Tecavüz edilip, yakılarak öldürülen Özgecan Aslan için..

yağlı kazık en ıyısı
halka açık bir yerde
yavaş yavaş
sesi mikrofona verilerek

evet ladya bir can gitti su gibi güzel bir can
işyerindeyim ne yerlere sığdım ne göklere bugün

ben inanılmaz korkmuştum bu olay esnasında belki de sokaktan tırstım bilmiyorum ama ablama saldıran birini benim de dövmüşlüğüm var. ablama vurmaya kalkan adamın tırnaklarımla yüzünü yırttım, bana vurmaya çalışınca cinsel organına tekme attım. lisedeyken bana elini kaldıran erkek arkadaşımı dövdüm, yerde tekmeyle üstelik, sanırım o gün bugündür bir daha bir kadına el kaldırmamıştır o korkuyla. itiş kakıştan korkmuyorum da "tecavüze uğrama" fikri kanımı donduruyor, kasılıp kalıyorum. ne kadar kötü. o gün de çok kızdım kendime, adam benden uzundu ama öfkeli halimde içimden çıkan canavarla baş edebileceğini sanmam. ben de şiddetin böylesine karşı değilim. benim dalımı kırmaya çalışanın ağacını sökmekten gocunmam.
erkeklerin böyle durumlarda en büyük dezavantajı kadınların kendilerini savunamayacağı fikri ve onlar gibi sert bir şekilde karşılık veren kadın gördüklerinde şaşırıyorlar.
her kadın spor yapmalı, mümkünse bir dövüş sporu öğrenmeli, belli ki devlet bizi koruma konusunda ehil değil, can güvenliğimiz yok, kendi güvenliğimizi kendimiz sağlamalıyız.
bu arada Özgecan'ın cenaze namazını kadınlar kılmış, cenazesini onlar sırtlanmış, helal olsun, kız kardeşlerime.

tüm erkeklere potansıyel tecavuzcu gozuyle mı bakılmalı
guvenemıycez demekkı
olanlar bunu gosterıyor...
evet ezgi istemsiz bir durum oldu bu
babası dedesi dayısı amcası dışarıdaki birinden farksız gibi geliyor şu anda gözümde
o kadar korkuyorum o kadar korkuyorumki
ezgi karar vermeye çalışıyorum işten ayrılıp yavruma kendim bakayım diye karar vermeye çalışıyorum

senınle bu konuyu konusucaktım bılıyor musun

evet ladya bir can gitti su gibi güzel bir can
işyerindeyim ne yerlere sığdım ne göklere bugün
Bi ekşi yi okuyorum, bi buraya bakıyorum. Bi haber sitelerine bakıyorum. Sanki okunan, yazılan, yapılan herhangi bi şey o kızı geri getirirmiş gibi.

En çok da 1 hafta sonra yeni bi kadın cinayeti haberi gelecek, biz ona ah vah ederken bu kızcağız unutulacak ona üzülüyorum. Her gün yeni bi kadının ismiyle uyanıyoruz çünkü, her akşam haberlerinde yeni bi felaket var.

ve özgacınımız için bir sigara daha
dünden beri içtiklerim o adi köpeklerin üzerinde sönse keşke
hatta malum yerlerınde
adı s.refızler

haklısın unutulacak unutturacaklar
nasıl 7 yaşındaki gizem 9 yaşındaki mert unutulduysa özgecanada aynısını yapacak bu millet

Bu mahluklari once canli canli yakmak lazim insanliga sigar mi bu gencecik kiza yapilanlar nasil yasar nasil nefes alir bunu yapanlar yuregimizi yaktilar allah ailesine sabir versin

duyduğum kadarıyla bu pislikleri birşey yapılmasın diye tek kişilik hücrelere koyuyorlarmış artık, ki orada mahkumler öldürmesinler diye

kimseyi kınamıyorum ama
hala konu açılıyor
göğüslerim çok küçük
sevgililer gübü için yardım diye
neden bu kadar duyarsısızzzz??!!!?????
ya daha yarım saat önce bu konu daha bdv den tasınmamısken kabak gibi en üstte duruyorken biri konu actı koltuk takımımı beğenmiyorum diye,delirdim sinirlendim altına biseyler yazdım yazdım sildim değmeyeceğini düsündüm kimsenin actığı konuya karısma hakkımız yok belki ama duyarsızsın tamam da bukadar gözümüze sokma ya acımıza saygı göster bekle bari biraz enazından bunu yap,arkadas böyle büyük bir acı varken ortada herkes perisanken kimse senin koltuk takımınla ilgilenmeyecek.sinirlerimiz laçka oldu kimse kusuruma bakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…