Tavuk Yemekleri Tavuk Yemekleri

En başarılı bulduğum tarif ;

• Ankete Katılan
    89
Hoşbuldumm . çarşamba günü sınavım var ama ben artık çalışmak istemiyorumm gına geldi ingilizceden

Canım benim çok fazla da yüklenme kendine, ille de son güne kadar çalışayım diye eziyet etme kendine
İnşaAllah çok çok başarılı bir sınav olur, Rabbim zihin açıklığı versin canım

Ben bu kadar bile beklemiyordum
Hatta daha katılımlar olacak biliyorum

Canım Allah kolaylık versinHocayı sevmeyince ders zaten sevilmiyor

aminn sağol nevreste abla :) evet aynen öylee daha çok soguttu beni zaten ingilizceyi sevmiyorum bide hoca gıcık olunca iyice gidesim gelmiyor allahtan arkadaşlarım iyi

Ben bu kadar bile beklemiyordum
Hatta daha katılımlar olacak biliyorum

Canım Allah kolaylık versinHocayı sevmeyince ders zaten sevilmiyor

Canım benim çok fazla da yüklenme kendine, ille de son güne kadar çalışayım diye eziyet etme kendine
İnşaAllah çok çok başarılı bir sınav olur, Rabbim zihin açıklığı versin canım

inşallahh aminn sağol vuslat abla :) inşallah emeğimin karşılığını alırımda bende bir oh çekerim :) Rabbim tüm öğrencilerin yardımcısı olsun

inşallahh aminn sağol vuslat abla :) inşallah emeğimin karşılığını alırımda bende bir oh çekerim :) Rabbim tüm öğrencilerin yardımcısı olsun

İnşaAllah canım, amin
Benim kızım da ingilizceyi çok seviyordu ama öğretmeni değişti ve yeni öğretmeni de hiç sevmiyor,notları 100den 80-85 e düştü

İnşaAllah canım, amin
Benim kızım da ingilizceyi çok seviyordu ama öğretmeni değişti ve yeni öğretmeni de hiç sevmiyor,notları 100den 80-85 e düştü

Öğretmen, dersi sevdirmek konusunda çok önemli bir faktör öğrenci ne kadar severse sevsin hocayı sevmedikçe o iş olmuyor malesef. İnşallah ben sevilen bir öğretmen olurum Allahın izniyle :)

yeni tariflermi
evet canim hayirlisi olsun..
karataya baslamissin duyduguma göre..nasil gidiyor canim..:26:
Evet yeni tarifler

Canım çok iyi gidiyor .Bugün 9 gün oluyor ve hiç kaçamak yapmadım .İnşaallah böyle gider
İlk hafta genelde karatayda 2 kilo gidiyor ve benimde gitti ama ödem attığımı düşünüyorum
Diyete başlayınca her zaman hedefler büyütülürBen de devam edeceğim inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…