Dövme Tca-Dövme silme (resimli)

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,
inş tatlım,

ya sen iz deyince işgillendim. :18: bu arada iz durumunu en aza indirgememiz için iyileşme aşamasında kullandığımız bakım oranını artırmamız lazım. kantaron yağının izlere ve yanıklara iyi geldiğini duydum. silverdinden forumlarda okuduğum yorumlara dayanarak bazılarının çok da parlak sonuçlar aldığını söyleyemem. özellikle benim yaralarım geç iyileştiğinden hem tedavi sürecini hızlandıracak hemde iz azaltacak uygulamalara ihtiyacımız var :18: keloid oluşumunu istemeyiz :KK53:

iz kalmasını bende istemem kalıcaksa ameliyat eniyisi bikere kurtulmuş olurz en azından ama zamanla geçer diye düşünüyorum ben dövmemin küçük bir kısmında denedim çok fazla iz kalırsa zaten devam etmeyi düşünmüyorum

tşk ederim canım bende dün denedim bakalım inş bi işe yarıcak

Canim lemoru surdukten sonra kabuk hemrn bagladimi ben dun butun dovmeme uyguladim bazi yerlerdeki soyulmalar cikmadi su an boyanin rengi cogaldi ama hala kabuk baglamis degil onerebilcegin bisey varmi bu arada iz icin contractubex diyr bi krem onerdiler bide dun baya sulandi dovmem kabuk bagliycakmi yoksa boyle yarali gibi kalicak mi :KK43:(

Canim lemoru surdukten sonra kabuk hemrn bagladimi ben dun butun dovmeme uyguladim bazi yerlerdeki soyulmalar cikmadi su an boyanin rengi cogaldi ama hala kabuk baglamis degil onerebilcegin bisey varmi bu arada iz icin contractubex diyr bi krem onerdiler bide dun baya sulandi dovmem kabuk bagliycakmi yoksa boyle yarali gibi kalicak mi :KK43:(

canım suanlık kabuk bağlamadı ama daha erken bi haftayı bulur sanırm bağlaması ben teramicin kullanıyorum ama herhangi biz iz falan kalırsa diğer bölgelerde denemeyi düşünmüyorum neticede iz kalıcaksa ameliyat en mantıklısı bi kerede net çözüm

canım suanlık kabuk bağlamadı ama daha erken bi haftayı bulur sanırm bağlaması ben teramicin kullanıyorum ama herhangi biz iz falan kalırsa diğer bölgelerde denemeyi düşünmüyorum neticede iz kalıcaksa ameliyat en mantıklısı bi kerede net çözüm

Ins kalmaz geri ben ize bile raziyim :) yeterki gecsin

Öveçlerde FMN Beauty diye bir Güzellik Salonunda sildirdim. Bi ilaç sürerek sildiler. 3 seansda siliyorlar ilk seans boyayı tamamen kusturuyolar lazaer deki gibi yanma acı veya asitdeki gibi kabarıklıklar oluşmadı... Gerçekten sildiler :) Kaş ile Dövme arasında fiyar farkı olabilir ben seans ücreti 150 TL ödedim

Mrhba sildirdikten sonra bir sorun çıktımı tamamen siliyorlar mı bir de nasıl bir yöntem kullanıyorlar ücreti kaç lira cevap yazarsan çok sevinirim şimdiden tşkler

şimdi ilk uygulamamdan itibaren yaptığım fotoları ve videoyu yükledim bakabilirsin uyuzumemel. :)

Ben lemoru surdum 4 gun oluyo kabuk baglamadi etim cokmus gibi duruyo ve cidden cok aciyo sanada olmusmuydu cvp verirswn cok sevnirim piskolojim bozuldu igrenc bi goruntu var kolumda :KK43:(

merhaba,

Arkadaşın yazdığı aynı yara durumu bende de oldu. Yalnız ben silverdin ve bepanten plus kullanmıştım. Bu yüzden yara tam kurumadı ve iyileşmedi. 1 haftanın sonunda Terramycn aldım. 2 gündür yara iyileşiyor. silverdin ve bepanten yarayı sulandırıyor galiba, derin bir yara oldu :KK25: sadece terramycin kuruttu birde antibiyotik kullanıyorum. benim yaralar çabuk iyileşmiyor bu da bir hayki zorladı :KK25:

LadyBeto nerelerdesin sen yaaa :) çok sevindim epey rengi atmış inşallah yaza kadar tamamen kurtuluruz :)
belirttiğin gibi canım iyileşme süreci değişkenlik gösterebiliyo birde bakımla alakalı tabi :) arada yaz yav merak ettirdin kendini :)

benim soyulmuyor -_-

Kızlar merhaba :KK66:
Arkadaşlar sormuşlar genel olarak cevaplayım didim :KK66: solüsyonu uygulama kısmı aynı lady betonun anlattığı gibi uygulayın. Tabi dövme çıkarken ister istemez bi yara dokusu oluyor, bu dövmenin ne kadar deri altında olduğu ile alakalı.. Mesela lady beto 5 ay önce yaptırmış yani boya halen derinin altına işlemiş sayılmaz. Benim dövmem 3 yıllık falan deriye bir güzel işlemiş durumda. Birde derinlik ayarını bazı dövmeciler çok ii yapamadığından çıkma oranı dövme üzerinde değişiyor. Birde yumuşak doku unsuru da var. Lady betonunki kolun alt tarafında benimkide kolumda. Yani deri daha çabuk soyuluyor tahriş oluyor. Bu kısım kemik üzerinde ise biraz daha sıkıntılı olabilir tahminim. Yara olması ve sızı konusu ise tamamiyle acı eşiğinizle ilgili. Benim cnm tatlı olduğu için dün ikinci uygulamamı yaptım 2 gündür sızlıyor. Bu arada anestol ve silverdin ikilisini kullanıyorum. Hem acıyı alıyor hemde silverdin iz bırakmama konusunda baya başarılı. Çok önceden annemin ayağı ciddi şekilde yanmıştı ve silverdin kullandı. Şu an hiç iz kalmadı. Krem sürme olayı çok önemli hem iyileşmesi hızlı olur hem de iz oranını azaltır. Aman bakımı ihmal etmeyin. Sonrasında daha kötü izler kalmasın. Ama dövme gerçekten çıkıyor. Birde çok az iz oranıyla yırtarsak demeyin keyfimize :KK66:))

merhaba lemor markayı bulamadım nereden aldınız aktar mı eczane mi istanbulda yasıyorum ve bulamadık

Arkadaslar yorumlari okuduktan sonra umutlandim bi cogu eczanede yok bende dudenal diye solisyon aldm surerken aci yok ama ben ayni gun saat basi surdum aksama dogru su toplar gibi oldu ertesi gun kavhe rengi bi kabuk oldu onun birazini elimle kalrdim kolum oyulmus gibi durdu ama cok azda olsa bi boya cikti sizlamaya basladi simdi lemor siparis ettim gelmesini bekliyorum kabuk bagladi suan ama sizlamalar oluyo benden oneri dudenal denilen solisyonu cok sik ayni gun icinde tekrar etmeyin ins lamor cikarcak umitliyim ladybeto arkadasimiza tesekkur ederim simdiden ♡ bu arada lazer ve buz tedavisi falanda denedim bos ama :KK43: ins kurtluluruz

Ben lemoru surdum 4 gun oluyo kabuk baglamadi etim cokmus gibi duruyo ve cidden cok aciyo sanada olmusmuydu cvp verirswn cok sevnirim piskolojim bozuldu igrenc bi goruntu var kolumda :KK43:(

merhaba,

Arkadaşın yazdığı aynı yara durumu bende de oldu. Yalnız ben silverdin ve bepanten plus kullanmıştım. Bu yüzden yara tam kurumadı ve iyileşmedi. 1 haftanın sonunda Terramycn aldım. 2 gündür yara iyileşiyor. silverdin ve bepanten yarayı sulandırıyor galiba, derin bir yara oldu :KK25: sadece terramycin kuruttu birde antibiyotik kullanıyorum. benim yaralar çabuk iyileşmiyor bu da bir hayki zorladı :KK25:

aryaduran mrb canım :) ben mağazada çalışıodumda yoğunluktan giremedim. bide uygulama yapamadım doğal olarak. o yüzden fırsatım olmadı konuyu takibe. :)

aysekaya internet üzerinden sipariş verebilirsin sende :)

lukemia, plasticwoman ve designian_ girl kızlar uygulama yaptıktan sonra en azından 1 saat bekleyin. biraz kendine geldikten sonrada sakın ilk uygulamayı teramycin ve ya bepanthen tarzı kremlerle yapmayın. ben tentürdiyot sürüorum. yanlış bilmiosam içinde tuz var ve bu yarayı çabuk kurutup kabuk bağlamasını sağlıo. kabuktan sonra kaşınmaya başladığı zamanlarda krem sürüorum ki yumuşatıp atsın kabuğu.

designian_girl özel olarak benim dövmem 5 aylık ve kolumun altında değil canım. geçen sene mart ayında yaptırmıştım kolumun üstüne. çok göz önünde ve istediğim gibi olmadığı için çıkartmak istedim :) ilk uygulamamı da nisan da yaptım ufak bi yere. ağustosta tamamen uyguladım. ve sana kesinlikle katılıorum hem deriye işleyiş hemde boya kalitesi etkilio bence. bide sende uygulama yaptıkça resim yüklersen sevinirim. hizliresim sitesinden yükleyebilirsin canım :)

kızlar buda son hali şimdi çektim. geçen hafta uygulama yaptığım yerleri yine yuvarlak içine almıştım. özellikle açılan yerlere göre daha koyu olan yerlere yaptım. çünkü eşit olmayan yerler vardı. 1-2 gün önce kabuk attı. şimdi yuvarlak içine aldığım yerler ise alt derideki boyanında tamamen çıktığı yerler. gerçi orada çizgi halinde dövme vardı ama çizgiler kayboldu. derim biraz kendine gelsin sonra tamamen tüm dövmeye uygulıcam. inşAllah yaza kadar kurtuluruz hepimiz kızlar :)

aryaduran mrb canım :) ben mağazada çalışıodumda yoğunluktan giremedim. bide uygulama yapamadım doğal olarak. o yüzden fırsatım olmadı konuyu takibe. :)

lukemia, plasticwoman ve designian_ girl kızlar uygulama yaptıktan sonra en azından 1 saat bekleyin. biraz kendine geldikten sonrada sakın ilk uygulamayı teramycin ve ya bepanthen tarzı kremlerle yapmayın. ben tentürdiyot sürüorum. yanlış bilmiosam içinde tuz var ve bu yarayı çabuk kurutup kabuk bağlamasını sağlıo. kabuktan sonra kaşınmaya başladığı zamanlarda krem sürüorum ki yumuşatıp atsın kabuğu.

designian_girl özel olarak benim dövmem 5 aylık ve kolumun altında değil canım. geçen sene mart ayında yaptırmıştım kolumun üstüne. çok göz önünde ve istediğim gibi olmadığı için çıkartmak istedim :) ilk uygulamamı da nisan da yaptım ufak bi yere. ağustosta tamamen uyguladım. ve sana kesinlikle katılıorum hem deriye işleyiş hemde boya kalitesi etkilio bence. bide sende uygulama yaptıkça resim yüklersen sevinirim. hizliresim sitesinden yükleyebilirsin canım :)

kızlar buda son hali şimdi çektim. geçen hafta uygulama yaptığım yerleri yine yuvarlak içine almıştım. özellikle açılan yerlere göre daha koyu olan yerlere yaptım. çünkü eşit olmayan yerler vardı. 1-2 gün önce kabuk attı. şimdi yuvarlak içine aldığım yerler ise alt derideki boyanında tamamen çıktığı yerler. gerçi orada çizgi halinde dövme vardı ama çizgiler kayboldu. derim biraz kendine gelsin sonra tamamen tüm dövmeye uygulıcam. inşAllah yaza kadar kurtuluruz hepimiz kızlar :)

Canim ya benim dovmem kabuk atti rengi soldu biraz ama kabukta cok bi boya cikmadi kac uygulamada gerekiyo bide ne kadar arayla yapmam lazim ki

sürdükten sonra kabul 1 hafta sonra falan düşüyor yaa o bi hafta boyunca her gün sürüyormuyuz yoksa bi kere sürüp kabuk düşmesini mi bekliyoruz :26: :26:

sürdükten sonra kabul 1 hafta sonra falan düşüyor yaa o bi hafta boyunca her gün sürüyormuyuz yoksa bi kere sürüp kabuk düşmesini mi bekliyoruz :26: :26:

Canim ya benim dovmem kabuk atti rengi soldu biraz ama kabukta cok bi boya cikmadi kac uygulamada gerekiyo bide ne kadar arayla yapmam lazim ki

ayprensesi bi kere sürmen yeter. sakın her gün uygulama asit çünkü bu derini tahriş edip zarar verebilir. bi kere uygulayınca zaten derin kalkıyor o kabuk bağlayı düşücek.

lukemia ben genelde derim kendine geldiğinde uygulama yapıorum. yani en azından 1 ay geçsin üstünden. bide benimde ilk seferde çıkadı resimlerde görüldüğü gibi :) designian_girl'inde dediği gibi çıkması deriye işlenen boyaya göre değişio bence. ben 2. uygulamam da tüm dövmeme uygulamıştım ve olduğu gibi kabuk bağlayıp atmıştı. şu an gri duruo. onuda 1-2 haftaya yine uygulamalı yüklerim buraya :)

ayprensesi bi kere sürmen yeter. sakın her gün uygulama asit çünkü bu derini tahriş edip zarar verebilir. bi kere uygulayınca zaten derin kalkıyor o kabuk bağlayı düşücek.

lukemia ben genelde derim kendine geldiğinde uygulama yapıorum. yani en azından 1 ay geçsin üstünden. bide benimde ilk seferde çıkadı resimlerde görüldüğü gibi :) designian_girl'inde dediği gibi çıkması deriye işlenen boyaya göre değişio bence. ben 2. uygulamam da tüm dövmeme uygulamıştım ve olduğu gibi kabuk bağlayıp atmıştı. şu an gri duruo. onuda 1-2 haftaya yine uygulamalı yüklerim buraya :)

benim neden aynı duruyor ya baya kabuk tuttu ama bişey olmadı ilaçmı etkisizdi acaba

bnm kabuklar düştü gerçekten cok etkili ama simdi madecassol sürüyorum kabuk atan yerlerin etrefı kıpkırmızı iz oldu geçmeyecekmiş gibi geliyor korkuyorum tam olarak ne zmn geçiyor ?

bnm kabuklar düştü gerçekten cok etkili ama simdi madecassol sürüyorum kabuk atan yerlerin etrefı kıpkırmızı iz oldu geçmeyecekmiş gibi geliyor korkuyorum tam olarak ne zmn geçiyor ?

tam olarak ne zaman geçer bi şey diyemem ayprensesi1905. çünkü her derinin iyileşme süreci farklıdır. sen bakımını eksik etme. contratubex kullanabilirsin çok iz varsa.

merhaba,

canım dövmen ne durumda :):26::26:

canım dövmen ne durumda :):26::26:
Ladybeto mrb cnm,

benimde dövmem de baya bi çıktı ama kıpkırmızı bir iz var 1 aydır geçmeyen :S O yüzden 3. aşamaya geçmedim henüz iice toparlansın diyorum. Seninki ne durumda bu kadar kızarmışmıydı??

X