Tavuk Yemekleri Tavuk Yemekleri

En başarılı bulduğum tarif ;

• Ankete Katılan
    89
:KK19::KK19::KK19::KK19:
Evet canım resim eklerken sorun yaşıyorlar:44:Nedenini merak ediyorum:26:Ben hiç sorun yaşamıyorum:44:En fazla büyük geliyor bende genelde eklemeden küçültüyorum:KK31:
Lily'e özel mesaj yazdım cevap gelmedi bekliyorum:KK31:
Bir yarışmacının resimleri silinmiş onada ulaşmamıyorum:26:

Benim net yavaş olunca hata veriyor sadece, o da sanırım zaman aşımından kaynaklı,
onun dışında hiç sorun olmuyor:KK31:
Evet ben de gördüm, niye silinmiş ki acaba kendiliğinden:26:

Yok pcye kaydet sonra eklenti yaparak eklersen hiç silinmiyor:KK9:
Ama url kopyalayarak eklediklerimiz bir zaman sonra siliniyor:KK31:
Evet ya eklenti olarak eklenen resimler silinmiyor:KK30:
Bir kere yanlış resim eklemiştim silinmedi, sayfayı yenilemiştim yazdığım herşey silindi tekrar yazdım:KK9:

Sürükleyip bırakma yöntemi yapınca değil mi canım, ben de bir kere öyle yaptım resim kocaman oldu silip normal yoldan ekledim:KK9:

eşim bir program buldu boyutları küçültüyor :KK16: sağ olsun baktı ki ben tek başıma altından kalkamayacağım :KK9: :13: yarın işe gideceğim o nedenle şimdi bırakmak zorundayım ama artık yarın eklemekte sorun olmaz diye umuyorum, çok teşekkür ederim kızlar sizede..

eşim bir program buldu boyutları küçültüyor :KK16: sağ olsun baktı ki ben tek başıma altından kalkamayacağım :KK9: :13: yarın işe gideceğim o nedenle şimdi bırakmak zorundayım ama artık yarın eklemekte sorun olmaz diye umuyorum, çok teşekkür ederim kızlar sizede..

Bak bu çok iyi olmuş:KK19:
Tamam canım sana hayırlı geceler:KK16:
Yarın tarifini bekliyoruz:KK52:

Acele etmeyin Pazar gününe kadar süre var daha:KK34:
İyi geceler:KK16:

X