- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
-
- Konu Sahibi braindamage
anladığım kadarıyla Tarsus'ta mimli bi otobüs firması bu, öyle yazmış fatih denen mahlukatın profilinden bazı kişiler
evet. ekşidede yazmışlar.
vahşi bir cinayete kurban gitmiş kız. birkaç tanıdığımın arkadaşıymış. facebook'tan bakınca profiline içim cız etti. toplumca deliriyoruz ve sistem bu tür psikopatları çıkarıyor. bir de leşliğin her türlüsü yaşandığı bir bölgede yaşanınca olayı şaşırmadım maalesef.
2-3 senedir mersin, adana, tarsus, taşucu taraflarına defalarca gittim ve o minibüsleri kullandım. bu mersin adana ahalisinin acilen bu minibüsçü furyasına dur demesi gerekiyor. bunlar çete, mafya. boykot edin, binmeyin, emanet etmeyin karınızı kızınızı, bir şeyler yapın. bu erkek halimle bunlardan korkuyordum her bindiğime minibüslerine. bunlara göz yuman belediyenin de başkanının da yakasına yapışın.
Nasıl mimli ?
Ölüsünü bari erkeklerin eline bırakmamışlar helal olsun bu kadınlaraÖzgecan Aslan'ın tabutunu kadınlar taşıdı
Özgecan Aslan'ın cenazesinde namazdan önce cemaati davet eden hoca, "Kadınlar lütfen geriye doğru çekilsinler" ricasında bulundu. Ancak camiye akın eden yüzlerce kadın, hocayı dinlemedi, namaz kılınırken ön saflarda durdu. Hatta Özgecan'ın tabutunu da kimseye bırakmayarak omuzlarında kendileri taşıdı.
http://www.radikal.com.tr/turkiye/ozgecan_aslanin_tabutunu_kadinlar_tasidi-1293332
oky tartışmıyoruz sadece ifadelerde bir sıkıntı oldu o kadarşu konuda bile böyle acı bir günde birbirimize girersek,normal zamanlardakindeki tartışmalara hiç şaşırmayacağım
yani böyle çete misali is yapan
Ben 24 yaşında buna benzer bir şey yaşadım. Kendimi korumak için yumrukla giriştim ve nakavt ettim. Sol gözume yumruk yedim ve morardı ama karşı tarafı yere yatırıp yumrukladım. Sinir anında içimden herkul çıkıyor ve resmen gözum dönüyor. Daha oncede arabada yol verme kavgası yuzunden babamin ustune yuruyen 4-5 kisinin uzerine kaportaya cikip atlamisligm var. Polisler hemen gelmeseydi burada yazamiyor olabilirdim. Baya baya giristik babam ve ben o kadar kisiye karsi. Kolum cikti o kaosta ve kırıldı. Hala sinir sıkısması var cunku biraz yamuk kaynadı. Kıralim tekrar kaynasin diyorlar korkuyorum. Yine 120 kiloluk bir adamı yere devirdim evden babamı zorla cikarmaya calistigi icin. Asagida adamlar bekliyordu babami belki oldureceklerdi. Kollarimi 1 ay tutamadim sinir patlamasidan dolayi asiri guc kullanmisim ve tum kaslar lifler zarar gormustu.İzmir'i bilenler Siloları bilir, İzmir Limanı'nın orası. akşam saat 8 Alsancak gibi bir ilçe için hayatın henüz başladığı bir saat. 63 numaralı otobüsten indim. zaten bindiğimden beri gözü üzerimde olan bir adam vardı ki bakışlarından rahatsız olup yerimi bile değiştirmiştim. ben düz oturuyordum o yüzü bana dönük olacak şekilde ters ve yol boyunca bakışı üzerimdeydi. dayanamayıp yerimi değiştirip sırtımı ona dönmüştüm. belki bir iki durak daha bekleyip Hocazade Camii'ne kadar sabretsem başıma böyle bir olay gelmeyecekti. nasıl olsa sahil tarafına çıkacağım diye erken indim.
o da peşimden inmiş fark etmedim. her zaman girdiğim ara sokağa girdim ama bu sefer peşimde biri vardı. adım seslerini duydum önemsemedim, öyle ya İzmir'in en kalabalık semti sokakta tek ben olsam garip.
ama ayak sesleri giderek yaklaştı ve istemsizce arkama dönünce gördüm o iti. peşimden hızlı adımlarla yürüyordu. dükkanların olduğu bir sokak ama o dükkanların bir kısmında kumar oynatılır, bir kısmında esrar çekilir, geri kalanları da zaten iki sokak aşağıdaki Bornova sokağında travestilere gider, kimden yardım isteyeceksin? koşmaya başladım, o da peşimden. boyum zaten kısa, haliyle bacaklar da adam en az 1.80 elini uzattı önce kolumu tuttu, sonra kalçama dokunmaya çalıştı, çantamı suratına vurdum ve koşmaya devam ettim, sahile çıktım.
sahil kalabalıktı ve sanırım gözü kesmedi.
üzerimde siyah bol bir kot pantolon gri boğazlı kazak, siyah babetler vardı (talihliymişim ki topuklu ayakkabı giymemişim), üzerimde siyah mont.
tek suç aletimse kırmızı rujumdu.
ben kırmızı ruj sürdüğü için tacize uğramış, kaçmayı başaramasıydı belki tecavüze uğrayacak bir kadınım.
sebep iğrenç zihniyetlerdir, başka bir şey değil.
mini etek giymiştir,
kuyruk sallamıştır
yapmıştır bir or.spuluk
bunları yazmak bir kadına tecavüz etmekte bir yanlış görmüyorum demektir.
bunları diyen dilerim ki birine "kuyruk sallar" ve bunun bedelini kendi layık gördüğü şekilde öder.
unutmayın Devletin Adaletinin olmadığı yerde Orman Kanunları meşrulaşır.
offf Allahım adaletini göster yarabbimbabasının hali videoda.
izledın mı tatosumofff Alahım adaletini göster yarabbim
sonu kendısı kadar güzel olamadı..
izledim ezgim izledimizledın mı tatosum
Bence gelmesin. Çünkü idamın acısı 5 dk bilemedin 6 dk sürer, sonra ölür kurtulurlar. Bunlara işkence lazım. Cezaevi koşullarını daha da kötüleştirmek lazım. Karanlık, sıçan dolu bir oda. Bayat yarım ekmek, kirli su. Sağlık hizmeti yok, kitap, dışarı çıkmak, her türlü aktivite hepsi yasak... Ceza dediğin böyle olur.Böyle adamlar için idam geri gelsin.
şu konuda bile böyle acı bir günde birbirimize girersek,normal zamanlardakindeki tartışmalara hiç şaşırmayacağım
tüm erkeklere potansıyel tecavuzcu gozuyle mı bakılmalıizledim ezgim izledim
Allah hepsinin belasını versin
bunu cezasız bırakacaklarında belasını versin
yemin ederim paranoyak oldum
kızımı babasından dedesinden bile koruma içgüdüsüne girdim
bu nasıl bir düşünce yarabbim
Olur mu öyle şey daha bizim vergilerle bu domuz yavrularını bebek gibi beslerler.Bence gelmesin. Çünkü idamın acısı 5 dk bilemedin 6 dk sürer, sonra ölür kurtulurlar. Bunlara işkence lazım. Cezaevi koşullarını daha da kötüleştirmek lazım. Karanlık, sıçan dolu bir oda. Bayat yarım ekmek, kirli su. Sağlık hizmeti yok, kitap, dışarı çıkmak, her türlü aktivite hepsi yasak... Ceza dediğin böyle olur.