• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

te Sonunda Burcuzgenin Dn Fotolar Huzurlarnzda

ikiz ler mi onlar:)

hayır değiller :roflol::roflol::roflol:
çok şeker görünüyorsunuz,allah mutluluğunuzu daim etsin.

çok teşekkür ederim :1hug:

Canım sen bisikletle nikaha gıden arkadaş değilmiyidin bı ömur boyu mutlular canım

evet o benim :lepi:

bu kadar tatlı bir çift daha görmemiştim.ömür boyu böyle olmanız dileğiyle

çokkk teşekkür ederim canımmm opuyorumnanaktan

harikaaa bayildim gercekten cok zevklisin tatlim
bir ömür boyu saglikla mutlu yasayin bir yastikda kocayin ins. cnm

yakinda artik bebis haberinizide aliriz ins, :1hug:

Canım düğün zamanım gelsin kapını çok tırmalıycam haberin olsun,bu orjinal fikirlerine ihtiyacım olacak..Yardımlarını esirgemezsin inş :)

siyah beyaz tren yolu, köpekleri öpüştürdüünüz foto çok ama çooook güzel gülümsettin beni hiç keyfim yoktu saol cnm:)mutluluklar

harikaaa bayildim gercekten cok zevklisin tatlim
bir ömür boyu saglikla mutlu yasayin bir yastikda kocayin ins. cnm

yakinda artik bebis haberinizide aliriz ins, :1hug:

çok teşekkür ederim :kedi:
bebiş haberleri için biraz bekleticem sizi malesef kaydirigubbakcemile3

Canım düğün zamanım gelsin kapını çok tırmalıycam haberin olsun,bu orjinal fikirlerine ihtiyacım olacak..Yardımlarını esirgemezsin inş :)

ah kuzum ne demek stediğin kadar yardımcı olurum elimden geldiğince :1hug:

siyah beyaz tren yolu, köpekleri öpüştürdüünüz foto çok ama çooook güzel gülümsettin beni hiç keyfim yoktu saol cnm:)mutluluklar

ayy canım yaa keyiflendiysen ne mutlu banaaa:1hug: sıkıldıkça gel sen bak fotolara kuzum Şeniz

5 dakikadır düşünüyorum ne yazayım diye ama bulamadım uygun kelimeleri. şirinlik beden olarak sizleri seçmiş (:

canım seninde mesajın gülümsetti beni :1hug: 5 dakikadır düşünüyorsun demek
fakat düşündüğüne deymiş hayatım boyunca hiç duymadığım kadar tatlı bir söz söylemişsin...
şirinlik beden olarak bizi seçmiş opuyorumnanaktan

canım ömür boyu mutluluklar dilerim gerçekten sıra dışı olmuş çok beğendim

çok teşekkür ediyorummm Şeniz

Süper
Gercekten cok güzel olmuş
çok sağol canikomm :1hug:a.s.

Ne tatli, ne eglenceli, ne hos bir cift olmussunuz Allah'im nazarlardan saklasin cok imrendim :nazar:

canım çok sağol kuzum zemuszemus allah herkese huzur dolu mutluluklar yaşatsın inşallahh :Saruboceq: ramazanın ilk gecesinde temiz bir dua olsun buda :1hug:

çok tatlısın yaaa kaç sefer dönüp fotoları baktım sayamadım maşallah diyim de nazar degmesin ALLAH hep böyle yüzünüzü güldürsün

ya çok güzeller sizde çok güzelsiniz... maşallah maşallah maşallah darısı başıma ayrıca ;)

çok güzel resimler ama en güzeli 41 plakalı gelin araban ahh memleketimin plakasını bile özlemişimmm

CANIM
Çok güzelsiniz allah bir yastıkta kocatsın yüzünüzden gülümsemeniz eksilmesin inşallah

fotoğraflar ve gelinlik çok sıradışı....güzell

canım benim herşey çok güzel görunuyor ALLAH ım hep mutlu etsin sizleriopuyorumnanaktan​

çok tatlısın yaaa kaç sefer dönüp fotoları baktım sayamadım maşallah diyim de nazar degmesin ALLAH hep böyle yüzünüzü güldürsün

ya çok güzeller sizde çok güzelsiniz... maşallah maşallah maşallah darısı başıma ayrıca ;)

ahh canım arkadaşlarım... :1hug:
baktıktan sonra yorum yazma nezaketini gösteren KK daşlarımŞeniz
her bir sözcük çok kıymetli benim için... :1hug:
hepinizin dilinden döküler iyi niyetler için minnet borçluyum... a.s.
çok çok teşekkür ederim... Şeniz
yeniden yenden bakan gözlerinize sağlık kızlar...Şeniz

Back