Taze Anne Mavi Kedi Zayıflıyor

Gunaydin kizlar
dun Sahur
2 dl ekmek
1 yumurta
1 kk peynir
Domates salatalık

Doyurucu bir Sahur oldu hergun sut hurma usandim
aksama da hic bilmiyorum ne yapsam ki

selamlar kizlar

kahvaltim
2 haslama yumurta
zeytin
peynir

aksama firinda sebzeli tavuk var yanibda ayran yogurt salata tarzi ek seyler olur oglen acikirsam da firsat buldugumda corba icerim :kk77:
corbayi bile bardaktan iciyorum bi elimde oglus bi elimde corba :KK14:

Iftar menum belli oldu
mercimek çorbası
lahmacun salata ayran

Corbayi yarim kase içerim
orta boy 2 lahmacun ve bol salata yersem aksam tamamdir

selamlar kizlar

kahvaltim
2 haslama yumurta
zeytin
peynir

aksama firinda sebzeli tavuk var yanibda ayran yogurt salata tarzi ek seyler olur oglen acikirsam da firsat buldugumda corba icerim :kk77:
corbayi bile bardaktan iciyorum bi elimde oglus bi elimde corba :KK14:

oglen yemegim
5 kofte
1 dilim ekmek
ayran

aksam yemegim
firinda sebzeli baget
iki dilim kiymali pide
ayran

Iyi geceler herkese

Iftardan sonra bir uyumusum ancak bu saatlere kadar ama yorgundum iyi geldi

Iftar dedigim gibi oldu
3 kasik mercimek çorbası
2 ince lahmacun
salata ayran

Sonra biraz kaçamak oldu
2 top dondurma 3 catal kadayif

Bol bol su ictim
sahurda da tok hissedince
5 çilek yedim sadece.

kahvaltim

3 yumurtadan peynirli omlet
zeytin
ayran

Iyi geceler herkese

Iftardan sonra bir uyumusum ancak bu saatlere kadar ama yorgundum iyi geldi

Iftar dedigim gibi oldu
3 kasik mercimek çorbası
2 ince lahmacun
salata ayran

Sonra biraz kaçamak oldu
2 top dondurma 3 catal kadayif

Bol bol su ictim
sahurda da tok hissedince
5 çilek yedim sadece.

afiyet olsun tatlimm ama sahur cok az hem bitkin dusersin hem de metabolizman yavaslar. ramazanda metabolizma yavasliyo vucut kendini korumaya aliyo biliyosun sen yumurta falan yemeye calis bence

afiyet olsun tatlimm ama sahur cok az hem bitkin dusersin hem de metabolizman yavaslar. ramazanda metabolizma yavasliyo vucut kendini korumaya aliyo biliyosun sen yumurta falan yemeye calis bence
Haklisin canim artik her gece 2 yumurta Yesillik vs yemeyi Sut icmeyi dusunuyorum cunku 3 gundur ayni kiloda cikiyorum iftari da abartmiyorum oysa demekki yanlis bir seyler var

Kızlar çok mutsuzum yA hızla kilo alıyorum engel olamıyorum ne yapcam şu saatlerde tok karnına neredeyse 70 kiloyum bu sabahta 68 kg çıktım çok hızlı gidiyorum çok ayda bir kilo almışım ama olmuyor böyle bu aralar bayağı hızlandı o kadar çok şey yiyorum ki utanıyorum yazmaya dün bugün pideye sardım resmen :KK42::KK42:

Kızlar çok mutsuzum yA hızla kilo alıyorum engel olamıyorum ne yapcam şu saatlerde tok karnına neredeyse 70 kiloyum bu sabahta 68 kg çıktım çok hızlı gidiyorum çok ayda bir kilo almışım ama olmuyor böyle bu aralar bayağı hızlandı o kadar çok şey yiyorum ki utanıyorum yazmaya dün bugün pideye sardım resmen :KK42::KK42:
Canim tok karnina tartilma bence moralini de bozma hamilesin ve caninin istemesi cok normal
sana tavsiyem surekli az kalorili seyler atistir salatalik marul havuc elma leblebi vs ara ogunlerde bunlari yersen Bolca karbonhidrati daha az tuketirsin

Iftar menum
1 karniyarik
2 kasik bulgur pilavi
1 dk ekmek salata
cacik aci biber

Simdi de cayin yaninda 4 hurma 2 ceviz

tatlimmm tatlimmm vucut yag da depoluyo biliyosun normalden fazla kan yapiyo yag depoluyo bir sey yemesen de tarti ekstra arti gosterecek seni karbonhidrat da su tutar bunun da etkisi vardir dusuk riskin azaldiysa bol maydanoz ye bakalim limonlayip etkisi olur belki

tatlimmm tatlimmm vucut yag da depoluyo biliyosun normalden fazla kan yapiyo yag depoluyo bir sey yemesen de tarti ekstra arti gosterecek seni karbonhidrat da su tutar bunun da etkisi vardir dusuk riskin azaldiysa bol maydanoz ye bakalim limonlayip etkisi olur belki
Canim tok karnina tartilma bence moralini de bozma hamilesin ve caninin istemesi cok normal
sana tavsiyem surekli az kalorili seyler atistir salatalik marul havuc elma leblebi vs ara ogunlerde bunlari yersen Bolca karbonhidrati daha az tuketirsin
Sağolun kızlar geceleri canım meyve çekiyor illaki yiyorum yemeden rahatlamıyorum sanki bu da sabaha artı olarak dönüyor
Ne güzel ekmeği bırakmıştım pideye takıldım dün bugün saçmaladım bayağı inşallah toparlarım

Günaydın canlar :KK68:
Sağlıklı bir kahvaltıyla başladım umarım bütün günüm böyle sağlıklı ilerler
Fırında kaşarlı mantar
7 grisini

Günaydın canlar :KK68:
Sağlıklı bir kahvaltıyla başladım umarım bütün günüm böyle sağlıklı ilerler
Fırında kaşarlı mantar
7 grisini

yumurta falan yiyebiliyo musun tatlimm ben her gun 500 ml gunluk sut icerdim oglusunun kemikleri guclu olur hem de tok tutar

gunaydin kizceler

kahvaltim
3 yumurtadan omlet
ayran

simdi de rezene cayi icicem

yumurta falan yiyebiliyo musun tatlimm ben her gun 500 ml gunluk sut icerdim oglusunun kemikleri guclu olur hem de tok tutar
Yiyebiliyorum canım istemedi sadece
Zaten doyurmadı şuan yine acıktım ama 69 kiloyum şuanki tok halim yemeye korkar oldum

Yiyebiliyorum canım istemedi sadece
Zaten doyurmadı şuan yine acıktım ama 69 kiloyum şuanki tok halim yemeye korkar oldum
tatlimm sen hamişsin cok tartilip stres yapma kendine kilo almayim az yemeliyin dedikce de insanin yiyesi geliyo yasakli seyler cekiyo. cok kafaya takma yuruyus yapmaya calis hem sen acilirsin sen istahin kapanir

X