K
kokoshatun
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Burcuxoxzge
-
Şenizsağol kuşumSuper tek kelımeyleee
canım canım muhteşem olmuşsunuz bir ömür mutluluklar size ve tüm evlenen çiftlereopuyorumnanaktan
valla 2. kez bakıyorum okadar beğendim ki çok mutlu olun emi çok yakışıyorsunuz
amin canım teşekkür ederim Şenizsüper ya gerçekten çok hoş çıkmışsınız Allah bir ömür boyu ayırmasın inşallah
Ya canım ne denir böyle bir mükemmelliğe bilemiyorumki...Maşaallahh yaaa bu kadar şirin bu kadar duru bu kadar güzel bu kadar bir olabilir iki insan..Müthiş yakışmışsınız,Allahım nazarlardan korusun sizi!!!Çok tebrik ediyorum canım çok öpüyorum tatlı yanaklarından :)
tek kelimeyle süper canım,Allah bir ömür boyu mutlu etsin inşallah, belliki bir aşk evliliği olmuş,sonuna kadar sürsün inşallaha.s.a.s.a.s.
gördüğüm en doğal düğün fotoları diyebilirim:)allah mesut etsin
ama bi insani evlendirmeye bu kadarda heveslendirilmes kii:1rolleyes: çok çok güzel maşallah o gelinlik o saç mükemmel sense ayrı bi güzelsin fotolarınız kadar huzur dolu bi ömür geçirirsiniz inşş
mutluluklar diliyorum ikinizede gerçekten çok hoş fotoğraflar sanki katalogtan fırlamış gibisiniz çok hoş ya bayıldım hatta allah tamamına erdirsin
Allah mesut etsin çok yakışıyorsunuz maşalah, resimler de çok güzel
Bir ömür boyu mutluluklar
çok tatlısnızı maşallah ALLAH mesut etsın
bu ne yaaa gerçekmiydi bunlar çok farklı ve tatlısınız.. allah mesut etsin.. gelinlik seçimini merak ettim çok sade tercih etmişin neden.. ama çok yakışmış hele raylardakiler muhteşemdi
bu arada evininde fotolarını merak ettim.. varmı acaba
Ya burcucum ne çok sevenin varmış tatlım herkes senin fotoğraflarına bakmak için sıraya girmiş adetaSenin için çok güzel bi duygu olmalı bu opuyorumnanaktan Yoksa bu forumun TOP 1 ı sen misin :1hug: Bu arada her nete girdiğimde fotoğraflarına bakmadan çıkmıyorum kaydirigubbakcemile3
fıstıgım herseyınle mukemmel olmussun ozelıkle studyo cekımlerı harikaa olmus
sac rengin.. modelın.. makyajın süper olmusss balım..
gelinliğin tarzı değişik ama güzzzeeel opuyorumnanaktan gelın arabanızın onundekı cakmastas aileside favorım nıkahında oldugu gibi çok yaratıcısın tatlım zemuszemus
bir ömür mutlu olmanız dileiğyle.. gözlerinizdekı bu mutluluk hiçbi zaman gecmesin
not : kuzum yaa yenı goruyorum valla( ben bu aralar kendı derdıme dusmus biri olarak.. gozum kımseyı gormuyor (
sen golcukten gittin yerıne ben gelıyorum ..devırteslım yapacagız
çOk güzeL abLa ya Allah ömür boyu mutLu oLmayı nasip etsin
bu rüYa gibi günLerinizi hep yaşamanız diLeğiyle fotoLar gerçektn müKemmeL :))
yine herşeyiyle mükemmel bir düğün olmuş allah mutluluğunuzu daim etsin canım gelinliğin saçın resimlerin hepsi ayrı bir güzel zaten nikah resimlerinden sonra düğününü heyecanla bekler oldum böyle bir nikahtan sonra düğünde acaba neler olur diye gerçektende mukemmel olmuş mutluluğunuz gözlerinizden okunuyordu allah daim etsin yüzünüzden gülücük eksik olmasın
çok çok teşekkür ederim canımmm:1hug:cOoOk güseell yaa bende istiyoruuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmm böle fotolarımın olmasınıı cok güzel olmus valla ayrıca tbrkler :))))
çok güzelll.mutluluklar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?