TAYÍN HABERI GELDI ? hemde bi kac saat once aniden

bigunmutlaka

;)
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
3.494
2.754
133
35
Hic biseyden haberim yoktu bi kac saat once esime mail gelmis tayin cikti ve 14 GUN ICINDE IS BASI YAPACAK
Nereye GEBZE..
pendikten yada gebze merkezden ev tutmayi dusunuyoruz ama hic bilmiyoruz oralari arti kis gunu arti cocuklarin okulu var cok ani oldu $oktayiz
Once esim gidip bi bakacak 15 tatilde de biz gideriz heralde yada yaza kadar beklermiyiz hic bilmiyorum
Pendik te yada gebzede oturanlardan fikir almak istedim

Insallah hayirli olan budur daha bi kac saat oncesine kadar baska dertler icin konu acarken simdi hic hesapta yokken bu haberi aldik insallah vardir bi hayir
Tabi ki biz bilmeyiz ama bazen hayır kapıya kadar gelir. Umarım her şey gönlünüzce olur. Hayırlısı budur.

Hayırlı olsun kışında mi tayin dönemi oluyormuş hiç bilmiyordum sizin adınıza iyi olur ins biçimde eylülde tayin çıktı ama suan bu şehirden hiç memnun değilim

Hayirlı olsun ben yillar once gebze de yasadim pendikte de oturduk kaynarca da daha doğrusu..Gebze merkez ile Pendik merkez arasinda kalsam secimim Pendik olurdu tabi ben yillar öncesine göre degerlendiriyorum belki oralarda yasayanlar tersini soylerler bilemiyorum.tekrar hayirli olsun

Iste hic biseyi bilmiyoruz ki isi gebze organize bolgesinde ama oraya gebzeden ulasim mi rahat olir pendikten gidip gelmek zor mu olur kolay mi hic bi fikrimiz yok o gidip bakacak birde nerde oturulur hangi semt cok kotu en ufak fikrimiz yok 2 kizimiz var cok zor bilmedigin bi yere tasinmak hele fikir alcak biri bile yoksa

Pendik Gebze arası trafik çekebilirsiniz.
Tuzla ikisinin ortası ama Gebze de fena yer değil. Gayet güzel deniz manzaralı ev bulursunuz, gezmek istediğinizde İstanbul’a gelirsiniz.

Ha eğitim açısından derseniz tabi ki Pendik’te daha güzel okullar vardır büyük ihtimalle.

İş Gebze’deyse Gebze’de ev bulun.
Valla gebze konusunda internet arastirmamiz pek ic acici degil herkes kotuluyor biz okula giden bi kizimiz var obur kizimda 3.5 yasinda hani biraz nezih duzgun olsun okul acisindan ev acisindan diyoruz ama ne gittik ne gorduk ne es dost akraba var kis gunu birden bugun ogrendik tayini..bi kac saat once

Ben gebzede ögretmenlik yaptim merkezinde iyi okullar vardi gebze kötü bir yer degil sadece gunluk nufusu cok yogun bir yer ve guvenliksiz geliyordu bana.Mutlu kent vardi guzel bir semt orda bir sürü evli cocuklu arkadaslarimiz yasiyordu memnunlardi.Darica tercih edenler de memnundu.degerlendirin bunlari da

4 yılımı tam ergenlik zamanlarımda Gebze’de geçirdim, hala nefretle anarım.. Babamın mesleği dolayısıyla ordaydık ama şimdi diyorum ki keşke Pendik ya da İzmit gibi bir yerde oturup başka yerde okula gitseymişiz kardeşimle birlikte.. Bu bahsettiğim dönemler 90’lı yılların ortaları, şimdi nasıldır bilemiyorum tabi.. Gebze çok kozmopolit karışık ve bence bazı bakımlardan aşırı muhafazakar bir yer.. Kız çocuk bence öyle bir yerde büyütülmemeli o kadar diyeyim, başka bir yerde oturun kızlarınız başka bir yerdeki okula gitsin eşiniz git gel yapsın bence..

Biraz biliyorum gebzeyi. Merkezi çok karışık ama gosb a yakın ve nezih bir yer olarak Mutlukent sizin için en iyi seçim diye düşünüyorum. Genelde gosb de çalışan çoğu yönetim kadrosu o bölgedeki sitelerde oturuyor. Hayırlı olsun..

Simdi internetten fikir amacli ev bakayim diyorum ama bilmiyorum ki esimin is yeri ne tarafa yakin hangi semtten daha kolay ulasim olur
Guzeller osb diye geciyor is adresi ama hangi semtler iyi bilmedigim gibi iyi semtler is yerine cok tersmi onuda bilmiyorum yakinda okul var mi okul nasil iyimidir onuda bilmiyorum suan bize hersey karanlik once gidip esim 2 ay filan bakacak misafirhane gibi bi yer ayarlayip izinli oldukca arastiracak en mantiklisi bu gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…