Tecavüz edilip, yakılarak öldürülen Özgecan Aslan için..

Bende profilinde gördüğüm bi arkadaşla yazıştım o anlattı bişeyler

Ölüsünü bari erkeklerin eline bırakmamışlar helal olsun bu kadınlara

şu konuda bile böyle acı bir günde birbirimize girersek,normal zamanlardakindeki tartışmalara hiç şaşırmayacağım
oky tartışmıyoruz sadece ifadelerde bir sıkıntı oldu o kadar
böyle bir durumu tartışmaya götürecek kadar duyarsız değiliz

Ben 24 yaşında buna benzer bir şey yaşadım. Kendimi korumak için yumrukla giriştim ve nakavt ettim. Sol gözume yumruk yedim ve morardı ama karşı tarafı yere yatırıp yumrukladım. Sinir anında içimden herkul çıkıyor ve resmen gözum dönüyor. Daha oncede arabada yol verme kavgası yuzunden babamin ustune yuruyen 4-5 kisinin uzerine kaportaya cikip atlamisligm var. Polisler hemen gelmeseydi burada yazamiyor olabilirdim. Baya baya giristik babam ve ben o kadar kisiye karsi. Kolum cikti o kaosta ve kırıldı. Hala sinir sıkısması var cunku biraz yamuk kaynadı. Kıralim tekrar kaynasin diyorlar korkuyorum. Yine 120 kiloluk bir adamı yere devirdim evden babamı zorla cikarmaya calistigi icin. Asagida adamlar bekliyordu babami belki oldureceklerdi. Kollarimi 1 ay tutamadim sinir patlamasidan dolayi asiri guc kullanmisim ve tum kaslar lifler zarar gormustu.
Ben siddete karsi degilim sanirim. Yani kendmi ve svdiklerimi hatta hic tanimadigim birini korumak icin canimi feda edebiliyorum.
Bazen kimse yoksa kendi basinin caresine bakman gerekiyor. Kadinlar olarak biraz kendmize guvenmeliyiz belli duzeyde olaylarda. Ozgecanin yasadigi olay icin gecerli degil tabi ki. Kim olsa caresiz kalirdi....

Böyle adamlar için idam geri gelsin.
Bence gelmesin. Çünkü idamın acısı 5 dk bilemedin 6 dk sürer, sonra ölür kurtulurlar. Bunlara işkence lazım. Cezaevi koşullarını daha da kötüleştirmek lazım. Karanlık, sıçan dolu bir oda. Bayat yarım ekmek, kirli su. Sağlık hizmeti yok, kitap, dışarı çıkmak, her türlü aktivite hepsi yasak... Ceza dediğin böyle olur.

şu konuda bile böyle acı bir günde birbirimize girersek,normal zamanlardakindeki tartışmalara hiç şaşırmayacağım

Karşılıklı yanlış anlaşılmaya müsait ifadeler kullanmışız.

Birbirimizin üzüntüsünü paylaşmaktan, giden canın sesi olmaya çalışmaktan, çözüm aramaktan başka bi şey yapılamaz bu konuda.

Tartışmak söz konusu olamaz, hem o kıza hem ailesine hem de buradaki üyelere böyle bi saygısızlık yapmayı kimsenin isteyecegini sanmıyorum.

tüm erkeklere potansıyel tecavuzcu gozuyle mı bakılmalı
guvenemıycez demekkı
olanlar bunu gosterıyor...

Olur mu öyle şey daha bizim vergilerle bu domuz yavrularını bebek gibi beslerler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…