- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.754
- 133
- 35
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Zaten yeter 2+1 yani durumlar duzelip borclar azalinca degistiririm cok ani oldu bi suru borc var bastan idareten tutucaz artikBu fiyata Pendik’te nezih bir yerde ev zor bulursunuz. Orta şeker bir mahallede de en fazla 2+1 bulursunuz.
Bence size mutlu kent uygun orda cocuklarinizla rahat edersiniz arkadasim okul olarak da o bolgenin veli ve ogrencisi iyidir diye dusunuyorum.Mutlukente bir bakin siz.Simdi internetten fikir amacli ev bakayim diyorum ama bilmiyorum ki esimin is yeri ne tarafa yakin hangi semtten daha kolay ulasim olur
Guzeller osb diye geciyor is adresi ama hangi semtler iyi bilmedigim gibi iyi semtler is yerine cok tersmi onuda bilmiyorum yakinda okul var mi okul nasil iyimidir onuda bilmiyorum suan bize hersey karanlik once gidip esim 2 ay filan bakacak misafirhane gibi bi yer ayarlayip izinli oldukca arastiracak en mantiklisi bu gibi
Ayyy canim mukemmel biyerdir pendik hayirli olsun sevin bence biz burdan ayrilamiyiruz omur boyu kal deseler kalirim pendikteHic biseyden haberim yoktu bi kac saat once esime mail gelmis tayin cikti ve 14 GUN ICINDE IS BASI YAPACAK
Nereye GEBZE..
pendikten yada gebze merkezden ev tutmayi dusunuyoruz ama hic bilmiyoruz oralari arti kis gunu arti cocuklarin okulu var cok ani oldu $oktayiz
Once esim gidip bi bakacak 15 tatilde de biz gideriz heralde yada yaza kadar beklermiyiz hic bilmiyorum
Pendik te yada gebzede oturanlardan fikir almak istedim
Merhaba diger konunuzu da okudum bugun.pendikten gidip gelen var ama trafik cok zaman aliyor.servis yoksa daha kotu.gebzede sanayi bolgesi oldugu icin belki siz de is bulursunuz.kurumun kresi varsa kizinizi birakirsiniz.tabi onemli olan buyuk kizin iyi bir okula gitmesi.Hic biseyden haberim yoktu bi kac saat once esime mail gelmis tayin cikti ve 14 GUN ICINDE IS BASI YAPACAK
Nereye GEBZE..
pendikten yada gebze merkezden ev tutmayi dusunuyoruz ama hic bilmiyoruz oralari arti kis gunu arti cocuklarin okulu var cok ani oldu $oktayiz
Once esim gidip bi bakacak 15 tatilde de biz gideriz heralde yada yaza kadar beklermiyiz hic bilmiyorum
Aaa evet alt kaynarca gibisi yoktur cok guzel valla bencedeBen pendik kaynarcada oturuyorum gayet memnunum bu arada. Lakin buralar da yerler çok fark ediyor. Mesela slt kaynarca var üst kaynarca var üst kaynarca çok kötü alt kaynarca çok sakin yani semtlerden mahalleye kadar fark ediliyor iyice araştırın derim
Aynen nezih sessiz sakin ben yılardır oturuyorum hiç sıkıntı çekmedimAaa evet alt kaynarca gibisi yoktur cok guzel valla bencede
Kesinlikle katiliyorumAynen nezih sessiz sakin ben yılardır oturuyorum hiç sıkıntı çekmedim
Kurtkoyde kiralar çok yüksek ama ya .Pendik Gebzeye çok uzak ve nezih sayılacak sahil kesimi ise Gebzeye ters bir yerde bence Pendik'e bağlı Kurtköyü de düşünün.
Ben kocaeli deyim Gebze ye yakiniz. Canini sıkma insanlari cok iyidir yardim severdir. Vukuatsiz bir yer. Allah huzurlu yuvalar nasip etsin insallah.Hic biseyden haberim yoktu bi kac saat once esime mail gelmis tayin cikti ve 14 GUN ICINDE IS BASI YAPACAK
Nereye GEBZE..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?