- 24 Nisan 2024
- 244
- 152
- 35
-
- Konu Sahibi golldkahveemm
öyle düşünme sonuçta araba ortak ikimizin sadece benim değil diyor.
Düşmana vermek değil mevzu arabayı tanıdığı güvendiği birinden aldı ben hiç istemedim almasını hem yüksek model hemde daha önceki arabanın herşeyini biliyorduk yetiyordu bize sırf onun hayali diye tamam dedim daha 3 ay oldu açmış olduğu arıza yüzden emeğim hiç oldu ve buda üzdü beni.Siz evlisiniz farkındasın dimi hani hastalıkta sağlıkta, varlıkta yoklukta…
Sanki düşmana verdin paranı.
Düşmana vermek değil mevzu arabayı tanıdığı güvendiği birinden aldı ben hiç istemedim almasını hem yüksek model hemde daha önceki arabanın herşeyini biliyorduk yetiyordu bize sırf onun hayali diye tamam dedim daha 3 ay oldu açmış olduğu arıza yüzden emeğim hiç oldu ve buda üzdü beni.
Ne kadarlık masraf çıktı? Üzülmeyin beraber yiyip içiyorsunuz zaten. Siz de kaç ay çalışmayacaksınız, onun parasını yiyeceksiniz. Sizi tatmin eder mi bu teselli bilmiyorum. İnşallah eder.Düşmana vermek değil mevzu arabayı tanıdığı güvendiği birinden aldı ben hiç istemedim almasını hem yüksek model hemde daha önceki arabanın herşeyini biliyorduk yetiyordu bize sırf onun hayali diye tamam dedim daha 3 ay oldu açmış olduğu arıza yüzden emeğim hiç oldu ve buda üzdü beni.
Daha önceki aracımızı satıp olan birikimi ve benim bileziğimi ekleyip bu aracı almıştık o yüzden daha 3 ay oldu alalı öyle başka birikim yoktu.Eşinizin hiç birikimi yok mu? Parası olsuğu halde sizden mi istedi?
Buna katılıyorum ama kendisi de hatalı, aldırmayacaktı baştan. Benim eşimin de ne hayalleri var ona kalırsa. Alacak paramız da var. Ben istemedim diye almadı. Önceliğimiz ev almak, ona ayıracak paramız yok dedim. Ona da mantıklı geldi, bir daha açmadı konusunu. Beş senedir 2015 model Fiesta’ya biniyoruz. Kenarda 1.5 milyon varken. Ama onlar almışlar artık. İkisinin de mülkü oldu o araç. Kadın çalışmıyor, adam çalışıyor sadece. O zaman o da benim paramı yiyor diye dertlensin. Bana bu anlayış saçma geliyor.Evlilik müşterek diye bir insanın akılsızlığından ve gösteriş merakından olan bir masrafı eşinin karşılamak zorunda olduğunu düşünmüyorum. Şahsen hiç katılmıyorum yorumlara