Tecavüz edilip, yakılarak öldürülen Özgecan Aslan için..

bende normalde ilgilendiğim bi spor topiğine yazdım
hala boy yaş kilo soruyorlar

yine bir erkek şiddetine, iğrençliğine kurban gitmiş gencecik bir kadın. haberi gördüğümde beynimden vurulmuşa döndüm, o dakikadan bu yana öylece gerildim kaldım. böylesi bir caniliği ilk defa duyduğumdan ötürü değil. bu memlekette yaşayan bir kadın olarak, daha birkaç gün evvel geç saatte taksiye bindiğimde yaşadığım korku ve sonrasında kendimi saçmalıyorsun erleichda ya! nolcak sanki? diye teskin ettiğim için. saçmalamadığımı çok kötü bir şekilde gördüğümden ötürü.. daha dün gece arka mahalledeki bir arkadaşımdan beş dakikada evime geri dönmeye çalışırken kalbim adımlarından hızlı atarak, korkarak, anahtarı çevirip eve rahatça varabildiğim için şükrettim. niçin yaşadım bu endişeyi? çünkü başımıza ne nerede ve ne zaman gelebilir hiçbir garantisi yok. başımıza bir iş geldiğinde arkamızda duracak bi yargı sistemi bir adalet yok. çıkıp hakkımızı arayacak bizi savunacak bir devlet erkanı yok. ne var? o saatte sokakta ne işi varmış diyecek sapkın bir güruh var. ne olacak? annemin yüreği yanıp tutuşacak. başka da bir şey olmayacak. bu memlekette yaşayan kadınlar olarak ne bi minibüste, ne bi köşe başında, ne bi mekanda hiçbir yerde can güvenliğimiz yok. kadınlar olarak biriyle sevgili olup evlenmeye daha sonra terk etmeye de hakkımız yok. onu terk ettik diye bizi kırk yerimizden şişleyebilir, sokak ortasında dövebilir sonra elini kolunu sallayarak ortalıkta dolanabilir çünkü o erkek. bize tecavüz edip, o da bana baktı ama tahrik oldum deyip paçayı kurtarabilir.

bu gençliğinin baharını yaşayan kadına bunu yapanlara da eminim hiçbir şey olmayacak. mahkemede ezber edilen laflarla yine en mağdur olan onlar olcak. belki bir kaç sene içerde besleyip, sonra yine vatandaşların arasına salacaklar. belki seneler sonra lanet olsun ki senin benim evladımız karşılaşacak bunlarla. akıl sır ermiyor önce tecavüz et, sonra bıçakla ve yak! bu nasıl canavarlık? sen kimsin söyle, o annenin babanın ne emeklerle bu yaşa getirdiği biricik evlatlarına bunları yapacaksın? ortada bir insan göremediğim için, insan hakları falan anlamıyorum kusura bakmayın. lime lime etmek istiyorum bu şerefsizleri, bu cinayet üzerinde hala din, siyaset, ırk sömüren ruhsuzları, primcileri. idam tatmin etmez beni, közlerin üzerinde yürüteceksin, ciğerlerini kezzap dayayıp dağlayacaksın. yine gelmeyecek özgecan ama en azından caydırıcı olacak. çünkü bu potansiyele sahip milyonlarcası var ve malesef hala aramızdalar, aramızda olmaya devam edecekler.

Son düzenleme:
İnsanlığımızı kaybettik, başımız sağ olsun

Hiç mi vicdanları rahatsız olmamış bunları yaparken bu nasıl bir olay böyle. Hem tecavüz et hem yakarak öldür... hem de çete gibi bi kaç kişi yapmışş bir tanesinin de babası falan da varmış. İnsanın zihninde canlandırmaktan korkacagını bunlar yapmış bi de Kesinlikle idam ya da linç edilmemeliler, gayet bilinçli bi şekilde işkence edilsin bunlara. Yavaş yavaş kesip biçsinler bunları, tıp ögrencilerine denek olsunlar... Öldürmesinler ama, şöyle bi kaç yıl boyunca her işkenceden sonra tedavi edip hayatta tutsunlar da en garip işkence yöntemleriyle aklın almayacagı acıları uzun uzun tekrar tekrar yaşasınlar. Vücutları iflas etmeye yakın en kötü şekilde öldürsünler. Adalet saglanmaz belki ama belki ailesinin içi biraz sogur. Ne denir ki bu olaya

ağlarsa anam ağlar gerisi playback yapar diye bir söz varya aynen böyle
ateş sadece düştüğü yeri yakıyor

keşkeeee keşkeee...

Duygularımı anlatacak kelimeler bulamadım. Niye hep çoçukların ve kadınların başına geliyor bu memlekette böyle iğrenç şeyler...
Gözü dönmüş, nefsine sahip çıkamayan iğrenç Yaratıklar. Asıl hayat öbür tarafda başlıycak. Allah belanızı verecektir.
Özgecan, canımızı yaktın be güzelim. Nur içinde, ışıklar içinde yat. Allah'a anacığına, ailene sabır versin...

Ben Taksim'e yakınım ve bugün gittim konsolosluğun önüne beklediğim gibi kalabalık yoktu (gerçi beklemiyordum da) Anadolu yakasında oturanlar lütfen akşam Kadıköy'de yapılacak olana gidin. Çok rica ediyorum.

Sanmıyorum. Bu olay diğer olaylara oranla fazlaca tepki aldığından ekstra bi cezaya gidilir. Yaşanacak diğer vahşetleri pek duyan olmayacağından sistem bu şekilde sürüp gidecek.

Osmanlı zamanında tecavüzcüler hadım edilirdi. Kanunname’nin 26. emrinde “ kız ya da oğlan kaçırıp tecavüz edenin cinsel organı kesile…” ibaresi yer almaktaydı.

Keşke şimdide o şekilde cezasını bulsa pislikler netten profilini buldum kendi kızıda var adi şerefsizin kescen kökünden bunların bir daha bitemiyecekler

Kadınlar silahlanmalı. Bu vahşilere karşı canını savunabilmeli. Hiç değilse bir biber gazı. Ama kendi çantasında ama yavrusunun çantasında bulunmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…