TAYÍN HABERI GELDI ? hemde bi kac saat once aniden

Hayirlisi olsun ben umutluyum esim ise endiseli korkulu uzgun bakalim neler olacak kizlarim icin en iyisi olur insallah

Hayırlı olsun.
Aileniz için, birlikteliğiniz için güzel sonuçlar doğurur inşallah.
Arkadaş çevresinden uzaklaşması sizi toparlayabilir bu süreçte.

Hayırlı olsun.
Aileniz için, birlikteliğiniz için güzel sonuçlar doğurur inşallah.
Arkadaş çevresinden uzaklaşması sizi toparlayabilir bu süreçte.
Bencede arti ailemin yardimida olmayacak kira verecek nasilsa ailesi yapar diyemeyecek ya bunlar onu olgunlastiracak yada iyice bayacagiz ama deneyecegim yinede

Pendik Gebze'ye uzak ama tuzla yakın ve güzel yer. Bütçeniz yeterse orada yaşayabilirsiniz. Bu arada eşinizin mesleği nedir de bu zamanda böyle habersiz tayin çıktı?

Bayramoğlu çok güzeldir.Ada tarafı çok nezihtir.Üstelik Gebzeye 10dk.Tavsiye ederim oraya da bakın.

Darıcayı da düşünebilirsiniz orası da 10dk.sakin.

Şimdi gördüm iş organizedeymiş.Orası daha da yakın bu dediğim yerlere.

Özelden de sorabilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım

Tuzla ve Pendik tamam ama Gebze olmaz, organize sanayi bölgesi olmasından mütevellit fena halde ağır metal birikimi var bölgede. Çocuklarınız var riske atmayın.Bayramoğlu gibi bir yerde olabilir, havası harikadır.

Gebzeyi tavsiye etmem kesinlikle Pendik düşünün..hem daha merkezi herşey elinizin altind olur. Gebze çoğu şeyde eksik Pendikten

Esim bankaci suan ankaradaki bolge mudurlugu kuculuyor eleman azaltip yeni acilan subelere gonderiyolar..ama cok habersiz oldu kis gunu hepimiz icin zor olacak esiminde sinirleri bosaldi cok kotu durumda sonucta daha 30 yil calisacak ve bilmedigin kimsenin memnunda olmadigi bi yer..hayirli olsun hepimiz icin ailemiz icin insallah..

hayırlı olsun. ben uzun bir süredir tuzla'da yaşıyorum. gebze osb.ye pendik uzak olur. çünkü sabah ve akşam trafik feci, hergün çekilmez. tuzla nezih güzeldir, suç oranı da düşüktür. eğitim ve sağlık merkezlidir. bence düşünebilirsiniz. üstelik metro da geldiği için şehir merkezine ulaşım kolaylaştı.

Esiniz ne is yapiyor komsumun tuzlada bos bir dairesi var 5 aydir bos kapi duvar ic boyandi kimseye vermedi vs var.hatta dairenin en sogukta havada yaniyormus sicak yani guney cephe guzel manzarasi var.okul icinde

kesinlikle Pendik düşünmelisiniz. Ben kartal Kocaeli arası 6 yıl gittim geldim. Servis vardir nasılsa. Pendik istanbul un en eski semtlerinden. Okulları filan iyidır.

bızde de aynı sey oldu
eltım karadenız de pazarcık a atandı
gazıantepden pazarcık arası 3 vesaıt burdan adanaya otobusle ordan karadenıze ucakla ordan da pazarcıga hıc durmaksızın 24 saat yol surdu

yenı gelın yenı hamıle kız 6 ay haber bekledı tam umıdını yıtırmısken 10 gun ıcınde ıs bası dedıler

kaynımla eltımı gonderdık onden mısafırhanede kaldılar ev buldular
bızde burda tum esyalarını ayarladık gonderdık oraya
kayınvalıdem le kayınpeder de esyaları gonderdıgımız gun atlayıp gıttıler yardıma karadenıze
mısafırhanede kalırken daha ıs bası yapmıstı memur arkadasların yardımıyla kıralık ev buldular hemen
bu ısler boyle oluyor yapacak bırsey yok :)

sızde oyle yapın hemen esyaları toplayın okulla gorusun 1 haftada cok guzel toplarsınız
gebzeye gıdın mısafırhanede kalın ev tutun
ev tuttugunuzda burdan akrabalar esyalarınızı sıze gonderır veya esınız doner esyaları gonderır tekrar yanınıza gelır

guzel yere cıkmıssınız hayırlı olsun :)

Gebzeyi tavsiye etmem cok kotu bir yer.soguk ruhsuz birde pislik cok serseri cok olay yasaniyor genelde orada.tuzla ve pendik cok guzeldir hele pendik gibisi yoktur.pendikliyim cok sviyorum pendigi..

Ahh ahh o haberin banada gelmesini o kadar cok isterdim ki..
Hakkinizda hayirlisi olsun..

Merhaba, Pendik Gebze'ye uzak kalıyor.
Tuzlada oturmayi düşünebilirsiniz sessiz sakin bi yer :) ben yıllardır Tuzla dayim. Pendik'te semt olarak güzel fakat Gebze'ye uzak. Hayirli olsun bu arada

Gebzede yasiyorum. Size tavsiyem mutlukent darica yada tuzla tarafindan ev tutmaniz yonunde. Ki ben hergun kartall-gebze yapiyorum pendigin biraz ilersi 1 saat suruyor bence pendigi hic dusunmeyin. Vasita olarak gebzeye tek ulasim var minibus gebze icinde daha iyi alternatif bilabilirsiniz

Gebzeye çıktıysa gebzeden tutun.
Esim her gün kartal _ gebze gidip geliyor adam bezdi.
Ama taşınamam evim burada.
Gebze merkez gayet aktif bir yer.
Tanıdıklarım var oturan.
+gebzenin köyleri cok sevimli sutunuzu yumurtanizi alirsiniz tazecik.
Pazarda büyükmüş esim öyle diyordu.
Gebzecenter a gitmiştim.
Gebzenin bir kaç köyüne falan gittim.
Gebze ve pendik arasıda yakın degil iyi düşünün derim.
Ayrıca evler uygun.
Dublex evler 700-800tl.

Hı bir de tuzla sanayi mah.dir kokusu cok bettir.
Hele şifa mah. falan aman uzak durun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…