Birde araştırırken şöyle birşey buldum ama ben o kadar süt içemem S: Deneyen olursa haber versin.
Keçi Sütüyle Kalıcı Dövmeyi Silme
Bir çok yöntem var. Bunlardan bildiklerim lazerle çıkartma, deriyi kanatıp correction solution adı verilen maddeyle çıkartma, keçi sütüyle çıkartma. Forumlarda, bloglarda, hiçbir yerde kalıcı dövmenin keçi sütüyle çıkartılmasını göremedim.
Halbuki keçi sütünü temin edebilirseniz, en kolay kalıcı dövme çıkartma solüsyonudur.3 - 4 günde deriyi kanatmadan, acısız bir şekilde kalıcı dövmeyi tamamen çıkartır. Denedik. İşe yarıyor. İçerdiği yoğun laktik asit, kalıcı dövmenin mürekkebini çözüyor.
Nasıl?
Sadece deri yüzeyine koymak yetmiyor, içmekde gerekiyor.
3 - 4 gün boyunca keçi sütüyle ıslattığınız bezi dövme üzerine sarmalısınız. Bununla birlikte her gün 1 litre sütü içmelisiniz(toplamda 4litre sütü bitirmelisiniz.), işlem boyunca bezi sürekli keçi sütüyle ıslatarak nemli kalmasını sağlamanız gerekmektedir.
İlk 3 gün bir etkisini görmüyorsunuz. Sonra birden kayboluyor. Toplamda 3 yada 4 gün sürüyor.
Geçmiş Olsun...
ilk kez görüyorum bunu merak etmedim diyemem açıkcası :) pazartesi günü 4 litre keçi sütü temin edip deneyeceğim. ama sarılı tutmak ve sürekli nemli tutmak iş yeri ortamında oldukça zor olucak :) denemekten zarar gelmez. oldukça faydalı bir süt olduğu da aşikar :)) teşekkürler tatlım :)