• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

te Sonunda Burcuzgenin Dn Fotolar Huzurlarnzda

çok güzel olmuş fotoğraflar
çok eğlenceli bak bak doyamıyor insan :))
sen ve eşinde çok şeker çıkmışsınız hakkatten
ömür boyu mutluluklar dilerim

Allah sizi bir yastikta kocatsin emi ( hani derler ya yaslilarimiz ):dance:
Cookk cookk güzel bir cift ve inanilmaz ayni kafadan ve özgür.
Genc, dinamik, neseli ve uyum icinde.
Gelinlik ve saclar harika. Allah mesut etsin canim.:nazar::nazar::nazar:

hiiiiç şaşırmadım canım arkadaşım beklediğim şahane fotoğraflar....
herşey o kadar güzel o kdar tadında görünüyorkii bayıldım...
Çook mutlu oldum fotoğraflarına tek tek baktım doyasıya..
Gelinliğin takıların saçın balonlar mekan herşey kusursuz....
Mutluluklar bitanecik çeyiz arkadaşım.
Buarada tren yolundaki fotoyu büyütün harikaaaaaa, ama diğerleride çok güzel karar veremez insan.

Harikasınız cnm tam senden beklediğim gibi herşey mükemmel resimler harika çok hoş çok güzel olmuşsun bir ömür mutluluklar dilerim:1hug::nazar:

arkadaşlarım beni ne kadar iyi tanımış yaa...
öyle iyi ifade etmişim ki kendimi herkes hemen ehemen az çok tahmin etmiş nsıl bir şey geleceğini...
ne mutlu bana :1hug:

canımmmmm çok güzel bunlar yaaaa bir ömür boyu mutluluklar.....

çok çok teşekkür ediyorummŞeniz

Klasik gelinlerin dışında bir gelin.Çoook cici ve güzel olmuşsun.Allah mesut etsin.:nazar:Kıskananlar çatlasın... alkisalkisalkis

hihi kaydirigubbakcemile3evet kıskananlar çatlasın patlasın kaydirigubbakcemile3

canım gerçektende diyecek söz kelime bulamıyorum o kadar güzel o kadar şahane bir gelin olmuşsunki gözlerimi senden alamadım allah mutluluğunuza mutluluk sevginize sevgi aşkınıza aşk katsın bu mutluluğunuz yıllarca sürsün yüzündeki o gülümseme hiç eksilmesin
uzun zamandır gördüğüm en güzel en tatlı en şirin gelinsin allah nazarlardan saklasın :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
şu sıfatları hakettiysem ne muttlu bana :1hug:
:kedi: ay çok tatlı şeyler yazmışsın utandım vallahi :kedi:

süper mükemmel ben ki kabarık gelinlik seven biri olarak böyle güzel bi gelinliği bulmuş olan seni tebrik ediyorum allah mutluluğunu bozmasın diyor bu kadar özgün olmayı sanırım yetenek diyip bağrıma gömüyorum:) süpersin:D herşey mükemmel fotolara bayıldım katalog çekimi gibi.
evet bende ondan korkuyordum kabarık gelinlk olmayınca gelinlkten saymaz çoğu. ama genede içimden gelen sesi dinledim hiç pişman değilim iyiki de yaptım :1hug:

burcuözgeeeeeeeee... naber nasılsııınnn fıstık? süper süper süper fotolar......:)) evlendik çok şükür...
evettttt isaurammmmm :1hug:biz evlendikkkk:sm_cool:
şimdi marmariste yeni hayatıma alışmaya çalışıyorum:1hug:

çok çok güzel bir gelin olmuşsun

herşey çok farklı olmuş. ahh ahh bir daha mı düğün yapsam acaba çok özendim:sinifsinif:
sizde nikah tazeleyin madem kaydirigubbakcemile3 çok teşekkür ederimŞeniz

Allah mesut etsin.Çok güzel fotoğraflar bunlar:)
amin sağol canımmm:1hug:

Son düzenleme:
Aaa bitmeseydi keşke çok güzelll,bayıldımm.kaydirigubbakcemile2Çok tatlı bir bayansınız ve de çok güzel olmuşsunuz.:kedi:İnşallah bir ömür boyu o fotoğraftakiler gibi yüzünüzden gülücükler eksik olmaz.opuyorumnanaktan

çok güzel olmuş fotoğraflar
çok eğlenceli bak bak doyamıyor insan :))
sen ve eşinde çok şeker çıkmışsınız hakkatten
ömür boyu mutluluklar dilerim

:1hug: canımsın çok sağollŞeniz

Allah sizi bir yastikta kocatsin emi ( hani derler ya yaslilarimiz ):dance:
Cookk cookk güzel bir cift ve inanilmaz ayni kafadan ve özgür.
Genc, dinamik, neseli ve uyum icinde.
Gelinlik ve saclar harika. Allah mesut etsin canim.:nazar::nazar::nazar:
ne mutlu amacımıza ulşamışız demek :1hug: çok teşekkür ederim Şeniz

resimler muhteşemmmm mutluluklar dilerim
bende çokk teşekkür ederim Şeniz

hiiiiç şaşırmadım canım arkadaşım beklediğim şahane fotoğraflar....
herşey o kadar güzel o kdar tadında görünüyorkii bayıldım...
Çook mutlu oldum fotoğraflarına tek tek baktım doyasıya..
Gelinliğin takıların saçın balonlar mekan herşey kusursuz....
Mutluluklar bitanecik çeyiz arkadaşım.
Buarada tren yolundaki fotoyu büyütün harikaaaaaa, ama diğerleride çok güzel karar veremez insan.

mandilinim :1hug:canım arkadaşım ben de bu kız nerelerde diyordum Şeniz
hoşgeldina.s.
herşeyi beğenmene çok mutlu oldum. sağol tatlı yorumun için bitaneciğim :1hug:a.s.

super ya super mutluluklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Şeniz çok teşekkür ederim mız mızcıkkk Şeniz

Aaa bitmeseydi keşke çok güzelll,bayıldımm.kaydirigubbakcemile2Çok tatlı bir bayansınız ve de çok güzel olmuşsunuz.:kedi:İnşallah bir ömür boyu o fotoğraftakiler gibi yüzünüzden gülücükler eksik olmaz.opuyorumnanaktan

daha çok var canım ama eklemekle bitmezŞeniz

ömür boyu mutluluklar cok şekersizniz

çok teşekkür ederimmŞeniz

para olunca herşey çok daha güzel oluooo rabbim ayırmasınn mutluluklar..

bu durumu nasıl parayla bağdaştırdınız anlamış değilim.
Şu dönem evlenen arkadaşlarımdan daha fazla para harcamış değiliz. Hatta daha bile az harcamışızdır. Lakin öyle olmasa tek bir memur maaşıyla nasıl borçsuz evlenecektik?
Sadece minik akıllıca sevimli detaylarla düğünümüzü renklendirdik....
Bu konuda kendimle ve eşimle gurur duyuyorum gerçekten. teşekkür ederim yinede
Tek yastikta kocayin emiii tu tu tüüüüüü :1hug:a.s.:nazar:

tek yastıkda yaşlanmakkk en büyük hayalim :1hug:
seneler sonra bile o yosun rengi gözlerini sabaha açtığında ilk ben görmeliyim :asigim:

ben böyle bişey görmedim çok doğal ve çok güzel mutluluğunuz daim olsun canım bu arada beğendiğim fotolara pcye kopyaladım napim kıskandım ilerde lazım olur die aldım hb olsun :)

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: MAŞALLAAAAAAAAAAAH:nazar::nazar::nazar::nazar:
Bir ömür boyu mutluluklaaaaar canııım resimlerrr çok güzeeeeel:asigim: bayıldım vallaa doğal haliniz çok güzeeel:asigim:

çookkkkkk süperrrrrrr!!!!!!:lepi:
bir ömür boyu mutluluklar dilerim!
tamamen yerleştiniz mi canım muğlaya???

tebrik ederim.süpersiniz.gerek fotolardaki seçiminiz gerek gelinliğiniz makyajınız saçınız herşey herşey dörtdörtlük.gülen yüzün hiç bozulmasın.

bir ömür boyu mutluluklar... bişe sormak istiyorum fotoğraf çekimleriniz kocaelinde mi yoksa muğlada mı oldu?

ben böyle bişey görmedim çok doğal ve çok güzel mutluluğunuz daim olsun canım bu arada beğendiğim fotolara pcye kopyaladım napim kıskandım ilerde lazım olur die aldım hb olsun :)

helali hoş olsun :1hug:

bayıldım yaaa harika mutluluğunuz daim olsun :nazar::nazar::nazar:
çok sağol canım Şeniz

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: MAŞALLAAAAAAAAAAAH:nazar::nazar::nazar::nazar:
Bir ömür boyu mutluluklaaaaar canııım resimlerrr çok güzeeeeel:asigim: bayıldım vallaa doğal haliniz çok güzeeel:asigim:

stütyoda çok kasılacağımızı düşündük en iyisi böyle oldu gerçekten de a.s

çookkkkkk süperrrrrrr!!!!!!:lepi:
bir ömür boyu mutluluklar dilerim!
tamamen yerleştiniz mi canım muğlaya???

evett marmarisli burcu oldum artık ben zemuszemus

tebrik ederim.süpersiniz.gerek fotolardaki seçiminiz gerek gelinliğiniz makyajınız saçınız herşey herşey dörtdörtlük.gülen yüzün hiç bozulmasın.

çok çok teşekkür ederim :1hug:beğenmenize çok sevindim :1hug:a.s.Şeniz
bir ömür boyu mutluluklar... bişe sormak istiyorum fotoğraf çekimleriniz kocaelinde mi yoksa muğlada mı oldu?

kocaelide oldu canımcım :1hug: düğünden sonra gelin geldim muğla marmarise...a.s

Back