- Konu Sahibi Burcuxoxzge
gelinliğiniz size çok yakışmış,forumda en beğendiğim gelinliklerden biri,mutluluklar dilerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
resimler çok hoş..
çok tatlısınız,çook yakışıyorsunuz..Allah bir ömür boyu mutlu etsin canım...
gelinliğiniz size çok yakışmış,forumda en beğendiğim gelinliklerden biri,mutluluklar dilerim
Gene bir bisiklet bulduk :))))
Ve işte size bahsettiğim gelin arabamız. duvak takmış vilma ile papyon takıp damat olmuş feed..:)))
Ve işte beklenen ilk dans...
Evet kızlar bitmiş bulunmakta iyi seyirler...:)))
düğünü nerede yaptınız? fotoğrafları nerede çektirdiniz çok güzel olmuş?? bilgi alabilir miyim? nisanda eveleneceğiz acil yer lazım((
araba çiçegıne ve ev onunde ucurulan balonlara bayıldım
süpermiş! mutluluklar..
Çok çook güzel yaa bayıldım desem yeri.
Saçın gelinliğin makyajın herşeyin tam kararında ve zarif durmuş.
Heleki fotoğraflarınıza bittim en sevdiğim tarz bu zaten dış mekan çekimleri en iyisi :))
Allah mesut etsin inşallah ...
düğünü nerede yaptınız? fotoğrafları nerede çektirdiniz çok güzel olmuş?? bilgi alabilir miyim? nisanda eveleneceğiz acil yer lazım((
düğünümüz askeriyenin ulaşlıdaki kampında oldu canım ama askeri personel değilseniz orda yapmanıza izin vermezler
fotograflar adapazarının doğançay köyünde çekildi. eşimin annesinin köyü. fotografları dinçer özdemir çekti...
umarım yardımcı olabilmişimdir şimdiden mutluluklar diliyorum...
ayy bayıldımm bayıldıımm.. Allah mutluluğunuzu daim etsin.. yüzünüzden güülücükler eksik olmasınn.. çok güzel fotolar siz çok güzelsiniz mekanlar süper bende istiyoruummmm
glin arabası süper :)) çok güzel görünüyorsunuz maaşallah mutluluklar
ay harika olmuşsunuz bayıldım hem size hem çekimlere ama en çokta araba süsünüze:)
ayy canım superrrrsınızzzz bayldımm allah mutlulugunuzu daım etsın maasallh