- 26 Ağustos 2008
- 294
- 353
- 303
- 32
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Cok ayiklayici guzel bi yorum oldu cok sagolun uzun uzun yazmissiniz suan internetten baktigim evler hep bayramoglu'nda zaten bide PIRI REIS VE FEVZI CAKMAK nasil ordanda cok begendigim evler var ama iste internetten neye gore bakacagim bilmiyorum semtler iyi mi okula ne kadar yakin hic bi fikrim olmuyor ankara dan sonra zor olacak iki cocukla yabanci bi sehir bari yaz olsaydi gider bakardik simdi okulu var kizimin hayirlisi..endiseliyizmerhaba öncelikle hayırlı olsun. 4 yıl önce gebzeye gelin geldim mersin gibi bir şehirden. gebze bana hitap eden bir yer degıl bıraz işçi şehridir. ama bizim çevremiz ıyıdır orası ayrı.evler cogunlukla mustakıl dagınık tarzdadır. çarşısı guzeldır. en guzel yanı istanbula yakın olmasıdır. bız genelde ıstanbul tarafındayız zaten ben ıstanbul sınırında oturuyorum suan. bayaramoğlunda guzel nezih bir sitede oturuyorum. bayramoğlunu arastırın eskı ıstanbulun yazlık semtıdır. eskıden tum unlulerın bayramoglunda yazlıkları varmıs. tabı artık eskıdı.kımse gelmıyor ama yenı sıteler yapılıyor. mutlukentede cok sıte var acıkcası orası bana cok ıyı gelmıyor yanı bayramoğlumu mutlukentmı desen ben kendı oturdugum evı semtı tercıh ederım. ama bır secenek tabıkı. ha buarada bende organoıze sanayıde calısıyorum. pendıkte oturmak sızın ıcın buyuk sanssızlık olur gercekten cunku iş çıkışları istanbul trafıgını tahmın edemezsınız çekılmez dert cıle. deseler kı atasehırde al sana ev ama gebzede calısacaksın kesınlıkle gıdıpte atasehırde oturmam yanı. ya zaten o kadar yakınkı ıstanbula gezmeye gıtmek cok kolay oluyor zamanla kendın bıle metroyla falan gıtmeye alısırsın. ayrıca tuzlada guzel bır avm vardır vıapoırt marına bayramoğlundan oraya ulasım 10 dk.otobusle bıle. ben tuzlayıda cok begenıyorum allahım kısmet ederse ıkıncı evımı tuzladan ıstıyorum.oarayada bakılabılır.ama tuzlanın sahıl kesımı iç kesım degıl. bırde tuzlada şifa mahallaesı vardır. şuanda kiptaş konutları var oralarda ben pek begenömıyorum ama bır arkadasım oturuyordu orada yanı hep sıte oldugu ıcın bir tık ıyı memurlar ogrencıler falan oturuyordu.kısacası iş yerıne uzak bır ev tercıh etmeyın. hem esınızın ısyerının servıs guzergahına dıkkat edın bence bu onemlı bır etken. benım ısyerımden eve gıtmem max yarım saat suruyor ve yaklasık 10 km yoldan bahsedıyorum.o da bıze gore trafık yok dedıgımız bır yoldr:)
pendık dedıgınız bolge 30 km ve trafık hınca hınctır. sormak ıstedıgnız bır sey olursa yardımcı olmaya calısırım. o kadar takmayın kjafanıza öylede boylede istanbul yaşanılası zor ama güüzel şehirdir
Evet herkes aynini dedigi icin pendikten vazgectim ben ankara da oldugun icin bilemiyorum ulasim nasil ondan pendik yakinsa diye demistim sagolsunlar cok oneri geldi onlari degerlendiricemValla iş gebzedeyse Pendiki hiç düşünmeyin derim.
Ama Pendik düzel bir yer ben orda kaldım çok severim. Tabi ki e 5 üstünü değil e 5 altını.
Cok nadir iyi yorum goriyorum gebze ile ilgili ondan gozum korkmustu ama her yerin nezih yeride var kotu yerleride var muhakkak kendimize uygun bi yer bulacagiz zamanla e daha esimin emeklisine 30 sene var mecbur tecrube edinecegiz hayirlisi..aileniz hangi semtte acaba ?Oncelikle hayirli olsun morelinizi bozmayin gebze cok guzel bir yerdir,1997 senesinden bir komparatifteb ev aldik annemler tanisali uc sene oldu,cok seviyorlar cok memnunlar...Istanbula nazaran daha sessiz sakin,temiz bir aile sehri (en azindan annemlerin yasadiklari ortam oyle),gittikcede gelisiyor,ulasimida bildigim kadariyla kolay...Pendik bu arada gebzeyle cok ters,,fiyatlarda daha pahalidir,ulasimda sikinti...yani lafin kisasi endiselenmenize gerek yok bence seveceksiniz gebzeyi,simdiki halini pek bilmiyorum ama annem gelince taniyamayacaksin diyor(en son bir bes sene olmustur gideli)
RİCA EDERİM NE DEMEK .keske daha fazlası gelse elımden. pirirreis ve fevzi çakmağı bilmiyorum yanlıtmış olmayayım sızı. ama kurtköyü tavsıye etm işler. bence kurtköyde uzak sıze hem oraya servıs guzergahı az dıye bılıyorum ben. hemde kurtkoy dag basıdır ya benım bır arkadasım sabıha gokcenın yakında sıtede oturuyordu esım olmadıgı zaman ekmek alamaya markete gıdemıyorum uzak dıyordu. bız oraya bır tek vıaport avmye gıderız gezmeye ama nıyeyse kurtkoy bana baya bır dag bası gıbı gelır. benım cocugum kucuk herhangı bır okul arastırmam olmadı henuz ama dıyorlar ya gebzede ıyı okul yoktur dıye ben o fıkre katılmıyorum. benım cevremdekı herkes yıllarca gebzede ıkamet etmıs ve hepsı ıyı üniversitelerde okuyup ıyı meslek sahıbı olmuslar iyi yerlerde çalışan insanlar. yanı tabı 15 yıl oncesıyle sımdının durumuda farklı ama bu gebzede boyleyse bence pendıktede yada kartaldada boyledır. okulların durumu malum artık. ıyı okul bulmak cok zor. paran varsa ıyı okulda okursun. benım gozumde gebzenın gelır duzeyı dusuk gıbı gozukuyor bıraz aama egıtım sevıyesı yuksek bence . bu benım fıkrım. belkıde cevreyle alakalı bır durum bu bılmıyorum. ama ıstersenız sıtemızın ısmını verebılırım ozelden bızım hemen onumuzdede bır sıte mevcut orasıda ıyı gıbı. nezıh yerler. hemen karsımızda bır iöo mevcut . yakın cevrede ozel okullar mevcut.marketler yurume mesafesı hemen sıtemızın onunden ıstanbul otobuslerıde gecıyor gebze otobuslerıde. ulasım bana gore ıyı sayılır.benım evım denız manzaralı mesela. kapalı havuzumuz acık havuzumuz sosyal tesısımız mevcut. nıye yazıyorum bunları o kadar gozunuzde karalamayın DIYE . her yerın ıyı veya kotu yerlerı mevcuttur. bırd eyaşam tarzıyla alakalı. gezmeyı seven ınsanlarsanız zaten istanbulu kısa zamanda keşfedersenız benım gıbıCok ayiklayici guzel bi yorum oldu cok sagolun uzun uzun yazmissiniz suan internetten baktigim evler hep bayramoglu'nda zaten bide PIRI REIS VE FEVZI CAKMAK nasil ordanda cok begendigim evler var ama iste internetten neye gore bakacagim bilmiyorum semtler iyi mi okula ne kadar yakin hic bi fikrim olmuyor ankara dan sonra zor olacak iki cocukla yabanci bi sehir bari yaz olsaydi gider bakardik simdi okulu var kizimin hayirlisi..endiseliyiz
Ayy cok tesekkur ederim valla esim dun kendini heba etti cok yandi cok uzgun kolay uyum saglayacak biri degil ben daha pozitifim bu konudaRİCA EDERİM NE DEMEK .keske daha fazlası gelse elımden. pirirreis ve fevzi çakmağı bilmiyorum yanlıtmış olmayayım sızı. ama kurtköyü tavsıye etm işler. bence kurtköyde uzak sıze hem oraya servıs guzergahı az dıye bılıyorum ben. hemde kurtkoy dag basıdır ya benım bır arkadasım sabıha gokcenın yakında sıtede oturuyordu esım olmadıgı zaman ekmek alamaya markete gıdemıyorum uzak dıyordu. bız oraya bır tek vıaport avmye gıderız gezmeye ama nıyeyse kurtkoy bana baya bır dag bası gıbı gelır. benım cocugum kucuk herhangı bır okul arastırmam olmadı henuz ama dıyorlar ya gebzede ıyı okul yoktur dıye ben o fıkre katılmıyorum. benım cevremdekı herkes yıllarca gebzede ıkamet etmıs ve hepsı ıyı üniversitelerde okuyup ıyı meslek sahıbı olmuslar iyi yerlerde çalışan insanlar. yanı tabı 15 yıl oncesıyle sımdının durumuda farklı ama bu gebzede boyleyse bence pendıktede yada kartaldada boyledır. okulların durumu malum artık. ıyı okul bulmak cok zor. paran varsa ıyı okulda okursun. benım gozumde gebzenın gelır duzeyı dusuk gıbı gozukuyor bıraz aama egıtım sevıyesı yuksek bence . bu benım fıkrım. belkıde cevreyle alakalı bır durum bu bılmıyorum. ama ıstersenız sıtemızın ısmını verebılırım ozelden bızım hemen onumuzdede bır sıte mevcut orasıda ıyı gıbı. nezıh yerler. hemen karsımızda bır iöo mevcut . yakın cevrede ozel okullar mevcut.marketler yurume mesafesı hemen sıtemızın onunden ıstanbul otobuslerıde gecıyor gebze otobuslerıde. ulasım bana gore ıyı sayılır.benım evım denız manzaralı mesela. kapalı havuzumuz acık havuzumuz sosyal tesısımız mevcut. nıye yazıyorum bunları o kadar gozunuzde karalamayın DIYE . her yerın ıyı veya kotu yerlerı mevcuttur. bırd eyaşam tarzıyla alakalı. gezmeyı seven ınsanlarsanız zaten istanbulu kısa zamanda keşfedersenız benım gıbıhem ankaradan sonra ilaç gıbı gelır. denızı olmayan şehirmi olurmuş
Gezmeye varana kadar coookkk is var ev bul okul bul is yerine okula yakin bi semt bulsan bile dolmus var mi tek vesait onu bile bilmiyorum kiHarem-Gebze dolmusu var. Evi yerlestirince atlayin dolmusa son durakta inin Harem'de, yani Üsküdar'da. Oh mis valla gezin doya doya.
ya ulaşım hakkında sanırım kotu haber.organıze sanayılere bır tek gebze merkezden dolmuş kalkıyor dıye bılıyorum ben . oda sıkıntı. burda aslında olay daha cok servısle ıslıyor buyuklu kucuklu butun fırmaların ıstısnalar harıc servısı vardır bellı guzergahlardan gecerler. esınız subede mı bankacılık ussunde mı? bankacılık uslerınde servıslerı var ama subelerın olacagnı zannetmıyorum. bu durumda en ıyı secenek sıze mutlukent gıbı gozukuyor kı oradada yurunebılcek bır yol yok bıldıgım kadarıyla cunku cok ıslek cadde.ama otobus olayı ordan varmıdır bılmıyorum.ama bayramoğlundan olmadıgına emınım. ama belkı soyle bır sey olabılır. yakın oturan arkadaslar arabaları olanlara bellı bır yol parası odeyıp beraber gıdıp gelınebılır. ona gore belkı ev kıralanabılır. bır secenek tabı bunun ıcınde ortam olusması lazım bunuda herkes kabul etmeyebılır. buralar arabasız bıraz sıkıntı cunku buyuk sehır gercı ankarada yasıyorsunuz bılırsınız orasıda buyuk sehır. ben mersınden geldıkten sonra garıpsemıstım ordayken bızım evımızın onunden gecen dolmusla her yere gıderdık bız bır sahıl yolumuz bır cevreyolumuz vardır hepsının sonu aynı yere cıkıyordu. ama buralar bıraz karısık ıstanbulda o sekılde. araban varsa daha rahat yasam bıraz. ama sonuc olarak eşinize soyleyın sıkmasın canını dağ başı değilki buralar. tam aksıne turkıyenın kalbı dıyebılırız. en buyuk sanayı kuruluslar iş imkanları buralarda. tamam zor bıraz evet, helekı sızın ıcın daha zor bır surec olacak ama ben o kadarda kötü olacagnı zannetmıyorum.. inşallah en kısa zamanda bır duzen oturtursunuz. buarada tuzla falan dusunursenız oralardanda bır kac sıte adı verebılırım. hakkınızda hayırlısı.Ayy cok tesekkur ederim valla esim dun kendini heba etti cok yandi cok uzgun kolay uyum saglayacak biri degil ben daha pozitifim bu konuda
Ben darica bayramoglu tarafini cok cok begendim ama iste suan arabamizi yeni sattik dolmus filan varmi organize bolgesine hic bilemiyorum once oni arastirsin eger bayramoglundan bi sekilde guzeller osb ye ulasim bulursa ilk tercihim orasi olacak ama tek vesait ulasim olmazsa en yakin ve en cok onerilen mutlukent tercihim olacak tabi gormeden yazmak cok zor 15 tatil de iyice havalar soguyor o zaman evi goturmeyi dusunuyoruz yepyeni bambaska bi hayat bekliyor bizi
Evi tutmaya karar verip gidip gorunce yine size danisirim ozelden de ulasirim cok tesekkurler bana ilac gibi geldiniz
Kafam karisik uzgunum gerginim sinirliyim bosluktayim icimi dokeyim diye yazdim bosanmayi bile dusunecek kadar sinirliydim esime halada oyle ama zor durumda kis gunu hic hesapta yokken dun aksam tayin haberi geldi zor zamaninda yaninda olmak istedim unuttum herseyi biyleyimdir ben saman alevi gibidir ofkem..sizin degerli vaktinizi aldiysam bir daha yorum yazmak istemezsiniz anlarim azarlamaya gerek yokKonularına yetişemiyorum
Sanki ben sana dün ev babanin sen ne diye çıkıp gidiyorsun evden dedim ...
Oturup zaman harcıyoruz burda,kendi yerime koyuyorum .
Les gibi diye actigin konuya
Bugün taşınıyoruz tayinimiz çıktı
Kocisim çok üzgün tabiikisi boşanmicam diyosun
Eeeee ne ... demeye burda konu açıyosun madem ?
Kafam karisik uzgunum gerginim sinirliyim bosluktayim icimi dokeyim diye yazdim bosanmayi bile dusunecek kadar sinirliydim esime halada oyle ama zor durumda kis gunu hic hesapta yokken dun aksam tayin haberi geldi zor zamaninda yaninda olmak istedim unuttum herseyi biyleyimdir ben saman alevi gibidir ofkem..sizin degerli vaktinizi aldiysam bir daha yorum yazmak istemezsiniz anlarim azarlamaya gerek yok
Dun sabah esimden ayrilip annemlerin binada ev mi tutsam ise girince annemin cocuklara bakmasi kolay olur diye evi bosaltip tasinmayi bile dusundum oni paylastim ama hayat bir gunde bambaska dertler sunabiliyor esim berbat bi sekilde gozler kan canagi geldi eve ben napcam bunu hak etmedim diye..sabaha kadar konustuk tabiki yaninda olacagim ama bi sure ayrilik iyidir belki ilk etapda o gidecek cunku goreve 14 fun icinde baslamasi gerek benim kizimin okulu var kis gunu ben simdilik evimizde duracagim bu surectede vardir belki bi hayir
Esimin tayini surgun gibi oldu ondan cok uzgun hak etmedim diye dovunuyor burdaki banka bolge mudurluguydu orda gebze guzeller osb de bi sube aciliyor alti ustu 14 kisi calisacakmis ofis gibi kucuk bi yer esim orda goreve baslayacak ulasim isine cok uzuldum cinku ilk etapta araba alamaz arti bayramoglu na heveslenmistim mutlukentte daha yeni yerlesim gibi gormeden onyargili olmamal lazim ama gonlumden gecen yer degildi hayirli bi gormek lazim onceya ulaşım hakkında sanırım kotu haber.organıze sanayılere bır tek gebze merkezden dolmuş kalkıyor dıye bılıyorum ben . oda sıkıntı. burda aslında olay daha cok servısle ıslıyor buyuklu kucuklu butun fırmaların ıstısnalar harıc servısı vardır bellı guzergahlardan gecerler. esınız subede mı bankacılık ussunde mı? bankacılık uslerınde servıslerı var ama subelerın olacagnı zannetmıyorum. bu durumda en ıyı secenek sıze mutlukent gıbı gozukuyor kı oradada yurunebılcek bır yol yok bıldıgım kadarıyla cunku cok ıslek cadde.ama otobus olayı ordan varmıdır bılmıyorum.ama bayramoğlundan olmadıgına emınım. ama belkı soyle bır sey olabılır. yakın oturan arkadaslar arabaları olanlara bellı bır yol parası odeyıp beraber gıdıp gelınebılır. ona gore belkı ev kıralanabılır. bır secenek tabı bunun ıcınde ortam olusması lazım bunuda herkes kabul etmeyebılır. buralar arabasız bıraz sıkıntı cunku buyuk sehır gercı ankarada yasıyorsunuz bılırsınız orasıda buyuk sehır. ben mersınden geldıkten sonra garıpsemıstım ordayken bızım evımızın onunden gecen dolmusla her yere gıderdık bız bır sahıl yolumuz bır cevreyolumuz vardır hepsının sonu aynı yere cıkıyordu. ama buralar bıraz karısık ıstanbulda o sekılde. araban varsa daha rahat yasam bıraz. ama sonuc olarak eşinize soyleyın sıkmasın canını dağ başı değilki buralar. tam aksıne turkıyenın kalbı dıyebılırız. en buyuk sanayı kuruluslar iş imkanları buralarda. tamam zor bıraz evet, helekı sızın ıcın daha zor bır surec olacak ama ben o kadarda kötü olacagnı zannetmıyorum.. inşallah en kısa zamanda bır duzen oturtursunuz. buarada tuzla falan dusunursenız oralardanda bır kac sıte adı verebılırım. hakkınızda hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?