- 1 Aralık 2008
- 7.128
- 17
- 158
- Konu Sahibi Burcuxoxzge
harikasınız tek kelimeyle canısım bayıldımm yaaa
uzun mutlu bir hayat dilerim:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok beğendim yaa Allah mutluluğunuzu daim etsin
harikasınız tek kelimeyle canısım bayıldımm yaaa
ayy şımardım ayy sevindim ayy bir şeyler oldu banaa zemuszemus teşekkür ederimmmŞenizayyyyyy canımcım....senn nikahında bir harika olmuştu...düğün daha dah da güzel olmuyş..çok güzel bi gelin olmuşsun...maşallah
Ancak bu kadar kusursuz olabilir herhalde.. Tek kelimeyle muhteşemm :lepi:
Çok çok şirin güzel ve sıradışı gözüküyor.. Allah mutlu mesut etsin. Yüzünüzde gülücüğünüz hiç eksik olmasın canm
maşallah.... çok güzeldi bayıldım en kötü gününüz böyle olsun parlak mutlu umutlu....
bu yaz fazlaca düğün nikah ve gelin görmüş biri olarak uzun zamandır gelinliğin bu kadar zarif ve şıkını görmemiştim.resimler,pozlar muhteşem.tebrik ederim mutluluklar dilerim :)
harıka fotograflar bayıldım cok güzel cıkmışsınız cnm bir ömur mutlu olun inş...
fotolar için dışarda ayrı stüdyolarımı vardı fon gibi durmuyoo:)
ayy canım yaa :1hug: allah herkesin gönlüne göre versin Şenizharika tek kelime ile çok güzelsiniz ya valla içim gitti acayip imrendim ne yalan söyleyim allah ömür boyu mutlu etsin
çok çok teşekkürlerŞenizharıka gozukuyorsunuz resımlerınız bı harıka omur boyu mutluluklar dıılerım
anım çok sağol Şenizresimlerin her biri harika :asigim:
çok sevimli çıkmışsınız harikasınız hele o arabaya bittim :) mutluluklar
beğenen gözlerine sağlık canım Şenizcanım cok guzel olmussun fotograflar cok hos guzel..mutluluklar dılıyorum bır omur
çok hoş görünüyorsunuz allahım bir ömür mutluluklar versin darısı başımıza inşallah da ben şehir ve fotografçıyı cidden öğrenmek istiyorum