Taze Anne Mavi Kedi Zayıflıyor

Selam kizlar menuleriniz gayet guzel.
ben bugun firsat bulamadim yazmaya

Sahurda
2 haslanmis yumurta 2 kk peynir 8 ev yapimi zeytin maydanoz

Iftar ise
1 kase kuru fasulye
1 karniyarik ve bolca salata ayran
Olacak.

tatlimm sen hamişsin cok tartilip stres yapma kendine kilo almayim az yemeliyin dedikce de insanin yiyesi geliyo yasakli seyler cekiyo. cok kafaya takma yuruyus yapmaya calis hem sen acilirsin sen istahin kapanir
Kesinlikle hepsine katiliyorum.
Her sey kafada bitiyor

Slm kızlar bugün biraz daha iyi gibiydi
Öğlende kaşar peyniri zeytin grisini yedim aslında öğle de değildi sabah kahvaltısından sonra hemen acıkınca 12 gibi yedim bunları
Ara bol bol kiraz bu ara kiraza taktım
Biraz önce akşam yemeği yedim
Bir tabak tavuklu sebze yemeği yanında acı biber turşu 2 dilim ekmek

tatlimm sen hamişsin cok tartilip stres yapma kendine kilo almayim az yemeliyin dedikce de insanin yiyesi geliyo yasakli seyler cekiyo. cok kafaya takma yuruyus yapmaya calis hem sen acilirsin sen istahin kapanir
Doğru söylüyorsun canım ayaz da bu aylarda hiç kilo almamıştım bunda 3 kilo alınca korktum

Günaydın kızlar bugün kahvaltımı ayak üstü yapmak zorunda kaldım doktora geldim kontrol için
Gelirken bir sandviç bir meyve suyu

Iyi aksamlar kizlar
Bugun hiç yapmadigim bir sey yaptim
tabiki de sporrrrr iftar sonrasi acik havada 35 dk hizli tempoda yurudum
ben de ben de dun 1 +1 mil leslie yaptim yarim saat de yuruyus yaptim bugun de yapicam bakalim insallah p.tesi guzel bi sonuc alirim artik

gunaydin citirlar bu arada

hemencik kahvaltimi yaziyim
iki yumurta
el kadar bazlama ekmegi
ayran

Slm kızlar bugün biraz daha iyi gibiydi
Öğlende kaşar peyniri zeytin grisini yedim aslında öğle de değildi sabah kahvaltısından sonra hemen acıkınca 12 gibi yedim bunları
Ara bol bol kiraz bu ara kiraza taktım
Biraz önce akşam yemeği yedim
Bir tabak tavuklu sebze yemeği yanında acı biber turşu 2 dilim ekmek

tatlimm tatlimm afiyet olsun sana degil oglus a yarasin :KK19:

aciyi aci biberi cok severim anlatamam hamisken cok yiyodum ama simdi emzirirken oglus a dokunmasin diye agzima suremiyorum burnumda tutuyo var ya :mad:

merhaba mavi kedi bende taze anne sayilirim.
bebeğimi emziriyorum ve mama vermiyorum. o yüzden sütümü etkilemeyecek şekilde diyet yapmak istiyorum. dün diyete başladım ama sabah ekmek yiyorum başka yemiyorum acaba sen sabah yemeyince nasıl gidiyor süt etkilendi mi hic?

merhaba mavi kedi bende taze anne sayilirim.
bebeğimi emziriyorum ve mama vermiyorum. o yüzden sütümü etkilemeyecek şekilde diyet yapmak istiyorum. dün diyete başladım ama sabah ekmek yiyorum başka yemiyorum acaba sen sabah yemeyince nasıl gidiyor süt etkilendi mi hic?
selamlar tatlimmm ben epeydir dikkat ediyorum oglus memnun halinden bi doymama soz konusu olmadi sukur ama kilo veremedim dogru duzgun belki de ben yanlis yapiyorumdur bilemedim simdi

bugun ailecek disari ciktik bebek arabasiyla gezdik dolastik azcik belki bu spor sayilabilir sayilsin lutfen :KK53:

Günaydın kızlar
Kahvaltı
Domates salatalık
Peynir 4 grisini
Bir yaprak marul
Bi bardak çay
Oğlumun yarım sandviçi

Gunaydin kizlar dun ev isleri aksama iftar daveti derken yazamadim

Dun Sahur
1 has yumurta
Bolca salatalik domates
2 kk peynir
5 zeytin

Dun iftar
1 kase mercimek çorbası
1 tavuk but
8 sarma
salata Ayran

Manti borek pilav patates puresi vs dokunmadim

Ara 4 catal kadayif

Bu gece Sahur biraz saçma oldu
tok hissettim 2 biskuvi 2 lokma peynir ekmek yedim bol su ictim

Bu aksam da anneme davetliyiz
bakalim yine dikkatli bicimde yiyecegim
Yanliz bu sene gecen yil ki gibi degil niye anlsmiyorum her sene ramazanda 5 kilo istemsiz giderdi simdi o kadar dikkat ediyorum gram gram gidiyor
dun 73.6 ciktim
neyse devam edelim insallah hizlanir

bugun ailecek disari ciktik bebek arabasiyla gezdik dolastik azcik belki bu spor sayilabilir sayilsin lutfen :KK53:
Sayilmaz mi canim tabiki sayilir evde oturmaktan iyidir onumuz yaz bundan sonra ciktikca dunyayi kesfedecek kuzu.sana da hareket olur:KK49:

Slm kızlar ara kavun ve erik
Şimdi de yemeğimi yedim
Sebze yemeği
Pide
Acı biber turşu

X