TAYÍN HABERI GELDI ? hemde bi kac saat once aniden

Bence size mutlu kent uygun orda cocuklarinizla rahat edersiniz arkadasim okul olarak da o bolgenin veli ve ogrencisi iyidir diye dusunuyorum.Mutlukente bir bakin siz.

organızedeyse zaten mecburen gebzede oturacak pendıkten ıkı arabayla gıdebılır ancak sanayı bolgelerı cok ıcerıde

Merhaba,
Organizeye en yakın yer Mutlukent,Huzurkent o kısım ama Gebze’nin en iyi nezih yerlerinden oradaki okullara gönderebilmek için adresini oraya almaya çalışan çok kişi duydum. Eşiniz de rahat eder siz de.
bundan bir 10 yıl önce dağbaşı gibiydi dediğim bölge ama şimdi yükselişte. evler ve fiyat aralığı nedir bilmiyorum gidip görmek lazım bir de Kirazpınar TOKİ de yakın ama sosyal şartlArı nasıldır hiç bilmiyorum.
Umarım hakkınızda hayırlısı olur

Pendik Gebzeye çok uzak ve nezih sayılacak sahil kesimi ise Gebzeye ters bir yerde bence Pendik'e bağlı Kurtköyü de düşünün.

Ayyy canim mukemmel biyerdir pendik hayirli olsun sevin bence biz burdan ayrilamiyiruz omur boyu kal deseler kalirim pendikte

Merhaba diger konunuzu da okudum bugun.pendikten gidip gelen var ama trafik cok zaman aliyor.servis yoksa daha kotu.gebzede sanayi bolgesi oldugu icin belki siz de is bulursunuz.kurumun kresi varsa kizinizi birakirsiniz.tabi onemli olan buyuk kizin iyi bir okula gitmesi.
Belki bu iste de bir hayir vardir.aileniz icin hayirlisi olsun.

Ben pendikte oturuyorum. Size tavsiyem kesinlikle Tuzla olur fakar Gebzeye ulaşım acısından biraz sıkıntı bütçenizle pendikte çok rahat yerlerde ev bulunur ama buranın kimi yerleri guzel kimi yerleri malesef kötü
Gebze de guzel biryer değil malesef. Şu durumda en iyisi Tuzla gibi görünüyor
Pendikte tavsiye edebileceğim tek yer pendik merkez olur

Ben pendik kaynarcada oturuyorum gayet memnunum bu arada. Lakin buralar da yerler çok fark ediyor. Mesela slt kaynarca var üst kaynarca var üst kaynarca çok kötü alt kaynarca çok sakin yani semtlerden mahalleye kadar fark ediliyor iyice araştırın derim

Aaa evet alt kaynarca gibisi yoktur cok guzel valla bencede

Bence yaza kadar orda kal kizlarinla esin orda bi duzen kursun cocuklarin duzeni bozulmasin okulu falan bir de adapte olmalari alismalari zor olur okullar yazin kapaninca siz de gecersiniz .

Evet ilk etapta esim gidip bakip arastirmasi lazim is yerine pendik ters olur mu bilmiyorum suan icin gebze mutlukent i oneren cok oldu internette de en cok mutlukent oneriliyor bunu aklima yazdim onun disinda gonlum pendikten yana ama esimin is yerine tersmi bilmedigimiz icin gidip gormesini beklicez bi haftasonu bakacak artik

Hayırlı olsun inşallah. Kuzenimin eşi gebzede çalışıyor ve hergün ümraniyeden gidiyor :/ pendik güzel yer bence okul eğitimi vesaire daha iyidir sanırım gebzeye nazaran eğer aracınız varsa eşiniz için de zor olmak pendikten gitmek tabi fiyat olarak gebzeden daha yüksektir

Esimin araci yok ve is yerine ulasim acisindan arti okul acisindan gitmeden bilmiyoruz esimin baslayacagi sube yeni acilmis haritadan bile tam yeri belli degil isimiz zor olmazsa yaza kadar bekleyelim diyorum ama maddi acidan nasil idare edilir bilemiyorum

Öncelikle hayırlı olsun. İnsallah yeni ev size ferahlık verir. Gebze’yi tam bilmiyorum ama orada e**** k***** siteleri var. Evler hem çok ferah hemde güvenliği iyi. Site içerisinde oyun parkı ve cafe var. Okul konusunda bir fikrim yok ama. Bahsettiğiniz bölgeye 10 km kadar uzaklıktaymış bahsettiğim site ayrıca kiralar 750 den başlıyormuş

Son düzenleme:
Ben kocaeli deyim Gebze ye yakiniz. Canini sıkma insanlari cok iyidir yardim severdir. Vukuatsiz bir yer. Allah huzurlu yuvalar nasip etsin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…