- 31 Aralık 2013
- 1.111
- 576
- Konu Sahibi braindamage
oky'nin dediği gibi insanlığımızı kaybettik basımız sağolsun.bende normalde ilgilendiğim bi spor topiğine yazdım
hala boy yaş kilo soruyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oky'nin dediği gibi insanlığımızı kaybettik basımız sağolsun.bende normalde ilgilendiğim bi spor topiğine yazdım
hala boy yaş kilo soruyorlar
kaç kişi vardı tahmınen
haberlerı sabırsızlıkla beklıyorum ..
Canım aslında gene diğerlerine göre baya kalabalıktı. Yüzlerce kişi vardı, Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu daha önce de düzenliyordu, yürüyüş, onlara da gidiyorum, ve hiç biri bu kadar kalabalık değildi. Ama ben daha çok kişinin gelmesini isterdim. Belkide içlerinde olduğum için kalabalık gelmedi, ya da kimse gelmeyecek diye şartlandığım için akşam izleriz tv.de...
Malesef o pislikte bir kız babası adi herif...Bir ailenin ocağına hiç sönmeyecek bir ateş attı.pisliğin faceine baktım. yüzünde meymenet yok
Sanmıyorum. Bu olay diğer olaylara oranla fazlaca tepki aldığından ekstra bi cezaya gidilir. Yaşanacak diğer vahşetleri pek duyan olmayacağından sistem bu şekilde sürüp gidecek.
ağlarsa anam ağlar gerisi playback yapar diye bir söz varya aynen böyle
ateş sadece düştüğü yeri yakıyor
abimde aynısını söyledi ben birine bi laf atmış olsam kızın babası gelip oglun böyle yapmış dese yaşıma bakmadan evire çevire döver dedi. Hiç bi hiç bi anne bu yükün altından kalkamaz. polisler yakalamasaydı o adam gidip elleriye öldürürdü o pislikleri.Kızı öldüren minibüs şöförü, diğer 20 yaşında olan ve babasından sonradan yok etmek için yardım istemiş. Birlikte yakmışlar. Ben korkuyorum kızı öldüren onlar değil, onlara az ceza verirler diye. çünkü garip bir yargı sistemimiz var. Onlarada en ağır ceza verilsin. Bugün kahvaltıda babam dedi benim çocuğum yapsa bırak polise teslim etmeyi kendi ellerimle öldürürdüm diye...
Sanmıyorum. Bu olay diğer olaylara oranla fazlaca tepki aldığından ekstra bi cezaya gidilir. Yaşanacak diğer vahşetleri pek duyan olmayacağından sistem bu şekilde sürüp gidecek.
miss pone ne bekliyoruzki türkiye cumhuriyeti adalet sistemindenKızı öldüren minibüs şöförü, diğer 20 yaşında olan ve babasından sonradan yok etmek için yardım istemiş. Birlikte yakmışlar. Ben korkuyorum kızı öldüren onlar değil, onlara az ceza verirler diye. çünkü garip bir yargı sistemimiz var. Onlarada en ağır ceza verilsin. Bugün kahvaltıda babam dedi benim çocuğum yapsa bırak polise teslim etmeyi kendi ellerimle öldürürdüm diye...