çok fazla resim olmasın diye bir kaç resmi birleştirmıştım boyutu büyümüş şimdi küçültmeye uğraşıyorum :18:
Evet canım resim eklerken sorun yaşıyorlar:44:Nedenini merak ediyorum:26:Ben hiç sorun yaşamıyorum:44:En fazla büyük geliyor bende genelde eklemeden küçültüyorum
Lily'e özel mesaj yazdım cevap gelmedi bekliyorum
Bir yarışmacının resimleri silinmiş onada ulaşmamıyorum:26:
Benim net yavaş olunca hata veriyor sadece, o da sanırım zaman aşımından kaynaklı,
onun dışında hiç sorun olmuyor
Evet ben de gördüm, niye silinmiş ki acaba kendiliğinden:26:
Allah kolaylık versin canımAcele etme eklersin
Sürükleyip bırakma yöntemi yapınca değil mi canım, ben de bir kere öyle yaptım resim kocaman oldu silip normal yoldan ekledimCanım eklenti ekle bölümünden eklemeyince resimler bir zaman sonra siliniyor
Büyük ekleyince
çok fazla resim olmasın diye bir kaç resmi birleştirmıştım boyutu büyümüş şimdi küçültmeye uğraşıyorum :18:
Sürükleyip bırakma yöntemi yapınca değil mi canım, ben de bir kere öyle yaptım resim kocaman oldu silip normal yoldan ekledim
Evet canım
Zaman aşımından veya aldığın siteden fotoğraflar kalkınca fotolar siliniyor
Alıntılar belli olur yani
Evet ya eklenti olarak eklenen resimler silinmiyorYok pcye kaydet sonra eklenti yaparak eklersen hiç silinmiyor
Ama url kopyalayarak eklediklerimiz bir zaman sonra siliniyor
Sürükleyip bırakma yöntemi yapınca değil mi canım, ben de bir kere öyle yaptım resim kocaman oldu silip normal yoldan ekledim
Evet ya eklenti olarak eklenen resimler silinmiyor
Bir kere yanlış resim eklemiştim silinmedi, sayfayı yenilemiştim yazdığım herşey silindi tekrar yazdım
eşim bir program buldu boyutları küçültüyorsağ olsun baktı ki ben tek başıma altından kalkamayacağım :13: yarın işe gideceğim o nedenle şimdi bırakmak zorundayım ama artık yarın eklemekte sorun olmaz diye umuyorum, çok teşekkür ederim kızlar sizede..
eşim bir program buldu boyutları küçültüyorsağ olsun baktı ki ben tek başıma altından kalkamayacağım :13: yarın işe gideceğim o nedenle şimdi bırakmak zorundayım ama artık yarın eklemekte sorun olmaz diye umuyorum, çok teşekkür ederim kızlar sizede..
Evet canım öyle
Yarışmanın katılım süresinin bitmesine de az kaldı
Evet ya bu sefer hem çabuk geçti hem de sessiz geçti
Yarışmacılar da yok ortalarda:44:
Niye gelip sohbet etmiyorlar
Katılmak istediğini söyleyenlerde yok ortada
Evet ya gelseler iki muhabbet etsek, vızır vızır akışta gören gelirdi belki katılımcı olarak
Seni görünce kaçıyorlardır hesap soracak diye
Benim yüzümden olabilir mi:26:Kaçırdım mı milleti
Ben biraz uzaklaşayım o zamanToplanınca gelir yakalarım