TAYÍN HABERI GELDI ? hemde bi kac saat once aniden

bizi sinir etmek için

burada böyle bir kaç arkadaş var
yorum yazmak istemesem de tahammül edemediğim için yazıyorum sırf
bide eşim çok yandı felan demiş
millet işsiz kalıyor bu denli yanmıyor, gözleri kan çanağı olmuyor
bütün duyguları acayip abartılı yaşıyor
ve bu yüzden eşi öfkesini bile dikkate almıyor

Pendikten gebze olum olur canim annrn kaynarcada okuyo is cikis saatlerinde gebzeden annrme gitmek istemiyoruz normalde 15 dk arabamizla gidiyosak 1.30 saati buluyo o trafikte dusunun sizim icin zor oluyo ben boyle bir durumda gebzeden bakardim

Hakikaten çok keskin bir dönüş olmuş. Daha dün konu açmış les gibi evlilik sorumsuz koca diye bugün kocisimde üzüldü şok oldu falan fişman, dönme dolap gibi evlilik

Keyfimin kahyasi degil kimse dun sinirle ofkeyle oyledi bugun boyle bu konumda bir cok fikir veren oneride bulunan oldu cokta iyi oldu actigim
Dunku derdim baskaydi bugun ku baska ben faydali bilgilere odaklaniyorum gerisini gormuyorum bile kimseye aciklama yapmak zorunda degilim

O zaman kv de de ağaç gibi bekleten,eltine reklam yapip gulduren ,baban tarafindan eziklenen,sorumsuz,odun kocan için bizi rahatsız edip durma !

Canım hayirli olur inşallah senin adına.
Ben kocaeliliyim(Gebze kocaeliye bagli) evlendikten sonra eşimin evi İstanbulda diye İstanbula gelin geldim.
Yerinde olsam direk gebzeden bir ev bulurum çünkü kiralar cok daha ucuz istanbul'dan yani kendi evin yoksa İstanbulda yaşamak pahalı.

Ailemin yanına gittiğimde (kocaelideler) dışarda bi yemek bj kahve birseyler atistirinca eşimle ne kadar da ucuz diyoruz İstanbul da olsa şu fiyat kesin olurdu diyoruz.
Kesinlikle gebzeyi düşün derim..

Hakkında hayırlısı olsun tekrardan.

Isine yakin bi yer olmasi daha iyi malum trafik var ben pendikte oturuyorm gebze hem daha uygun ev icin fiyat icin pendik te en az 750 kira satin alsan 250 300 milyr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…