- 19 Ağustos 2013
- 27
- 0
kızlar iyileşme konusunda size bir şey diyemem. bence o cildin yapısıyla ve yaptığınız bakımla ilgili. ben ilk yaptığımda doğru düzgün hiçbi şey uygulamadım. sadece yaptığım gün uyguladım sonra boşladım. ama 2. yaptığımda sabah akşam teramycin ve tentürdiyot uyguladım.
leyla_suz benim msjlarıma bakarsan öncesi ve sonrası diye fotolar var. aradaki farkı rahatlıkla görebilirsin. ama yinede burda da yüklerim :)
** şimdi kızlar bu ilk uygulamaya başlamadan önceki hali. sadece sağ üst kısımda küçük bi yere uygulamıştım denemek amaçlı.
** orda kabuk atıp dövmenin çıktığını görünce hepsine uyguladım. bu sefer her gün bakımını yaptım ve tamamen kabuk bağlayı attı kabuğunu.
** buda kabuk attıktan sonraki hali. kısım kısım kalmıştı. daha koyu yerlerden fark edebilirsiniz kızlar.
** ve en son olarak buda az önceki uygulamamın sonrası. özellikle yuvarlak içine aldığım kısımlara uyguladım. dövme boyası açık şekilde ortaya çıktı. şu an biraz şiş bide ama sızım yok. bakalım kabuk bağlayp attıktan sonra tekrar paylaşım yapıcam.
** ve kızlar son olarak videom buda. bana sormak istediklerinizi sorabilirsiniz. inşallah kurtuluruz yaza kadar :)
ciltteki iz gidiyo yavaş yavaş sanırm ya tam olarak nasıl yaptın ne kullandın banada sylermisn demek istiyorum lazerer gidiyorum ama bi çaresini göremedim ne kadr zamanda bu hale geldi çok soru sorum ama tek seans uygulamak yetiyomu ne kadar aralıklarla yapmak gereki,yo :)
Son düzenleyen: Moderatör: