Dövme Tca-Dövme silme (resimli)

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,
Kızlar merhaba,

Bu lemor olayından sonuç alanlar ya da tavsiyede bulunanlar sizlerden yorum bekliyorum :) Lady Beto senin dövme tamamiyle çıkmaya yaklaştı mı? birde ilk başlama zamanın (lemor sürmeye), iyileşme süreci, kızarıklık ve iz durumu hakkında bilgi verebilir misin? Bu arada çok siyah kalan küçük bir bölüme kenarlarına taşırmadan sürdüm, 1-2 gün asla krem vs kullanmadım kurumasını bekledim ve saçım için bepanthene ampul almıştım yaranın üst kısmına ondan sürdüm günde bir kez. Bugün simsiyah bir kabuk attı. Ne iltihap ne kanama hiçbirşey olmadı çok şükür :KK66: Ama çıktımı diye sorarsanız dövme derinlerde baya :S kabuk atan bölgenin altında hala siyah boya var artık dövmeci ne kadar derine indiyse :KK43: Tamamiyle iyileşince yara olan kısımlarda dövmenin büyük oranda çıktığını görüyorum hatta önceki uygulamamlarımda boyanın derin olmayan kısımları komple çıktı :)))) Birde kızlar allah korusun keloid oluşumu falan olmadı /tabi dikkatli sürdüğümüz ve sabırlı olduğumuz sürece.. Fakat bu kızarıklıkları nasıl çözücez? Contractubex bu olayı çözer miki?

son durum nedirr

Kızlar merhaba,

Bu lemor olayından sonuç alanlar ya da tavsiyede bulunanlar sizlerden yorum bekliyorum :) Lady Beto senin dövme tamamiyle çıkmaya yaklaştı mı? birde ilk başlama zamanın (lemor sürmeye), iyileşme süreci, kızarıklık ve iz durumu hakkında bilgi verebilir misin? Bu arada çok siyah kalan küçük bir bölüme kenarlarına taşırmadan sürdüm, 1-2 gün asla krem vs kullanmadım kurumasını bekledim ve saçım için bepanthene ampul almıştım yaranın üst kısmına ondan sürdüm günde bir kez. Bugün simsiyah bir kabuk attı. Ne iltihap ne kanama hiçbirşey olmadı çok şükür :KK66: Ama çıktımı diye sorarsanız dövme derinlerde baya :S kabuk atan bölgenin altında hala siyah boya var artık dövmeci ne kadar derine indiyse :KK43: Tamamiyle iyileşince yara olan kısımlarda dövmenin büyük oranda çıktığını görüyorum hatta önceki uygulamamlarımda boyanın derin olmayan kısımları komple çıktı :)))) Birde kızlar allah korusun keloid oluşumu falan olmadı /tabi dikkatli sürdüğümüz ve sabırlı olduğumuz sürece.. Fakat bu kızarıklıkları nasıl çözücez? Contractubex bu olayı çözer miki?

merhabaa kızlar :KK3:

ben daha uygulama yapmadım canım en son yüklediğim resim gibi hala. gri duruo dövmem artık siyah değil. tamamen silik yerleri de var tabi ki. birde canım benim ilk sürdüğüm yerde kızarıklık vardı benim. baya da durmuştu kızarıklığı. o gri yerleride nasıl çıkarıcaz bilmiorum. çünkü şu anda benimde dövmem sadece alt deride kaldı. onuda atmış olsaydı ilk başta tamamen kurtulcaktım. denemeden de anlayamam ki. bu aralar uygulama yaparım belki canım. ve son olarak bende şu an iz yok hiç. resimlerimden bakabilirsin, yani eski msjlarımdan. :18: birde bende tamamen son uygulamadan sonra contractubex düşünüorum. resim yükle canım istersen sende bakalım son haline.

Kızlar merhaba,

canım tam olarak nasıl uyguladın kısaca anlatrmısın

merhabaa kızlar :KK3:

ben daha uygulama yapmadım canım en son yüklediğim resim gibi hala. gri duruo dövmem artık siyah değil. tamamen silik yerleri de var tabi ki. birde canım benim ilk sürdüğüm yerde kızarıklık vardı benim. baya da durmuştu kızarıklığı. o gri yerleride nasıl çıkarıcaz bilmiorum. çünkü şu anda benimde dövmem sadece alt deride kaldı. onuda atmış olsaydı ilk başta tamamen kurtulcaktım. denemeden de anlayamam ki. bu aralar uygulama yaparım belki canım. ve son olarak bende şu an iz yok hiç. resimlerimden bakabilirsin, yani eski msjlarımdan. :18: birde bende tamamen son uygulamadan sonra contractubex düşünüorum. resim yükle canım istersen sende bakalım son haline.

Canım yanlış anlamadıysam bu lemoru alıyoruz kuru cilde normal sürüyoruz ardından 10 sn civarı bekleyip kabaran yerleri tırnakla alıyoruz peki ya sonra ? hemen üstüne krem sürüyor muyuz yoksa kurumaya mı bırakıyoruz ?

Canım yanlış anlamadıysam bu lemoru alıyoruz kuru cilde normal sürüyoruz ardından 10 sn civarı bekleyip kabaran yerleri tırnakla alıyoruz peki ya sonra ? hemen üstüne krem sürüyor muyuz yoksa kurumaya mı bırakıyoruz ?

Evet lialay direk dovmenin ustune uyguluyoruz ve 10 saniye sonra soyuyoruz. Hani yazin tatilde soyulan deri var ya o sekilde soyuyoruz. Ben deriyi soyduktan 1-2 saat sonra tenturdiyot uyguluyorum. Sonrasinda da sabahlari teramycin aksamlari tenturdiyot. Daha sonra kabuk baglayip atiyor zaten.

kızlar merhaba,

kızarık olan kısımlar çok şükür dağılmaya başladı iz kalmıycak gibi :))))))) yalnız ladybeto gri kısımlara denedin mi? ben bugün yeniden yapıyorum kalanlar için ama 3 - 4 uygulamada ancak çıkıcak gibi :S derin olan kısımların çıkması zor oluyo dövme birde eski olunca :KK43: ama ne olursa olsun gözle görülür, acısız ve en hızlı yanıt veren formül bu. çıkcak inş tamamiyle

Dövme ameliyat izi gibi durumlardan kurtulmak istiyorsanız,s.pazar sayfasında dogalurun isimli kullanıcının ürününü alın derim,kullandım çok çok memnun kaldım sevgiler.

Son düzenleme:
kızlar merhaba,

kızarık olan kısımlar çok şükür dağılmaya başladı iz kalmıycak gibi :))))))) yalnız ladybeto gri kısımlara denedin mi? ben bugün yeniden yapıyorum kalanlar için ama 3 - 4 uygulamada ancak çıkıcak gibi :S derin olan kısımların çıkması zor oluyo dövme birde eski olunca :KK43: ama ne olursa olsun gözle görülür, acısız ve en hızlı yanıt veren formül bu. çıkcak inş tamamiyle

Canim naptin dovmen ne durumda ? Gri kisimlara denedim canim ama soyulma olmadi kabuk bagladi kabukta da cikmadi. Benim zaten ust kabugu atmisti komple alt derimdeki boyanin cikmasi icin ugrasiodum ama etki etmedi canim. Acikcasi artik soyulmadigi icin korkuorumda. Sanirim daha cok surup iyice derime isletmem lazim ki alt taraftaki boyaya islesin ve aksin. Eger alt derime isletirsem tamamen cikacagini dusunuorum. Sen ne durumdasin canim 😔😔

Ladybeto merhaba cnmm
Ne illetmiş çıkmak bilmeyen bu dövme :s ben 1 hafta önce artık yeterki çıksın modunda küçük bir bölümüne tca denedim ve parça parça çıkmaya başladı. Galiba 1-2 seans lazer yada kimyasal peelinglere ihtiyacımız var. Lemor buraya kadar iiydi ama dediğin gibi denemeden bilemeyiz 😔

Ladybeto merhaba cnmm
Ne illetmiş çıkmak bilmeyen bu dövme :s ben 1 hafta önce artık yeterki çıksın modunda küçük bir bölümüne tca denedim ve parça parça çıkmaya başladı. Galiba 1-2 seans lazer yada kimyasal peelinglere ihtiyacımız var. Lemor buraya kadar iiydi ama dediğin gibi denemeden bilemeyiz 😔

evet designian_girl bende aynı şekilde lazer düşünüorum. zaten şu an dövmem gri duruo ve yer yer çıkmış durumda. sanırım daha da alta inmicek. derim fazla yıpransında istemiorum. zaten çok küçük 3-4 cm bi şey belki lazerle tek seansta bitebilir. sen bakalım TCA dene bi etkisi olacak mı o son kalan yerlere. yine gelişmelerden hbr verirsin canım :KK3:

ladymimi mrb :) dövmemin son halinde bi değişiklik yok daha :KK43: sadece ufak tefek 1-2 yerde kalktı derim yani silindi. şu an ilk haline göre mürekkebi soluk duruo. acım ya da kalan bi izimde yok. kalan son bölümede tamamen uygulıcam eylül sonrası. resmide şimdi yüklüorum. hafifte olsa silinen yerleri yuvarlak içine aldım :) eski resimlerle karşılaştırabilirsin fark için :)

merhabaalar bu nasır solusyonunu kac gun arayla yapmalıyız acaba ?o konuda yardımcı olabılırmısın? ve de gunese cıkmak problem olurmu :18:

senden ilham aldım ben de şu nasır solisyonunu deniycem. contraxtubx jel bildiğim kadarıyla ameliyat izlerini ve doğum çatlaklarını gideriyor. dövmenin kalan izinin yok olmasında işe yarayabilir. dur bakalım bende varım ve resimleri paylaşacağım inşallah kurtuluruz :KK9:

ddövmenı sılebildin mı yada ksıım kısım cıkarabıldın mı bende denıcem de faydasını gorurmuyum ki ?:nazar:

kızlaaar acil yardım ben bu nasır solusyonunu aldım ılk denememı yaptım bazı yerler soyuluyo ama dyer yerlerı bı turlu soyamıyorum ? napmalıyım daha fazla mı surmeliyim solusyondan oyle kabarık kabarık kaldı oralar.yinede kabuk atar mı ki ?

kızlaar merhaba. bayadır takip ediyodum sizi burdan ama tcaya başladığım için üye olayım dedim. ben ikinci kez sürdüm, kabukların soyulmasını bekliyorum. daha önceden lazere gitmiştim ama sadece renginde açılma oldu, tcayla tamamen çıkmasını umut ediyorum.. kaçıncı sürüşünüzde dövmeden tamamen kurtuldunuz?? ağustos sonuna kadar bitsin bu çile istiyorum :KK43: lemoru da aldım ama onu sürmeye korkuyorum zaten tca yüzünden cilt iyice tahriş oluyo... benle deneyimlerinizi paylaşırsanız çok çok sevinirim!! :)

Kızlar merhaba,
Lemor ve tca kullanmış biri olarak gelişmelerden haber vermek istedim :KK66: evet lemor baya bi çıkarıo ama dövmeyî pikseller halinde çıkarıo ;( parça parça çıktığı için de benim dövmemin yarısı silindi ve yaklaşık 5 ayda ;( 5 ay boyuncada devamlı kıpkızarık bir dövmem oldu çünkü çıkarıcam diye devamlı kullandım ama şu an itibariyle bıraktım çünkü devamlı yara ve kızarık görüntüyle uğraşmaktan bıktım ;( arkadaşlar bu biraz zaman alıyo acısı yarası çilesi de cabası.. Yeni birşey buldum ama bilemiyorum ne kadar yararlı.. Bilen bilir şu beyaz kedi dövme stüdyosu tek seansta çıkarabiliyor dövmeyi. Ama kiminde geri dönülmez yaralar oluşturmuş ( hipertropik skar gibi) kiminde de çok az bir izle kurtulmuş. Bende o kadar işlem yaptım ki dövmeye olsaydı skar çoktan olurdu düşüncesiyle dövme tamamiyle iileşir iileşmez yaptırmayı düşünüyorum. Tabi kötü örnek olmak istemem ama eğer cildinizin bu tarz bir skar dokusu oluşturmaya meyili yoksa beyaz kediye yaptırıp tek seansta kurtulun. Çekilir dert değil bu cilt soyma yöntemi...

X