te Sonunda Burcuzgenin Dn Fotolar Huzurlarnzda

harikasınız tek kelimeyle canısım bayıldımm yaaa

uzun mutlu bir hayat dilerim:))

ayyyyyy canımcım....senn nikahında bir harika olmuştu...düğün daha dah da güzel olmuyş..çok güzel bi gelin olmuşsun...maşallah

Ancak bu kadar kusursuz olabilir herhalde.. Tek kelimeyle muhteşemm :lepi:
Çok çok şirin güzel ve sıradışı gözüküyor.. Allah mutlu mesut etsin. Yüzünüzde gülücüğünüz hiç eksik olmasın canm

canım benim hepsi de birbirinden güzel. :asigim: çok yakışmışsınız. mutluluğunuz daim olsun

bu yaz fazlaca düğün nikah ve gelin görmüş biri olarak uzun zamandır gelinliğin bu kadar zarif ve şıkını görmemiştim.resimler,pozlar muhteşem.tebrik ederim mutluluklar dilerim :)

harıka fotograflar bayıldım cok güzel cıkmışsınız cnm bir ömur mutlu olun inş...
fotolar için dışarda ayrı stüdyolarımı vardı fon gibi durmuyoo:)

harika tek kelime ile çok güzelsiniz ya valla içim gitti acayip imrendim ne yalan söyleyim allah ömür boyu mutlu etsin

çok hoş görünüyorsunuz allahım bir ömür mutluluklar versin darısı başımıza inşallah da ben şehir ve fotografçıyı cidden öğrenmek istiyorum

çok beğendim yaa Allah mutluluğunuzu daim etsin

beğenmene sevindim canım :1hug:

harikasınız tek kelimeyle canısım bayıldımm yaaa

uzun mutlu bir hayat dilerim:))

çok teşekkür ederim tatlı dileyin için Şeniz

ayyyyyy canımcım....senn nikahında bir harika olmuştu...düğün daha dah da güzel olmuyş..çok güzel bi gelin olmuşsun...maşallah
ayy şımardım ayy sevindim ayy bir şeyler oldu banaa zemuszemus teşekkür ederimmmŞeniz

kusursuzluk tabirine kadar eriştisek gerçek anlamda ne mutlu bize buyrunnnnnnnnn
çok çok teşekkür ediyorumŞeniz

maşallah.... çok güzeldi bayıldım en kötü gününüz böyle olsun parlak mutlu umutlu....

amin inşallah :Saruboceq: çok çok sağol Şeniz

bu yaz fazlaca düğün nikah ve gelin görmüş biri olarak uzun zamandır gelinliğin bu kadar zarif ve şıkını görmemiştim.resimler,pozlar muhteşem.tebrik ederim mutluluklar dilerim :)

ayyy canım yaaa:kedi: ne kadar çok seivindim yazdıklarına bilemezsin Şeniz

harıka fotograflar bayıldım cok güzel cıkmışsınız cnm bir ömur mutlu olun inş...
fotolar için dışarda ayrı stüdyolarımı vardı fon gibi durmuyoo:)

yok hayır fotocunun dışarıda stütyosu falan yoktu. bu aşkımın annesinin köydeki evlerinin oralar. fotolar için yağmur yağmasın diye dua ederek tam 45 dakik yol gittik a.s

harika tek kelime ile çok güzelsiniz ya valla içim gitti acayip imrendim ne yalan söyleyim allah ömür boyu mutlu etsin
ayy canım yaa :1hug: allah herkesin gönlüne göre versin Şeniz

harıka gozukuyorsunuz resımlerınız bı harıka omur boyu mutluluklar dıılerım
çok çok teşekkürlerŞeniz

resimlerin her biri harika :asigim:
anım çok sağol Şeniz
çok sevimli çıkmışsınız harikasınız hele o arabaya bittim :) mutluluklar

canım cok guzel olmussun fotograflar cok hos guzel..mutluluklar dılıyorum bır omur
beğenen gözlerine sağlık canım Şeniz

çok hoş görünüyorsunuz allahım bir ömür mutluluklar versin darısı başımıza inşallah da ben şehir ve fotografçıyı cidden öğrenmek istiyorum

canım kocaelide oldu düğün. fotocuda kocaelili. adı Dinçer Özdemir. arama moturuna yaz çıkıyor. kendi web ssiteside var. ama çekimler adapazarı doğançada oldu. aşkımın annesinin köyü... a.s

Gelinliğin çok sade ama çok güzel olmuş

Saç rengin ve modeli de çok yakışmış

Fotoğraflar desen gerçekten güzel çekimler

Söylenecek tek şey kaldı :

MUTLULUKLARRRR :)

çok tatlı ,samimi ve tabiki farklı olmuş fotolar..
arkada fon olmasındansa gerçek bir mekan olması ne kadar güzel olmuş..bu arada bulunduğunuz mekan çok güzel görünüyor yeşillikler içinde..
tebrikler
opuyorumnanaktan

Tek kelimee ile harikaaa:asigim:
Burda gördüğüm en güzel fotoğraflar bunlar allah ömür boyu mutlu etsina.s.
Hayatınızdan aşk sevgi mutluluk ve saygı eksik olmasın maşallahha.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…