aryaduran mrb canım :) ben mağazada çalışıodumda yoğunluktan giremedim. bide uygulama yapamadım doğal olarak. o yüzden fırsatım olmadı konuyu takibe. :)
aysekaya internet üzerinden sipariş verebilirsin sende :)
lukemia, plasticwoman ve designian_ girl kızlar uygulama yaptıktan sonra en azından 1 saat bekleyin. biraz kendine geldikten sonrada sakın ilk uygulamayı teramycin ve ya bepanthen tarzı kremlerle yapmayın. ben tentürdiyot sürüorum. yanlış bilmiosam içinde tuz var ve bu yarayı çabuk kurutup kabuk bağlamasını sağlıo. kabuktan sonra kaşınmaya başladığı zamanlarda krem sürüorum ki yumuşatıp atsın kabuğu.
designian_girl özel olarak benim dövmem 5 aylık ve kolumun altında değil canım. geçen sene mart ayında yaptırmıştım kolumun üstüne. çok göz önünde ve istediğim gibi olmadığı için çıkartmak istedim :) ilk uygulamamı da nisan da yaptım ufak bi yere. ağustosta tamamen uyguladım. ve sana kesinlikle katılıorum hem deriye işleyiş hemde boya kalitesi etkilio bence. bide sende uygulama yaptıkça resim yüklersen sevinirim. hizliresim sitesinden yükleyebilirsin canım :)
kızlar buda son hali şimdi çektim. geçen hafta uygulama yaptığım yerleri yine yuvarlak içine almıştım. özellikle açılan yerlere göre daha koyu olan yerlere yaptım. çünkü eşit olmayan yerler vardı. 1-2 gün önce kabuk attı. şimdi yuvarlak içine aldığım yerler ise alt derideki boyanında tamamen çıktığı yerler. gerçi orada çizgi halinde dövme vardı ama çizgiler kayboldu. derim biraz kendine gelsin sonra tamamen tüm dövmeye uygulıcam. inşAllah yaza kadar kurtuluruz hepimiz kızlar :)