Tecavüz edilip, yakılarak öldürülen Özgecan Aslan için..

birde böyle şuursuzlar var

Kapat

tek kelimeyle iğrenç. işte bu gibi adamlar ve bu gibi kadınların büyüttügü çocuklar yapıyor bu insanlık dışı aşağılık şeyleri. bence suçu işleyenler dışında bu insanlar da yeryüzünden yok edilmeli. bu yobazların işe yaramaz beyinlerinin herhangi bir gelişim göstereceği yok çünkü, var oluşları tamamen zarar insanlığa.

tatlım kızı öldürenler hangileri tecavüz edenler hangileri ben çözemeidm orayı babası da mı tecavüz etmiş pisliğin?

İki gün sonra ''rızası vardı ya da teşhir edici giyinmişti'' deyip serbest kalırlar nasıl olsa. Biz de ettiğimiz sitemlerle kalırız.

çok acı çok

Bu olay çok farklı yankı buldu unarım çok iyi de ses getirecek

Hala agliyorum başım catlayacak aglamaktan dilerim sürünErek geberirler
nasıl bir ülke de yaşıyoruz. Cok Üzgünüm çok

Emin ol forumda böyle düşünenlerin sayısı o kadar çok ki... Hayret bu topicte yazan olmamış.

miss pone ne bekliyoruzki türkiye cumhuriyeti adalet sisteminden

Açıkca benim pek umudum yok canım. Nette bir şey buldum kopyalıyorum...

Kadın programında, "babam bana tecavüz etti" diyen kızını öldürüp, "babasını kamuoyunda mahcup etti" indirimi alan var.
Eşini katledip, "kot giyiyordu, piercing takıyordu, çantasında doğum kontrol hapı buldum" indirimi alan var.
Tanımadığı birine saati soran eşini delik deşik ederek öldürüp "cilve yaptı" indirimi alan var.
Tecavüz edip, hamile bırakan, sonra da "zaten bakire değildi" indirimi alan var.
Ormanda saldıran, döve döve çırılçıplak soyan, ancak, astım trizi geçirerek bayılıp yakalanınca, "isteseydim yapabilirdim" indirimi alan var.
Üvey kızına tecavüz edip, "kızın ruh sağlığı bozulmadı raporu"yla indirim alan var.
Tecavüzünü kameraya kaydeden sapık "eski sevgilisiymiş" indirimi aldı. Tecavüzde bağırmıyorsa, rıza göstermiş sayılır indiriminden fayralanan var.
Tecavüz ederken suçüstü yakalanan adam, henüz tecavüz gerçekleşmediği için "yarım kaldı" indirimi aldı bu memlekette."
13 yaşında çocuklar birlikte olan (ve bunların arasında kamu görevlileri var ) serbest bırakılanlar var."K

Çağ Üniversitesi öğrencisi Özgecan Aslan, Mersin’deki evine gitmek için bir arkadaşıyla halen Tarsus İlçe Jandarma Komutanlığı’nda sorgulanan cinayet şüphelisi şoför Suphi A.'nın minibüsüne bindi. Tarsus’ta oturan arkadaşı inince Özgecan minibüste tek yolcu kaldı.

Şoför Suphi A. Mersin’e D-400 karayolundan gitmesi gerekirken güzergah değiştirerek Tarsus- Mersin Otoyolu doğru saptı. Sürücünün güzergahını değiştirmesinden 'kaçırılıp başına kötü bir şey geleceğini’ anlayınca tepki gösteren Özgecan, onunla tartıştı. Yola devam edip minibüsü tenha bir yerde durduran Suphi A.'nın tecavüze kalkıştığı Özgecan, yanında taşıdığı biber gazını sıkarak karşı koydu. Boğuşma sırasında Özgecan, Suphi A.'nın yüzüne tırnaklarını geçirip direndi. Şoför Suphi A., bıçağını çıkarıp Özgecan’a defalarca sapladı ardından araçta bulunan demir çubukla vurarak öldürdü.

Suphi A., Özgecan’ı öldürdükten sonra cesediyle birlikte Tarsus’a dönüp babası Necmettin A. ve arkadaşı Fatih G.’den yardım istedi. Onlar da gelince birlikte Özgecan’ın cesedi ortadan kaldırmak için benzin alıp ormanlık bölgeye götürüp, Cinderesi’nde yaktı.

Tek suçu masumun minibüste tek yolcu kalması ne kadar acı bu bizlerden birinin başınada gelebilir en yakınımızın en kadar acı bir olay ....Allahım ailesine sabır versin.Bu ülkede ADALET malesef yok demekki bizler kendimizi korumamız gerekli..Gerçi başımıza gelecek bir şeyi bilmeden nasıl koruyacaksak o da ayrı bir konu..

Tecavuz olmamis mi ???

Kahvaltı da eşimle konuşurken de söyledim o da bana katıldı. Bu bir cinayet değil. Cinayet çekersin vurursun bıçaklarsın falan ama bu bir vahşet. ölüyü yakmak ve dere kenarına atmak.... cinayet cinnetten gelir, bir insan cinnet anında öldürebilir. ama vücudu parçalara ayırmak ve yakmak başka şeyler yapmak cinnet değil cinayet hiç. değildir. bunu yapabilmek için soğukkanlı olmak lazım. ve bu asıl korkunç olan.

Off arkadaş ülkede olaylar bitmiyor ki... Her gün bir yenisi... İşin kötüsü bir şey yapamamak... Daha doğrusu yapıp bir sonuç alamamak.

Nasıl normal kalabiliyoruz hayret!

Kapat
Bizim gerzek Türk kadınları durur mu hemen başlamışlar ne kadar da namus timsali olduklarından dem vurup kendilerinin yüksek ahlakından bahsetmeye. Orada kız tecavüze uğrayıp yakılmış bunlar kendilerini pazarlama derdinde. Bu yorumları yapanlar da beğenenler de 1000 beterini yaşar inşallah. Bunda bile erkekleri haklı çıkarmış ezikler. İstiklal mahkemeleri tekrar kurulsa da tüm yobazları sallandırsak. Atatürk ne akıllı adammış.

Son düzenleme:

Kapat
"adamın yaptığı doğru demiyorum ama..."
"yapılan büyük bir terbiyesizlik lakin..."
aradaki hırtın cümlesini tenezzül edip yazmıyorum bile, b.ku işkembesiyle kaynasın.
ama şu kadınlar.
kimsiniz siz demek istiyorum. gerçekten böyle hemcinslerimi tokatlamak istiyorum ya ne yalan söyleyeyim. utanıyorum bu hissimden (çünkü muhtemelen onlardan güçlüyüm ve onları zorlanmadan döverim) ama tokatlamak istiyorum bu fikirdeki kadınları.
ne demek yaptığı doğru değil sanırsınız adam yalan söyledi. ne demek büyük terbiyesizlik, küfür mü etti zigot terk kadın.
beyninin fişini mi çektin sen?
hala laf yemek bilmem ne.
ulan herifler 3 kişi toplanıp tecavüz etmiş, boğazını kesmiş, üzerine yakmış lan, bunlar hala "üff yavrum, köpeğin olayım" demişler gibi yazmışlar. kız öldü lan öldü. ne içiyorsunuz anlamıyorum ki.
ulan biz de oksijenli solunum yapıyoruz, siz de. neyin karın ağrısı bu.
kıskanıyor musun? senin hayal ettiğini o kız gerçekleştirdi diye oh olsun diyorsun değil mi?
kendi pisliğinde boğulmanı dilerim.
sen namusluysan ben fahişe olmaya razıyım, yeter ki seninle aynı sıfatı paylaşmayayım.

biber gazınadamı güvenemeyeceğiz. kızcağız sıkmış ama adamı etkilememiş

Biber gazı etkisiz bırakmaz sadece zaman kazandırır. kapalı ortamda iki kişi içinde etkilidir yani özetle işe yarama olasılığı çok düşük ki yara sa da ancak 5-10 dk belki zaman kazandırır. bu nedenle elektro şok gibi bayıltıcı cihazlar daha çok yararlı diye düşünüyorum ama taşımak yasak sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…