mesajı beni bitirdi.

" Yazıyı okumadım, burada yazılanla yorumluyorum, inşaallah doğru değildir. ESRA Nur Yalçın, o genç kız zulum görüp vefat etti. Zulum yapanlardan biride senin gibi dilsiz şeytanlar. ve sizin bu diliniz kabirde baya işe yarayacak !

Facebook akit gazetesi sayfasına girin orda caniler in idamı hak değil mi diye bi başlık var 17 Yorumlu, ilk yorumu göksel diye biri yazmış onun yorumunun altındaki yorumları okuyun esra nur yalçın

valla sayfaya girdiğim gibi kapattım hala chp mhp zart zurt, siyasetin bu olayla ne ilgisi var, insanlık ölmüş resmen, empati sıfır

Yazık ya yazık,ne biçim ülke.Kadın olmayı da yasaklayacaklar artık.Allah bilir bu adamları savunan s.laklar vardır.

Bir adam bu haberin altına şeriat gelsin yazmış.Vay be savunanlar var demek ki.Acı olan şaşırmadım.

DNA örneği kalmasın diye ellerini kesmiş

Tarsus İlçe Jandarma Komutanlığı'nda sorgusu devam eden cinayet şüphelisi Suphi Altındöken'in bıçaklayarak öldürdüğü üniversiteli Özgecan Aslan'ın boğuşma sırasında yüzünü tırmalaması nedeniyle, tırnaklarının arasında DNA örneğinin kalmaması için her iki elini de bileklerinden kesip kollarından ayırdıktan sonra yaktığı ortaya çıktı.

Olay yerinde yapılan incelemede Özgecan'ın cesedinin yanında bulunan iki elinin de büyük oranda yandığı belirlendi. Sorgu sırasında, 'Özgecan'ın ellerini neden kestin?' sorusuna soğukkanlı yanıt veren Suphi Altındöken, "Boğuşma sırasında yüzüme tırnaklarını geçirdi. Ben de tırnaklarının arasında DNA örneğim kalmasın diye kestim" yanıtını verdi.

Bu arada cinayetin D-400 karayolu ile Tarsus Mersin otoyolu arasındaki bağlantı yolunda işlendiği anlaşıldı. Cinayet şüphelisi Altındöken'in, D- 400 karayolundan Mersin'e gitmesi gerekirken güzergah değiştirerek Tarsus- Mersin otoyoluna doğru saptığını, 3 kilometrelik bağlantı yolunun ortalarındaki sakin bir bölgede minibüsü durdurduğunu ve olayın orada gerçekleştirdiğini, cinayetin ardından minibüsteki cesetle tekrar Tarsus'a döndüğünü söylediği belirtildi.

Sen büyüt okut. 3 tane bilmem ne kızına bunları yapsın. Gerçekten büyük bir sınav aile için. Sabırlı olmak için. Ama ne yazık ki ne yaparsak yapalım analar babalar düzgün insan yetiştirmedikçe veya başka Faktörler olmadıkça, isterse idam getirseler sonuç alamayız. Suçlu ne kadar iğrenç şeyler yaparsa yapsın kanun herkesi koruyor. İşkenceleri falan da savunamıyorum. Gerçekten suçlu olmadan içeri girenler veya idamdan sonra suçsuzluğu anlaşılan, para için suç üstlenen insanlar var.
Bence yapabileceğimiz en güzel temenni iyi çocuk yetiştirmek, insanlara kadınlara çocuklara saygılı.

DNA örneği kalmasın diye ellerini kesmiş

Tarsus İlçe Jandarma Komutanlığı'nda sorgusu devam eden cinayet şüphelisi Suphi Altındöken'in bıçaklayarak öldürdüğü üniversiteli Özgecan Aslan'ın boğuşma sırasında yüzünü tırmalaması nedeniyle, tırnaklarının arasında DNA örneğinin kalmaması için her iki elini de bileklerinden kesip kollarından ayırdıktan sonra yaktığı ortaya çıktı.

Olay yerinde yapılan incelemede Özgecan'ın cesedinin yanında bulunan iki elinin de büyük oranda yandığı belirlendi. Sorgu sırasında, 'Özgecan'ın ellerini neden kestin?' sorusuna soğukkanlı yanıt veren Suphi Altındöken, "Boğuşma sırasında yüzüme tırnaklarını geçirdi. Ben de tırnaklarının arasında DNA örneğim kalmasın diye kestim" yanıtını verdi.

Bu arada cinayetin D-400 karayolu ile Tarsus Mersin otoyolu arasındaki bağlantı yolunda işlendiği anlaşıldı. Cinayet şüphelisi Altındöken'in, D- 400 karayolundan Mersin'e gitmesi gerekirken güzergah değiştirerek Tarsus- Mersin otoyoluna doğru saptığını, 3 kilometrelik bağlantı yolunun ortalarındaki sakin bir bölgede minibüsü durdurduğunu ve olayın orada gerçekleştirdiğini, cinayetin ardından minibüsteki cesetle tekrar Tarsus'a döndüğünü söylediği belirtildi.

Kanım dondu artık ellerim titriyor bu vicdansızlığın caniliğin karsısında.

ayrıca detayları düşündükçe de deliriyorum. kaçırıldığını anladığı anda telefon edememesi otobüste tek kişi olmadığını gösteriyor. hem arabayı sürüp hem kızın telefonunu gasp edemezler. mutlaka içerde birisinin daha olması lazım. iddia edildiği gibi sonradan babası ve arkadaşına haber vermesi mantıklı değil. organize bir suç var ortada.
ekşiden

X