• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

te Sonunda Burcuzgenin Dn Fotolar Huzurlarnzda

ama bi insani evlendirmeye bu kadarda heveslendirilmes kii:1rolleyes: çok çok güzel maşallah o gelinlik o saç mükemmel sense ayrı bi güzelsin fotolarınız kadar huzur dolu bi ömür geçirirsiniz inşş

Super tek kelımeyleee
Şenizsağol kuşum

canım canım muhteşem olmuşsunuz bir ömür mutluluklar size ve tüm evlenen çiftlereopuyorumnanaktan

sende muhteşemdin tatlım yaaa:1hug:balayı fotoları şahaneydi :jeyyar:

valla 2. kez bakıyorum okadar beğendim ki çok mutlu olun emi çok yakışıyorsunuz :nazar: :D

ayy canım yerim ben seni yaaa:1hug:ne zaman istersen buyur gel bak Şeniz

süper ya gerçekten çok hoş çıkmışsınız Allah bir ömür boyu ayırmasın inşallah
amin canım teşekkür ederim Şeniz

Ya canım ne denir böyle bir mükemmelliğe bilemiyorumki...Maşaallahh yaaa bu kadar şirin bu kadar duru bu kadar güzel bu kadar bir olabilir iki insan..Müthiş yakışmışsınız,Allahım nazarlardan korusun sizi!!!Çok tebrik ediyorum canım çok öpüyorum tatlı yanaklarından :)

beğenmene çok sevindim canımmm:1hug:

tek kelimeyle süper canım,Allah bir ömür boyu mutlu etsin inşallah, belliki bir aşk evliliği olmuş,sonuna kadar sürsün inşallaha.s.a.s.a.s.:nazar:

evet gerçek bir aşkın evliliği bu :asigim:
çok seviyorum hemde çokkk tam kalbime geldi okkk:sm_cool:

gördüğüm en doğal düğün fotoları diyebilirim:)allah mesut etsin

canımsın sağoll :1hug:

ama bi insani evlendirmeye bu kadarda heveslendirilmes kii:1rolleyes: çok çok güzel maşallah o gelinlik o saç mükemmel sense ayrı bi güzelsin fotolarınız kadar huzur dolu bi ömür geçirirsiniz inşş

oyyyy :1hug: evlilik hem zevkli hemde çokkk ciddii o yüzden iyi düşünmeliii :1hug:Şeniz

mutluluklar diliyorum ikinizede gerçekten çok hoş fotoğraflar sanki katalogtan fırlamış gibisiniz çok hoş ya bayıldım hatta allah tamamına erdirsin

mutluluklar diliyorum ikinizede gerçekten çok hoş fotoğraflar sanki katalogtan fırlamış gibisiniz çok hoş ya bayıldım hatta allah tamamına erdirsin

canım :1hug: çok teşekkür ederim Şeniz

Allah mesut etsin çok yakışıyorsunuz maşalah, resimler de çok güzel :nazar:
Bir ömür boyu mutluluklar

yakıştıran gözlerne sağlık canım sağol Şeniz
çok tatlısnızı maşallah ALLAH mesut etsın

:kedi: teşekkürr ederim sağol cnsım Şeniz

bu ne yaaa gerçekmiydi bunlar çok farklı ve tatlısınız.. allah mesut etsin.. gelinlik seçimini merak ettim çok sade tercih etmişin neden.. ama çok yakışmış hele raylardakiler muhteşemdi

bu ne yaaa gerçekmiydi bunlar çok farklı ve tatlısınız.. allah mesut etsin.. gelinlik seçimini merak ettim çok sade tercih etmişin neden.. ama çok yakışmış hele raylardakiler muhteşemdi

gelinlik seçimim oldum olası kabarık gelinlikleri sevmeyişimden ileri geliyordu. hep yunan tanrıçaları gibi olmayı istiyordum kaydirigubbakcemile3 bu isteğimi aşkıma söylediğimde hiç garipsemedi malum farklı bir kza aşık olduğunu bliyordu kaydirigubbakcemile3 truvalı helen olurda marmarisli burcu neden olmasın dedi zira nikah resimlerimi görmüş olanlar gelinliğimin farklı oluşuyla ilgili hiç soru sormadı :roflol:
ayrıca sedelik doğallık demektir benim içn. saç ve makyajda da hep buna dikkat ettim.. :1rolleyes:
hani asıl amaç seneler sonra fotolara baktığımda ayy ne kadar komikkmişimm dememektii...a.s
beğenmene sevindim canım Şeniz
bu arada evininde fotolarını merak ettim.. varmı acaba

evimin fotolarınıda yakın tarihte ekliycem canım inşallah henüz eklemedim Şeniz

Ya burcucum ne çok sevenin varmış tatlım herkes senin fotoğraflarına bakmak için sıraya girmiş adeta :nazar: Senin için çok güzel bi duygu olmalı bu opuyorumnanaktan Yoksa bu forumun TOP 1 ı sen misin :1hug: Bu arada her nete girdiğimde fotoğraflarına bakmadan çıkmıyorum kaydirigubbakcemile3

fıstıgım herseyınle mukemmel olmussun ozelıkle studyo cekımlerı harikaa olmus :nazar: :nazar: :nazar:
sac rengin.. modelın.. makyajın süper olmusss balım..
gelinliğin tarzı değişik ama güzzzeeel opuyorumnanaktan gelın arabanızın onundekı cakmastas aileside favorım nıkahında oldugu gibi çok yaratıcısın tatlım zemuszemus
bir ömür mutlu olmanız dileiğyle.. gözlerinizdekı bu mutluluk hiçbi zaman gecmesin :nazar:

not : kuzum yaa yenı goruyorum valla :(( ben bu aralar kendı derdıme dusmus biri olarak.. gozum kımseyı gormuyor :((
sen golcukten gittin yerıne ben gelıyorum ..devırteslım yapacagız ;) :D

Ya burcucum ne çok sevenin varmış tatlım herkes senin fotoğraflarına bakmak için sıraya girmiş adeta :nazar: Senin için çok güzel bi duygu olmalı bu opuyorumnanaktan Yoksa bu forumun TOP 1 ı sen misin :1hug: Bu arada her nete girdiğimde fotoğraflarına bakmadan çıkmıyorum kaydirigubbakcemile3

anammm :kedi: utanmakk üzereyimm aha utandımm :utangac:
yok ayol top1 falan ne haddime..
sağolsun KK kızları sever beni. fakat bir çoğunuda tanımıyorum..
esasen böylesi daha güzel. tanımadığım halde insanlar yakın hissedip yazmak istemiş gerçekten ne mutlu bana. dediğin gibi benim için çok özellll :1rolleyes:
çok çok minnettarım herkeseŞeniz

fıstıgım herseyınle mukemmel olmussun ozelıkle studyo cekımlerı harikaa olmus :nazar: :nazar: :nazar:
sac rengin.. modelın.. makyajın süper olmusss balım..
gelinliğin tarzı değişik ama güzzzeeel opuyorumnanaktan gelın arabanızın onundekı cakmastas aileside favorım nıkahında oldugu gibi çok yaratıcısın tatlım zemuszemus
bir ömür mutlu olmanız dileiğyle.. gözlerinizdekı bu mutluluk hiçbi zaman gecmesin :nazar:

not : kuzum yaa yenı goruyorum valla :(( ben bu aralar kendı derdıme dusmus biri olarak.. gozum kımseyı gormuyor :((
sen golcukten gittin yerıne ben gelıyorum ..devırteslım yapacagız ;) :D

canımm evet devir teslim oldu resmen..
keşke bende orada olabilseydim ama hayır marmaristeyim...
ve sanki bir süre sonra dönecekmişim gibi geliyor her nedense...
allah mutluluklarımızı daim etsin canım... :Saruboceq:

yine herşeyiyle mükemmel bir düğün olmuş allah mutluluğunuzu daim etsin canım gelinliğin saçın resimlerin hepsi ayrı bir güzel zaten nikah resimlerinden sonra düğününü heyecanla bekler oldum böyle bir nikahtan sonra düğünde acaba neler olur diye gerçektende mukemmel olmuş mutluluğunuz gözlerinizden okunuyordu allah daim etsin yüzünüzden gülücük eksik olmasın

cOoOk güseell yaa bende istiyoruuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmm böle fotolarımın olmasınıı cok güzel olmus valla ayrıca tbrkler :))))

çOk güzeL abLa ya Allah ömür boyu mutLu oLmayı nasip etsin
bu rüYa gibi günLerinizi hep yaşamanız diLeğiyle fotoLar gerçektn müKemmeL :))

canım çok teşekkür ederimmm :1hug:

yine herşeyiyle mükemmel bir düğün olmuş allah mutluluğunuzu daim etsin canım gelinliğin saçın resimlerin hepsi ayrı bir güzel zaten nikah resimlerinden sonra düğününü heyecanla bekler oldum böyle bir nikahtan sonra düğünde acaba neler olur diye gerçektende mukemmel olmuş mutluluğunuz gözlerinizden okunuyordu allah daim etsin yüzünüzden gülücük eksik olmasın

:1hug: nikahta sonra düğün sönük kalacak diye ödümüz patladı ama neysiki onda da aynı keyfi aldık ve yansıttık....:1hug:teşekkür ederimŞeniz

cOoOk güseell yaa bende istiyoruuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmm böle fotolarımın olmasınıı cok güzel olmus valla ayrıca tbrkler :))))
çok çok teşekkür ederim canımmm:1hug:

çok güzelll.mutluluklar dilerim

sağol güzelm Şeniz

Back