- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.754
- 133
- 35
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Insallah hayirli olan budur daha bi kac saat oncesine kadar baska dertler icin konu acarken simdi hic hesapta yokken bu haberi aldik insallah vardir bi hayirHayırlı olsun.
Tabi ki biz bilmeyiz ama bazen hayır kapıya kadar gelir. Umarım her şey gönlünüzce olur. Hayırlısı budur.Insallah hayirli olan budur daha bi kac saat oncesine kadar baska dertler icin konu acarken simdi hic hesapta yokken bu haberi aldik insallah vardir bi hayir
Ankaradayiz dogma buyumeSiz nerede oturuyorsunuz?
Valla gebze konusunda internet arastirmamiz pek ic acici degil herkes kotuluyor biz okula giden bi kizimiz var obur kizimda 3.5 yasinda hani biraz nezih duzgun olsun okul acisindan ev acisindan diyoruz ama ne gittik ne gorduk ne es dost akraba var kis gunu birden bugun ogrendik tayini..bi kac saat onceİş Gebze’deyse Gebze’de ev bulun.
Bu fiyata Pendik’te nezih bir yerde ev zor bulursunuz. Orta şeker bir mahallede de en fazla 2+1 bulursunuz.1000 1300 arasi olur heralde cunku cok zor bi zamana rast geldi ilk etapta cok iyi bo yer olmaz kasar bizi
Simdi internetten fikir amacli ev bakayim diyorum ama bilmiyorum ki esimin is yeri ne tarafa yakin hangi semtten daha kolay ulasim olurBen gebzede ögretmenlik yaptim merkezinde iyi okullar vardi gebze kötü bir yer degil sadece gunluk nufusu cok yogun bir yer ve guvenliksiz geliyordu bana.Mutlu kent vardi guzel bir semt orda bir sürü evli cocuklu arkadaslarimiz yasiyordu memnunlardi.Darica tercih edenler de memnundu.degerlendirin bunlari da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?