Taze Anne Mavi Kedi Zayıflıyor

Ben bu yüzden hergün tavuk sote ve salata yerdim yiyecek bişey olmuyor ki hem gaz sorunu hemde kalori olmasın derken geriye bişeyde kalmıyor ki
Aynen yemek secenegi az oluyor su ilk 4 ayi tamamlarsa gaz sıkıntisi olmaz.

mavi kedi tatlim bak onumuz yaz

kabak patlican yemekleri
mantar sote
peynirli ton balikli salatalar
sebze corbalari
et tavuk
haftada 1 balik
arada karpuz peynir
kozlenmis sebzeler
arada kepekli makarna vs secenek olabilir sana. Biraz baklagillere dikkat et onlar gaz yapabilir

Mavi kedi 63 görünce böyle oldum :KK57:
ayy herkesi heyecanlandirmisim keske oyle olsaymis :halay:
Ben bu yüzden hergün tavuk sote ve salata yerdim yiyecek bişey olmuyor ki hem gaz sorunu hemde kalori olmasın derken geriye bişeyde kalmıyor ki
aynen ya cok tavuk yiyorum o da biktiriyo artik bi haslama bi sote bi doner derken skldim ama napalim artik :110:

Aynen yemek secenegi az oluyor su ilk 4 ayi tamamlarsa gaz sıkıntisi olmaz.

mavi kedi tatlim bak onumuz yaz

kabak patlican yemekleri
mantar sote
peynirli ton balikli salatalar
sebze corbalari
et tavuk
haftada 1 balik
arada karpuz peynir
kozlenmis sebzeler
arada kepekli makarna vs secenek olabilir sana. Biraz baklagillere dikkat et onlar gaz yapabilir

evet guzel oneriler tatlimm sagol bak kabak dolmasi yapabilirim soyle bulgur agirlikli kiymali falan ustune yogurt guzel olur iki gun yenir

Iyi olmana sevindim canim. Hayirli olur insallah sunneti ve okulu guzel bir yogunluk.
kilon iyi bence 75 le tamamlasan super olur ki dikkatte ediyorsun :KK50:
75 mi 80 e bile razıyım :KK17:
Malum ilk hamilelik 64 ile başlayıp 87-88 ile bitince :KK47:

Evet hanımlar kahvaltımı bayağı güzel yaptım
2 domates
1 salatalık
Beyaz ve kaşar peynir
5 siyah zeytin
5-6 kepekli grisini
Bi bardak çay
Oğlumun kahvaltısından da bi iki lokma yemiştim
Tostunun kenarlarını bi kaç domatesle yedim
Ara erik :)

Evet hanımlar kahvaltımı bayağı güzel yaptım
2 domates
1 salatalık
Beyaz ve kaşar peynir
5 siyah zeytin
5-6 kepekli grisini
Bi bardak çay
Oğlumun kahvaltısından da bi iki lokma yemiştim
Tostunun kenarlarını bi kaç domatesle yedim
Ara erik :)
afiyet olsun cnm boyle devam edersen kilo almazsin oglus alir sadece cok iyi bir sey yapiyosun kontrollu giderek

afiyet olsun cnm boyle devam edersen kilo almazsin oglus alir sadece cok iyi bir sey yapiyosun kontrollu giderek
Sağol canım keşke hep böyle beslensem dün Ne yedim bi bilsen bütün gün 3 koca tabak şehriye salatası yedim hepsini bitirdim hatta :oops:
Başka bişey yemedim ama :KK70: daha Ne yiyeceksem
Bugün akşam yemeğine hamburger yapcam kızlar bi kereden bişeycik olmaz dimi :KK72:

ben de menulerimi yazayim dun de yazmadim sanirim

dun kahvaltim
2 yumurtadn omlet

ara
ceviz
hurma

aksam
balikli salata
3 kasik makarna

kahvaltim
3 yumurtadan peynirli omlet
ayran

ayy yumurta cok gibi gelebilir ama firsatim varken yiyeyim de tok tutsun dedim oglen bir sey yemeye firsat bulamiyorum

Sağol canım keşke hep böyle beslensem dün Ne yedim bi bilsen bütün gün 3 koca tabak şehriye salatası yedim hepsini bitirdim hatta :oops:
Başka bişey yemedim ama :KK70: daha Ne yiyeceksem
Bugün akşam yemeğine hamburger yapcam kızlar bi kereden bişeycik olmaz dimi :KK72:
karbonhidrat agirlikli beslenmiyosun tatlimm zaten bence o yuzden cok bi skinti olmaz ama bol yesillikli az yagli olsun kofte hatta ekmegini kepekli bulursan daha bi azaltirsin kalorini

karbonhidrat agirlikli beslenmiyosun tatlimm zaten bence o yuzden cok bi skinti olmaz ama bol yesillikli az yagli olsun kofte hatta ekmegini kepekli bulursan daha bi azaltirsin kalorini
Evet canım karbonhidrat değilde genelde protein yoğunlukta besleniyorum oğlum istedi hamburgeri o yerken de uslu duramam bi kerecik yerim

Evet canım karbonhidrat değilde genelde protein yoğunlukta besleniyorum oğlum istedi hamburgeri o yerken de uslu duramam bi kerecik yerim
Canim sonuçta disardaki sagliksiz olanlardan yemiyorsun kendin evde yapacagin icin hiç bir sey olmaz senin zaten amacin kilo vermek degil sadece az kiloyla tamamlamak cok kasmana gerek yok afiyet olsun bebisine yarasin

Canim sonuçta disardaki sagliksiz olanlardan yemiyorsun kendin evde yapacagin icin hiç bir sey olmaz senin zaten amacin kilo vermek degil sadece az kiloyla tamamlamak cok kasmana gerek yok afiyet olsun bebisine yarasin
Dimi ama sağol canım teşekkür ederim :KK200::KK19:

kahvaltim
3 yumurtadan peynirli omlet
ayran

ayy yumurta cok gibi gelebilir ama firsatim varken yiyeyim de tok tutsun dedim oglen bir sey yemeye firsat bulamiyorum

hemencik oglen menumu de yaziyim

oglen
3 kepce tarhana corbasi
2 dilim ekmekle peynir zeytin

ara
biraz kayisi ve malta erigi

aksam da etli bulgur pilavi salata falan yapicam bakalin

aksam yemegim
etli nohutlu bulgur pilavi
2 bardak ayran

Aksam yemegim
4 parca tavuk Izgara