• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tavuk Yemekleri Tavuk Yemekleri

En başarılı bulduğum tarif ;

• Ankete Katılan
    89
:38::38::38::38:
Evet canım resim eklerken sorun yaşıyorlar:44:Nedenini merak ediyorum:26:Ben hiç sorun yaşamıyorum:44:En fazla büyük geliyor bende genelde eklemeden küçültüyorum:31:
Lily'e özel mesaj yazdım cevap gelmedi bekliyorum:31:
Bir yarışmacının resimleri silinmiş onada ulaşmamıyorum:26:

Benim net yavaş olunca hata veriyor sadece, o da sanırım zaman aşımından kaynaklı,
onun dışında hiç sorun olmuyor:31:
Evet ben de gördüm, niye silinmiş ki acaba kendiliğinden:26:

Benim net yavaş olunca hata veriyor sadece, o da sanırım zaman aşımından kaynaklı,
onun dışında hiç sorun olmuyor:31:
Evet ben de gördüm, niye silinmiş ki acaba kendiliğinden:26:

Canım eklenti ekle bölümünden eklemeyince resimler bir zaman sonra siliniyor:31:
Büyük ekleyince:34:

Sürükleyip bırakma yöntemi yapınca değil mi canım, ben de bir kere öyle yaptım resim kocaman oldu silip normal yoldan ekledim:9:

Evet canım:34:
Zaman aşımından veya aldığın siteden fotoğraflar kalkınca fotolar siliniyor:9:

Sürükleyip bırakma yöntemi yapınca değil mi canım, ben de bir kere öyle yaptım resim kocaman oldu silip normal yoldan ekledim:9:

eşim bir program buldu boyutları küçültüyor :16: sağ olsun baktı ki ben tek başıma altından kalkamayacağım :9: :13: yarın işe gideceğim o nedenle şimdi bırakmak zorundayım ama artık yarın eklemekte sorun olmaz diye umuyorum, çok teşekkür ederim kızlar sizede..

Evet ya eklenti olarak eklenen resimler silinmiyor:30:
Bir kere yanlış resim eklemiştim silinmedi, sayfayı yenilemiştim yazdığım herşey silindi tekrar yazdım:9:

Evet canım öyle:34:
Yarışmanın katılım süresinin bitmesine de az kaldı:30:

eşim bir program buldu boyutları küçültüyor :16: sağ olsun baktı ki ben tek başıma altından kalkamayacağım :9: :13: yarın işe gideceğim o nedenle şimdi bırakmak zorundayım ama artık yarın eklemekte sorun olmaz diye umuyorum, çok teşekkür ederim kızlar sizede..

Bak bu çok iyi olmuş:29:
Tamam canım sana hayırlı geceler:16:
Yarın tarifini bekliyoruz:52:

Acele etmeyin Pazar gününe kadar süre var daha:34:
İyi geceler:16:

Evet ya gelseler iki muhabbet etsek, vızır vızır akışta gören gelirdi belki katılımcı olarak:52:
Seni görünce kaçıyorlardır hesap soracak diye:60::60:

Benim yüzümden olabilir mi:26:Kaçırdım mı milleti:30:
Ben biraz uzaklaşayım o zaman:ssz:Toplanınca gelir yakalarım:23:

Back