- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
-
- Konu Sahibi braindamage
yağlı kazık en ıyısıBence gelmesin. Çünkü idamın acısı 5 dk bilemedin 6 dk sürer, sonra ölür kurtulurlar. Bunlara işkence lazım. Cezaevi koşullarını daha da kötüleştirmek lazım. Karanlık, sıçan dolu bir oda. Bayat yarım ekmek, kirli su. Sağlık hizmeti yok, kitap, dışarı çıkmak, her türlü aktivite hepsi yasak... Ceza dediğin böyle olur.
Hümanistlerden bu sebepten nefret eder oldum. Yok cezaevi koşullarını iyileştirelim, yok herkese saygı... Oldu!Olur mu öyle şey daha bizim vergilerle bu domuz yavrularını bebek gibi beslerler.
evet ladya bir can gitti su gibi güzel bir canKarşılıklı yanlış anlaşılmaya müsait ifadeler kullanmışız.
Birbirimizin üzüntüsünü paylaşmaktan, giden canın sesi olmaya çalışmaktan, çözüm aramaktan başka bi şey yapılamaz bu konuda.
Tartışmak söz konusu olamaz, hem o kıza hem ailesine hem de buradaki üyelere böyle bi saygısızlık yapmayı kimsenin isteyecegini sanmıyorum.
ben inanılmaz korkmuştum bu olay esnasında belki de sokaktan tırstım bilmiyorum ama ablama saldıran birini benim de dövmüşlüğüm var. ablama vurmaya kalkan adamın tırnaklarımla yüzünü yırttım, bana vurmaya çalışınca cinsel organına tekme attım. lisedeyken bana elini kaldıran erkek arkadaşımı dövdüm, yerde tekmeyle üstelik, sanırım o gün bugündür bir daha bir kadına el kaldırmamıştır o korkuyla. itiş kakıştan korkmuyorum da "tecavüze uğrama" fikri kanımı donduruyor, kasılıp kalıyorum. ne kadar kötü. o gün de çok kızdım kendime, adam benden uzundu ama öfkeli halimde içimden çıkan canavarla baş edebileceğini sanmam. ben de şiddetin böylesine karşı değilim. benim dalımı kırmaya çalışanın ağacını sökmekten gocunmam.Ben 24 yaşında buna benzer bir şey yaşadım. Kendimi korumak için yumrukla giriştim ve nakavt ettim. Sol gözume yumruk yedim ve morardı ama karşı tarafı yere yatırıp yumrukladım. Sinir anında içimden herkul çıkıyor ve resmen gözum dönüyor. Daha oncede arabada yol verme kavgası yuzunden babamin ustune yuruyen 4-5 kisinin uzerine kaportaya cikip atlamisligm var. Polisler hemen gelmeseydi burada yazamiyor olabilirdim. Baya baya giristik babam ve ben o kadar kisiye karsi. Kolum cikti o kaosta ve kırıldı. Hala sinir sıkısması var cunku biraz yamuk kaynadı. Kıralim tekrar kaynasin diyorlar korkuyorum. Yine 120 kiloluk bir adamı yere devirdim evden babamı zorla cikarmaya calistigi icin. Asagida adamlar bekliyordu babami belki oldureceklerdi. Kollarimi 1 ay tutamadim sinir patlamasidan dolayi asiri guc kullanmisim ve tum kaslar lifler zarar gormustu.
Ben siddete karsi degilim sanirim. Yani kendmi ve svdiklerimi hatta hic tanimadigim birini korumak icin canimi feda edebiliyorum.
Bazen kimse yoksa kendi basinin caresine bakman gerekiyor. Kadinlar olarak biraz kendmize guvenmeliyiz belli duzeyde olaylarda. Ozgecanin yasadigi olay icin gecerli degil tabi ki. Kim olsa caresiz kalirdi....
ben evdeyım de ne oluyor tatosumevet ladya bir can gitti su gibi güzel bir can
işyerindeyim ne yerlere sığdım ne göklere bugün
evet ezgi istemsiz bir durum oldu butüm erkeklere potansıyel tecavuzcu gozuyle mı bakılmalı
guvenemıycez demekkı
olanlar bunu gosterıyor...
senınle bu konuyu konusucaktım bılıyor musunevet ezgi istemsiz bir durum oldu bu
babası dedesi dayısı amcası dışarıdaki birinden farksız gibi geliyor şu anda gözümde
o kadar korkuyorum o kadar korkuyorumki
ezgi karar vermeye çalışıyorum işten ayrılıp yavruma kendim bakayım diye karar vermeye çalışıyorum
anlamadım tatlımsenınle bu konuyu konusucaktım bılıyor musun
Bi ekşi yi okuyorum, bi buraya bakıyorum. Bi haber sitelerine bakıyorum. Sanki okunan, yazılan, yapılan herhangi bi şey o kızı geri getirirmiş gibi.evet ladya bir can gitti su gibi güzel bir can
işyerindeyim ne yerlere sığdım ne göklere bugün
haklısın unutulacak unutturacaklarBi ekşi yi okuyorum, bi buraya bakıyorum. Bi haber sitelerine bakıyorum. Sanki okunan, yazılan, yapılan herhangi bi şey o kızı geri getirirmiş gibi.
En çok da 1 hafta sonra yeni bi kadın cinayeti haberi gelecek, biz ona ah vah ederken bu kızcağız unutulacak ona üzülüyorum. Her gün yeni bi kadının ismiyle uyanıyoruz çünkü, her akşam haberlerinde yeni bi felaket var.
duyduğum kadarıyla bu pislikleri birşey yapılmasın diye tek kişilik hücrelere koyuyorlarmış artık, ki orada mahkumler öldürmesinler diye
ya daha yarım saat önce bu konu daha bdv den tasınmamısken kabak gibi en üstte duruyorken biri konu actı koltuk takımımı beğenmiyorum diye,delirdim sinirlendim altına biseyler yazdım yazdım sildim değmeyeceğini düsündüm kimsenin actığı konuya karısma hakkımız yok belki ama duyarsızsın tamam da bukadar gözümüze sokma ya acımıza saygı göster bekle bari biraz enazından bunu yap,arkadas böyle büyük bir acı varken ortada herkes perisanken kimse senin koltuk takımınla ilgilenmeyecek.sinirlerimiz laçka oldu kimse kusuruma bakmasınkimseyi kınamıyorum ama
hala konu açılıyor
göğüslerim çok küçük
sevgililer gübü için yardım diye
neden bu kadar duyarsısızzzz??!!!?????