Dövme Tca-Dövme silme (resimli)

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,
kızlar iyileşme konusunda size bir şey diyemem. bence o cildin yapısıyla ve yaptığınız bakımla ilgili. ben ilk yaptığımda doğru düzgün hiçbi şey uygulamadım. sadece yaptığım gün uyguladım sonra boşladım. ama 2. yaptığımda sabah akşam teramycin ve tentürdiyot uyguladım.

leyla_suz benim msjlarıma bakarsan öncesi ve sonrası diye fotolar var. aradaki farkı rahatlıkla görebilirsin. ama yinede burda da yüklerim :)

** şimdi kızlar bu ilk uygulamaya başlamadan önceki hali. sadece sağ üst kısımda küçük bi yere uygulamıştım denemek amaçlı.

** orda kabuk atıp dövmenin çıktığını görünce hepsine uyguladım. bu sefer her gün bakımını yaptım ve tamamen kabuk bağlayı attı kabuğunu.

** buda kabuk attıktan sonraki hali. kısım kısım kalmıştı. daha koyu yerlerden fark edebilirsiniz kızlar.

** ve en son olarak buda az önceki uygulamamın sonrası. özellikle yuvarlak içine aldığım kısımlara uyguladım. dövme boyası açık şekilde ortaya çıktı. şu an biraz şiş bide ama sızım yok. bakalım kabuk bağlayp attıktan sonra tekrar paylaşım yapıcam.

** ve kızlar son olarak videom buda. bana sormak istediklerinizi sorabilirsiniz. inşallah kurtuluruz yaza kadar :)

ciltteki iz gidiyo yavaş yavaş sanırm ya tam olarak nasıl yaptın ne kullandın banada sylermisn demek istiyorum lazerer gidiyorum ama bi çaresini göremedim ne kadr zamanda bu hale geldi çok soru sorum ama tek seans uygulamak yetiyomu ne kadar aralıklarla yapmak gereki,yo :)

Son düzenleyen: Moderatör:
ciltteki iz gidiyo yavaş yavaş sanırm ya tam olarak nasıl yaptın ne kullandın banada sylermisn demek istiyorum lazerer gidiyorum ama bi çaresini göremedim ne kadr zamanda bu hale geldi çok soru sorum ama tek seans uygulamak yetiyomu ne kadar aralıklarla yapmak gereki,yo :)

videoyu izlersen nasıl uygulama yaptığımı görebilirsin :)
lemor nasır solüsyonu uyguladım, o da videoda var.
tek seans uygulamak yetmio. çünkü ben bazı yerelere tam süremediğim için koyu kalmıştı açılan yerelere göre. şu an o koyu kısımlara uyguladım.
birde aralığı yok. ben 2-3 ayda bi yaptım tamamen iyileşsin derim diye beklediğim için.

videoyu izledim sürüp o şekilde soymayamı başlıyorus allatki silik kalan kızmı kabuk bağlayıp mı atıyo. bide acıyomu acaba

videoyu izledim sürüp o şekilde soymayamı başlıyorus allatki silik kalan kızmı kabuk bağlayıp mı atıyo. bide acıyomu acaba

evet sürdükten sona bi 10 saniye kadar bekliorum ben. çünkü biraz sızlıo derim. daha sonra tırnaklarımla yavaş yavaş deriyi kaldırarak soyuorum ama çok bastırmadan.

silik kalan kısım değilde o sürdüğüm ve fotoda yuvarlak içine aldığım kısım kabuk bağlıo. tabi bunun için en iyisi tentürdiyot uygulayıp kurutmak.

acı yok sadece ilk sürdüğün zaman az bi sızlama oluyor.

evet sürdükten sona bi 10 saniye kadar bekliorum ben. çünkü biraz sızlıo derim. daha sonra tırnaklarımla yavaş yavaş deriyi kaldırarak soyuorum ama çok bastırmadan.

silik kalan kısım değilde o sürdüğüm ve fotoda yuvarlak içine aldığım kısım kabuk bağlıo. tabi bunun için en iyisi tentürdiyot uygulayıp kurutmak.

yardımların için çok sal canım silik kısmlar peki nasıl çıkıcak :)

merhaba kızlar :)

yeterli msj seviyesi olayından dolayı resim atamıyorum ama şunu söyleyebilirim dövmenin çıkma aşamaları aynı lady betonunki gibi. birde cilt iyileşme durumu bende birazcık yavaş olduğu ve dövme biraz daha derinlerde olduğu için cildimde birazcık kızarık bir görüntü var. tamamen çıkınca contractubex jeli o bölgeye sürmeye devam edeceğim ki deri daha yeni çıksın ve kötü skar dokusu oluşmasın. biraz dikkatli kullanmak gerekiyor bakımını düzenli yapmak lazım ama şunu garanti edebilirim: dövme kesinlikle çıkıyor :KK52:

kızlar iyileşme konusunda size bir şey diyemem. bence o cildin yapısıyla ve yaptığınız bakımla ilgili. ben ilk yaptığımda doğru düzgün hiçbi şey uygulamadım. sadece yaptığım gün uyguladım sonra boşladım. ama 2. yaptığımda sabah akşam teramycin ve tentürdiyot uyguladım.

leyla_suz benim msjlarıma bakarsan öncesi ve sonrası diye fotolar var. aradaki farkı rahatlıkla görebilirsin. ama yinede burda da yüklerim :)

** şimdi kızlar bu ilk uygulamaya başlamadan önceki hali. sadece sağ üst kısımda küçük bi yere uygulamıştım denemek amaçlı.

** orda kabuk atıp dövmenin çıktığını görünce hepsine uyguladım. bu sefer her gün bakımını yaptım ve tamamen kabuk bağlayı attı kabuğunu.

** buda kabuk attıktan sonraki hali. kısım kısım kalmıştı. daha koyu yerlerden fark edebilirsiniz kızlar.

** ve en son olarak buda az önceki uygulamamın sonrası. özellikle yuvarlak içine aldığım kısımlara uyguladım. dövme boyası açık şekilde ortaya çıktı. şu an biraz şiş bide ama sızım yok. bakalım kabuk bağlayp attıktan sonra tekrar paylaşım yapıcam.

** ve kızlar son olarak videom buda. bana sormak istediklerinizi sorabilirsiniz. inşallah kurtuluruz yaza kadar :)

LadyBeto nerelerdesin sen yaaa :) çok sevindim epey rengi atmış inşallah yaza kadar tamamen kurtuluruz :)
belirttiğin gibi canım iyileşme süreci değişkenlik gösterebiliyo birde bakımla alakalı tabi :) arada yaz yav merak ettirdin kendini :)

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba kızlar :)

yeterli msj seviyesi olayından dolayı resim atamıyorum ama şunu söyleyebilirim dövmenin çıkma aşamaları aynı lady betonunki gibi. birde cilt iyileşme durumu bende birazcık yavaş olduğu ve dövme biraz daha derinlerde olduğu için cildimde birazcık kızarık bir görüntü var. tamamen çıkınca contractubex jeli o bölgeye sürmeye devam edeceğim ki deri daha yeni çıksın ve kötü skar dokusu oluşmasın. biraz dikkatli kullanmak gerekiyor bakımını düzenli yapmak lazım ama şunu garanti edebilirim: dövme kesinlikle çıkıyor :KK52:

gerçekten iz kalmadımı dövmede nasıl oldu hangi merhemi kullandınız acaba

benim soyulmuyor -_-

Kızlar merhaba :KK66:
Arkadaşlar sormuşlar genel olarak cevaplayım didim :KK66: solüsyonu uygulama kısmı aynı lady betonun anlattığı gibi uygulayın. Tabi dövme çıkarken ister istemez bi yara dokusu oluyor, bu dövmenin ne kadar deri altında olduğu ile alakalı.. Mesela lady beto 5 ay önce yaptırmış yani boya halen derinin altına işlemiş sayılmaz. Benim dövmem 3 yıllık falan deriye bir güzel işlemiş durumda. Birde derinlik ayarını bazı dövmeciler çok ii yapamadığından çıkma oranı dövme üzerinde değişiyor. Birde yumuşak doku unsuru da var. Lady betonunki kolun alt tarafında benimkide kolumda. Yani deri daha çabuk soyuluyor tahriş oluyor. Bu kısım kemik üzerinde ise biraz daha sıkıntılı olabilir tahminim. Yara olması ve sızı konusu ise tamamiyle acı eşiğinizle ilgili. Benim cnm tatlı olduğu için dün ikinci uygulamamı yaptım 2 gündür sızlıyor. Bu arada anestol ve silverdin ikilisini kullanıyorum. Hem acıyı alıyor hemde silverdin iz bırakmama konusunda baya başarılı. Çok önceden annemin ayağı ciddi şekilde yanmıştı ve silverdin kullandı. Şu an hiç iz kalmadı. Krem sürme olayı çok önemli hem iyileşmesi hızlı olur hem de iz oranını azaltır. Aman bakımı ihmal etmeyin. Sonrasında daha kötü izler kalmasın. Ama dövme gerçekten çıkıyor. Birde çok az iz oranıyla yırtarsak demeyin keyfimize :KK66:))

Kizlar iyi geceler. Foruma uzun suredir bakamadim sehir disindayim. Bakim yaptiktan sonra hicbir sekilde derimde kabarma falan olmadi kabugum kapandi. Sadece hafif bi kirmizilik var. Telefondan nasil resim yuklendigini bilmiorum ama en kisa zamanda yuklerim sizler icin. :)

merhaba lemor markayı bulamadım nereden aldınız aktar mı eczane mi istanbulda yasıyorum ve bulamadık

Arkadaslar yorumlari okuduktan sonra umutlandim bi cogu eczanede yok bende dudenal diye solisyon aldm surerken aci yok ama ben ayni gun saat basi surdum aksama dogru su toplar gibi oldu ertesi gun kavhe rengi bi kabuk oldu onun birazini elimle kalrdim kolum oyulmus gibi durdu ama cok azda olsa bi boya cikti sizlamaya basladi simdi lemor siparis ettim gelmesini bekliyorum kabuk bagladi suan ama sizlamalar oluyo benden oneri dudenal denilen solisyonu cok sik ayni gun icinde tekrar etmeyin ins lamor cikarcak umitliyim ladybeto arkadasimiza tesekkur ederim simdiden ♡ bu arada lazer ve buz tedavisi falanda denedim bos ama :KK43: ins kurtluluruz

Birde araştırırken şöyle birşey buldum ama ben o kadar süt içemem S: Deneyen olursa haber versin.

Keçi Sütüyle Kalıcı Dövmeyi Silme

Bir çok yöntem var. Bunlardan bildiklerim lazerle çıkartma, deriyi kanatıp correction solution adı verilen maddeyle çıkartma, keçi sütüyle çıkartma. Forumlarda, bloglarda, hiçbir yerde kalıcı dövmenin keçi sütüyle çıkartılmasını göremedim.

Halbuki keçi sütünü temin edebilirseniz, en kolay kalıcı dövme çıkartma solüsyonudur.3 - 4 günde deriyi kanatmadan, acısız bir şekilde kalıcı dövmeyi tamamen çıkartır. Denedik. İşe yarıyor. İçerdiği yoğun laktik asit, kalıcı dövmenin mürekkebini çözüyor.

Nasıl?

Sadece deri yüzeyine koymak yetmiyor, içmekde gerekiyor.

3 - 4 gün boyunca keçi sütüyle ıslattığınız bezi dövme üzerine sarmalısınız. Bununla birlikte her gün 1 litre sütü içmelisiniz(toplamda 4litre sütü bitirmelisiniz.), işlem boyunca bezi sürekli keçi sütüyle ıslatarak nemli kalmasını sağlamanız gerekmektedir.

İlk 3 gün bir etkisini görmüyorsunuz. Sonra birden kayboluyor. Toplamda 3 yada 4 gün sürüyor.

Geçmiş Olsun...
nası yanı gerçekten geçiriyomu ke.i sütü varmı deneyen

Lady Beto allah senden razı olsun böyle bir şeyi bulup paylaştığın için. 1 hafta önce lemor nasır solüsyonuyla denedim senin uyguladığın gibi uyguladım ve dövmemin %60'ı çıktı.. belkide daha fazlası. çünkü şu an kabuklu ve yara durumda. attığı kabuğu dövmemle beraber atıyor ve altından kendi tenim geliyor. Kızlar ben dövme çıkarmak için her yolu denedim ama bu hem en ucuzu hemde en etkilisi. Tekrardan lady beto'ya teşekkürlerimi sunar bizlere böyle bir fikir sunduğu için tebrik ederim :KK17:
not: bu arada dövmem 3 yıllık ve ilk halinin resmini çektim. ben ilk ve son halinin resmini koymak istiyorum.. bu arada galiba iz de kalmıycak. en acısız, ucuz ve etkili yöntem bu :KK52:

mrb gerçekten çıkmı mı dövme ve ne kadr zamanda çıktı iz< kalmadımı ben lazerer gidiyorum ama bi etkisini göremedim :KK43:((

nası yanı gerçekten geçiriyomu ke.i sütü varmı deneyen

ben deneyen görmedim bende denemedim bulunca paylaşayım dedim.

bazıları nasırları için akşam yatarken domatesi yarıya kesip ayağına bağlar domates asitli olduğu için nasırı yakar ve çıkartır. Acaba dövme de de denesek olur mu?

mrb gerçekten çıkmı mı dövme ve ne kadr zamanda çıktı iz< kalmadımı ben lazerer gidiyorum ama bi etkisini göremedim :KK43:((

Merhaba Canım,

Lazer bende bir işe yaramadı. Lazerle dövme çıkaran arkadaşlara bakarsan hepsi derini üst kısmını tahriş ederek yanarak çıktığını söylerler. yok derinin altındaki boya molekülleri harekete geçip çıkıomuş vs vs hikaye. lemor oyarak dövme boyasını (boyalı deriyi) komple atıyo. ilk uygulamamda %50 ye yakın çıktı. Şu an 2. uygulamam. ben hemen 1 ay sonra uyguladığım için deri daha fazla tahriş oldu. tavsiyem 2 ayda bir yapmanız. zaten baya bi çıkıo. iz konusunda bişi diyemiycem. tamamen iyileşmiş halini göremedim henüz :S

Merhaba Canım,

Lazer bende bir işe yaramadı. Lazerle dövme çıkaran arkadaşlara bakarsan hepsi derini üst kısmını tahriş ederek yanarak çıktığını söylerler. yok derinin altındaki boya molekülleri harekete geçip çıkıomuş vs vs hikaye. lemor oyarak dövme boyasını (boyalı deriyi) komple atıyo. ilk uygulamamda %50 ye yakın çıktı. Şu an 2. uygulamam. ben hemen 1 ay sonra uyguladığım için deri daha fazla tahriş oldu. tavsiyem 2 ayda bir yapmanız. zaten baya bi çıkıo. iz konusunda bişi diyemiycem. tamamen iyileşmiş halini göremedim henüz :S

tşk ederim canım bende dün denedim bakalım inş bi işe yarıcak

tşk ederim canım bende dün denedim bakalım inş bi işe yarıcak

inş tatlım,

ya sen iz deyince işgillendim. :18: bu arada iz durumunu en aza indirgememiz için iyileşme aşamasında kullandığımız bakım oranını artırmamız lazım. kantaron yağının izlere ve yanıklara iyi geldiğini duydum. silverdinden forumlarda okuduğum yorumlara dayanarak bazılarının çok da parlak sonuçlar aldığını söyleyemem. özellikle benim yaralarım geç iyileştiğinden hem tedavi sürecini hızlandıracak hemde iz azaltacak uygulamalara ihtiyacımız var :18: keloid oluşumunu istemeyiz :KK53:

X