- 9 Ocak 2012
- 14.803
- 28.340
-
- Konu Sahibi golldkahveemm
Ay hadi inş. Ev varsa iyi olur en azındanEv tadılatı için takı verdiğini yazmış konusahibi, kiralık eve tadılat yaptırmaz yaptırsa bile bunun için altın bodurmaz diye düşünmek istiyor olabilirim
Herkese iyi geceler.
Hanımlar 2 yıl önce Hamilelik nedeniyle işten ayrılmak zorunda kaldım. Doğum sonrası bebeğime bakacak kimse olmadığı için, Patronum emeğimi boşa çıkartmamak için sağolsun tazminatımı verdi, bı hafta öncesine kadar hesabımda duruyor du hamileliğimin son ayına kadar dahil olmak üzere 5 yıllık emeğim di.
Geçen hafta aracımız arıza açınca eşim istedi o an sanki başka çözüm Yok gibi verdimama bu şekilde gitmesine hala çok üzgünüm. İçten içe eşime kırgınım.
Yanlış anlaşılmasın öyle senin paran benim param muhabbeti olmaz maaşımı hep eve çocuklara harcadığım çok oldu evlilikte olması gerektiği gibi ama bu şekilde kendime ait olan birikimin bi sanayide hiç olması üzdü. Eşime de söyledim böyle harcamak istemezdim diye üstelik benim almayalım şu anda bize göre yüksek bir model araç demiştim hayalimdeki araba diyerek beni ikna etmişti. öyle düşünme sonuçta araba ortak ikimizin sadece benim değil diyor. Siz olsaydınız verirmiydiniz? Belki içimi rahatlatacak yorumlara denk gelirim diye konu açmak istedim. Çevremden birine anlatsam paragöz diye bakacak gerçekten öyle değil umarım anlatabildim.
Teşekkür ederim pirayecim.Hayırlı olsun bebiş, aynısından geçen hafta ben de aldım, güle güle binelimkaça aldın sorması ayıp bı de kaç model?
Arsaya verilir eve verilir ama bence arabaya verilmez.Yani benim de tazminatim vardi , subat ayinda bir arsa aldik oraya verdim hepsini , eşim de ayni şekilde tazminatini aldi ve o da arsa almak için harcadi
Tek kuruslarina dokunmadik ikimizde
Ben olsam ben de verirdim, sonuçta o araca siz de biliyorsunuz. Üstelik çocuk varken araç daha çok lazım olacak.Herkese iyi geceler.
Hanımlar 2 yıl önce Hamilelik nedeniyle işten ayrılmak zorunda kaldım. Doğum sonrası bebeğime bakacak kimse olmadığı için, Patronum emeğimi boşa çıkartmamak için sağolsun tazminatımı verdi, bı hafta öncesine kadar hesabımda duruyor du hamileliğimin son ayına kadar dahil olmak üzere 5 yıllık emeğim di.
Geçen hafta aracımız arıza açınca eşim istedi o an sanki başka çözüm Yok gibi verdimama bu şekilde gitmesine hala çok üzgünüm. İçten içe eşime kırgınım.
Yanlış anlaşılmasın öyle senin paran benim param muhabbeti olmaz maaşımı hep eve çocuklara harcadığım çok oldu evlilikte olması gerektiği gibi ama bu şekilde kendime ait olan birikimin bi sanayide hiç olması üzdü. Eşime de söyledim böyle harcamak istemezdim diye üstelik benim almayalım şu anda bize göre yüksek bir model araç demiştim hayalimdeki araba diyerek beni ikna etmişti. öyle düşünme sonuçta araba ortak ikimizin sadece benim değil diyor. Siz olsaydınız verirmiydiniz? Belki içimi rahatlatacak yorumlara denk gelirim diye konu açmak istedim. Çevremden birine anlatsam paragöz diye bakacak gerçekten öyle değil umarım anlatabildim.
Sağol tatlımTeşekkür ederim pirayecim.Sana da hayırlı olsun amin amin. Ben Ocak ayında aldım 2016 tam otomatik 623 bine almıştım. Sen?
Evet paragözsün bariz senin paran benim param muhabbetti yapıyorsun o zaman paranı vermeseydin arabayı kullanmayacakmıydnHerkese iyi geceler.
Güle güle kullan cnm. Allah kaza bela vermesin. Bir dahaki gidişi de yükseltmek için olsunSağol tatlımBen geçen hafta değiştirdim, 21 manuel, 730a aldım , sattığım da corsaydi , 12 yıl kullandım , hala taş gibiydi ama emekliliği gelmişti artık
Üzülecek kadar varmış.Marka yazmak yasak mı bilmiyorum ama 260 bin TL masraf. 20 Bin malzeme ve işçilik. Zaten 300bin tazminat almıştım.
AminGüle güle kullan cnm. Allah kaza bela vermesin. Bir dahaki gidişi de yükseltmek için olsun
Haklısın benim de mantığım o da ben de hep trafikteyim çok km yapıyorum ödüm kopuyor araç bozulur diye.Aminben yükseltme olayından nefret ediyom ya...çok üşeniyorum benim mantığım ( konuyla da ilişkili olarak; elimdeki işimi görüyorsa, guvenliyse , zararı yoksa, çuruyene kadar kullanmak ) üstelik günde 2 buçuk saat trafikteyim....Benim eski Düldül yüzünden işyerinde adım pintiye çıkmıştı artık,hiç umrum değildi valla, motor bilgimle dövüyodum laf atanları Alt tarafı memursun işte , Merkel bile BMW ye binmiyodu,neyin havasını atiyosun