te Sonunda Burcuzgenin Dn Fotolar Huzurlarnzda

hayatım fotolara bayıldım.. gelinliğinde çok güzel..hayran kaldım resmen...allah bi yastıkta kocatsın inş.. darısı başıma:)

canım be artık ne denirki .... inanki çok zarif ve şık olmuşsun sizden beklenende buydu fotolar cok dogal ve hepsınde cok guzel cıkmıssınız..eşinle sana bir ömür boyu mutluluklar diliyorum .ALLAH ım herseyı gonlunuze gre versın ınsallah .hayırlısıyla bebıslerının olacagı zamanıda ogrenırız ınsallah .bir ömür boyu aşkla saglıkla mutlulukla güzel günler diliyorum size...ALLAH mesut etsin darısı tüm bekarların basına inşallah

süper süper süper maşallah allah nazarlardan korusun...
yüzünüzdeki pırıltı,gözlerinizdeki aşk ve ışık hiç sönmesin ömür boyu mutluluklar diliyorum herşey gönlünüzce olsun inşallah...

nikah resimlerine hayran kalmıştım. şimdide düğün resimlerin yüzüme gülücükler doldurdu. Allah nazarlardan korusun. harikasınız. inşallah rabbim bizlerede nasip eder böyle mutlulukları...

maşaaallah doğallık buna denir sanıırım :) çok harika olmuş..daha önce hiç böyle samimi resimler görmemiştim..ayrıca söylemeden geçemizem kardeşlerinizi siz sandım kaydirigubbakcemile3 yani sizin daha gençlik halleriniz sandım valla yaaa sositososito

41 bucuk kere maşallah canım ömür boyu mutluluklar
çok teşekkürlerrr Şeniz

Gelinliğin çok sade ama çok güzel olmuş

Saç rengin ve modeli de çok yakışmış

Fotoğraflar desen gerçekten güzel çekimler

Söylenecek tek şey kaldı :

MUTLULUKLARRRR :)

saçımın rengini beğenmene sevindim çünkü tereddütlerim vardı. ama herkes çok beğend.çok sevinçliyimmm hihoyyyt

çok güzel çok farklı gözlerinizdeki ışık hiç sönmesin mutluluklar Allah bi yastıkda kocatsın

amin canım teşekkür ederim :1hug:

evet zaten o doğallığı veren mekan. sışarda olduğundan bizde kasılmadık herşey olduğu gibi tüm naturelliğiyle yansıdı :1hug: çok teşekkürlerrŞeniz

Tek kelimee ile harikaaa:asigim:
Burda gördüğüm en güzel fotoğraflar bunlar allah ömür boyu mutlu etsina.s.
Hayatınızdan aşk sevgi mutluluk ve saygı eksik olmasın maşallahha.s.

oyyyy :1hug: canımsın çok teşekkürler Şeniz bunu duymak çok güzel :asigim:

valla tüm resimlerini takip ettim, seninle birlikte bende mutlu oldum, çünkü çook tatlı bir çiftsiniz...
İnşallah bebişin resimlerinide görmek nasip olur :))

herşey muhteşem görünüyor.. bir ömür boyu mutluluklar dilerim :))

bende teşekkür ederim :1hug:

hayatım fotolara bayıldım.. gelinliğinde çok güzel..hayran kaldım resmen...allah bi yastıkta kocatsın inş.. darısı başıma:)
gelinliğimi beğenen gözlerini yerim senin :1hug:

harika resimler sizde öle maşallah ..
Allah mesut etsin inş..
teşekkür ederim şekercim Şeniz

beğenmene çok sevindim,beklentileri karşıladığımıza çok sevindim,bu güzel yorumlara çok sevindim çok teşekkür ederimŞeniz

evet büyük dileyim gözlerimizdeki aşk sönmesin. :asigim:
onlar yandığı sürece biz böyle ışıl ışıl görüneceğiz....Şeniz

burcu bu nasil bir dogalliktir yaa valla harika otesi baska soze gerek yok allah nazarlardan korusun cnm

canım :1hug:çok teşekkürlerrŞeniz

nikah resimlerine hayran kalmıştım. şimdide düğün resimlerin yüzüme gülücükler doldurdu. Allah nazarlardan korusun. harikasınız. inşallah rabbim bizlerede nasip eder böyle mutlulukları...

nikah resimlerim meğer ne kadar meşur olmuş ya haberim yok :roflol:
beğenmene çok sevindim canım teşekkürlerŞeniz

kardeşlerimiz bizim 2 sene küçük versyonlarımız :roflol: :roflol::roflol:

burcuuuuuuuuuuuuuu harikaaaa tek kelimeyle muhteşem fotolar. rabbim hiç ayırmasın hep böyle olun. çok çok sevindim çok mutlu oldum yaaa bir yastıkta kocayın inşallahopuyorumnanaktan
Gamzemmm :1hug: çok teşekkür ederim kuzumŞeniz
bizde senin resimlerini böyle heycanla beklemiştik fıstıkımŞeniz

Vaaaaaaayyyyyy
çok güzel olmuş canım
Allah gülen yüzünüzü soldurmasın mutluluklar diliyorum

sağol kuzuşum teşekkür ederimŞeniz

valla tüm resimlerini takip ettim, seninle birlikte bende mutlu oldum, çünkü çook tatlı bir çiftsiniz...
İnşallah bebişin resimlerinide görmek nasip olur :))

vallahi arkası yarın dizileri gibi oldum dimi :roflol::roflol::roflol:
artık çocuk kalıyor geriye onun içinde epey bekleyeceksiniz:roflol:

canım canım muhteşem olmuşsunuz bir ömür mutluluklar size ve tüm evlenen çiftlereopuyorumnanaktan

Ya canım ne denir böyle bir mükemmelliğe bilemiyorumki...Maşaallahh yaaa bu kadar şirin bu kadar duru bu kadar güzel bu kadar bir olabilir iki insan..Müthiş yakışmışsınız,Allahım nazarlardan korusun sizi!!!Çok tebrik ediyorum canım çok öpüyorum tatlı yanaklarından :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…