- Konu Sahibi Burcuxoxzge
herşey muhteşem görünüyor.. bir ömür boyu mutluluklar dilerim :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok teşekkürlerrr Şeniz41 bucuk kere maşallah canım ömür boyu mutluluklar
Gelinliğin çok sade ama çok güzel olmuş
Saç rengin ve modeli de çok yakışmış
Fotoğraflar desen gerçekten güzel çekimler
Söylenecek tek şey kaldı :
MUTLULUKLARRRR :)
çok güzel çok farklı gözlerinizdeki ışık hiç sönmesin mutluluklar Allah bi yastıkda kocatsın
çok tatlı ,samimi ve tabiki farklı olmuş fotolar..
arkada fon olmasındansa gerçek bir mekan olması ne kadar güzel olmuş..bu arada bulunduğunuz mekan çok güzel görünüyor yeşillikler içinde..
tebrikler opuyorumnanaktan
Tek kelimee ile harikaaa:asigim:
Burda gördüğüm en güzel fotoğraflar bunlar allah ömür boyu mutlu etsina.s.
Hayatınızdan aşk sevgi mutluluk ve saygı eksik olmasın maşallahha.s.
herşey muhteşem görünüyor.. bir ömür boyu mutluluklar dilerim :))
gelinliğimi beğenen gözlerini yerim senin :1hug:hayatım fotolara bayıldım.. gelinliğinde çok güzel..hayran kaldım resmen...allah bi yastıkta kocatsın inş.. darısı başıma:)
teşekkür ederim şekercim Şenizharika resimler sizde öle maşallah ..
Allah mesut etsin inş..
canım be artık ne denirki .... inanki çok zarif ve şık olmuşsun sizden beklenende buydu fotolar cok dogal ve hepsınde cok guzel cıkmıssınız..eşinle sana bir ömür boyu mutluluklar diliyorum .ALLAH ım herseyı gonlunuze gre versın ınsallah .hayırlısıyla bebıslerının olacagı zamanıda ogrenırız ınsallah .bir ömür boyu aşkla saglıkla mutlulukla güzel günler diliyorum size...ALLAH mesut etsin darısı tüm bekarların basına inşallah
süper süper süper maşallah allah nazarlardan korusun...
yüzünüzdeki pırıltı,gözlerinizdeki aşk ve ışık hiç sönmesin ömür boyu mutluluklar diliyorum herşey gönlünüzce olsun inşallah...
burcu bu nasil bir dogalliktir yaa valla harika otesi baska soze gerek yok allah nazarlardan korusun cnm
nikah resimlerine hayran kalmıştım. şimdide düğün resimlerin yüzüme gülücükler doldurdu. Allah nazarlardan korusun. harikasınız. inşallah rabbim bizlerede nasip eder böyle mutlulukları...
kardeşlerimiz bizim 2 sene küçük versyonlarımız :roflol: :roflol::roflol:maşaaallah doğallık buna denir sanıırım :) çok harika olmuş..daha önce hiç böyle samimi resimler görmemiştim..ayrıca söylemeden geçemizem kardeşlerinizi siz sandım kaydirigubbakcemile3 yani sizin daha gençlik halleriniz sandım valla yaaa sositososito
Gamzemmm :1hug: çok teşekkür ederim kuzumŞenizburcuuuuuuuuuuuuuu harikaaaa tek kelimeyle muhteşem fotolar. rabbim hiç ayırmasın hep böyle olun. çok çok sevindim çok mutlu oldum yaaa bir yastıkta kocayın inşallahopuyorumnanaktan
Vaaaaaaayyyyyy
çok güzel olmuş canım
Allah gülen yüzünüzü soldurmasın mutluluklar diliyorum
valla tüm resimlerini takip ettim, seninle birlikte bende mutlu oldum, çünkü çook tatlı bir çiftsiniz...
İnşallah bebişin resimlerinide görmek nasip olur :))