E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Burcuxoxzge
Canım sen bisikletle nikaha gıden arkadaş değilmiyidin bı ömur boyu mutlular canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ikiz ler mi onlar:)
çok şeker görünüyorsunuz,allah mutluluğunuzu daim etsin.
Canım sen bisikletle nikaha gıden arkadaş değilmiyidin bı ömur boyu mutlular canım
bu kadar tatlı bir çift daha görmemiştim.ömür boyu böyle olmanız dileğiyle
harikaaa bayildim gercekten cok zevklisin tatlim
bir ömür boyu saglikla mutlu yasayin bir yastikda kocayin ins. cnm
yakinda artik bebis haberinizide aliriz ins, :1hug:
Canım düğün zamanım gelsin kapını çok tırmalıycam haberin olsun,bu orjinal fikirlerine ihtiyacım olacak..Yardımlarını esirgemezsin inş :)
siyah beyaz tren yolu, köpekleri öpüştürdüünüz foto çok ama çooook güzel gülümsettin beni hiç keyfim yoktu saol cnm:)mutluluklar
5 dakikadır düşünüyorum ne yazayım diye ama bulamadım uygun kelimeleri. şirinlik beden olarak sizleri seçmiş
canım ömür boyu mutluluklar dilerim gerçekten sıra dışı olmuş çok beğendim
çok sağol canikomm :1hug:a.s.Süper
Gercekten cok güzel olmuş
Ne tatli, ne eglenceli, ne hos bir cift olmussunuz Allah'im nazarlardan saklasin cok imrendim
çok güzel resimler ama en güzeli 41 plakalı gelin araban ahh memleketimin plakasını bile özlemişimmm
CANIM
Çok güzelsiniz allah bir yastıkta kocatsın yüzünüzden gülümsemeniz eksilmesin inşallah
fotoğraflar ve gelinlik çok sıradışı....güzell
canım benim herşey çok güzel görunuyor ALLAH ım hep mutlu etsin sizleriopuyorumnanaktan
mutluluklar...
çok tatlısın yaaa kaç sefer dönüp fotoları baktım sayamadım maşallah diyim de nazar degmesin ALLAH hep böyle yüzünüzü güldürsün
ya çok güzeller sizde çok güzelsiniz... maşallah maşallah maşallah darısı başıma ayrıca