Tavuk Yemekleri Tavuk Yemekleri

En başarılı bulduğum tarif ;

• Ankete Katılan
    89
Hoşbuldumm . çarşamba günü sınavım var ama ben artık çalışmak istemiyorumm gına geldi ingilizceden :KK43:

Canım benim çok fazla da yüklenme kendine, ille de son güne kadar çalışayım diye eziyet etme kendine:KK19:
İnşaAllah çok çok başarılı bir sınav olur, Rabbim zihin açıklığı versin canım:KK16:

Ben bu kadar bile beklemiyordum:KK17:
Hatta daha katılımlar olacak biliyorum:KK9:

Canım Allah kolaylık versin:KK19:Hocayı sevmeyince ders zaten sevilmiyor:KK19:

aminn sağol nevreste abla :) evet aynen öylee daha çok soguttu beni zaten ingilizceyi sevmiyorum bide hoca gıcık olunca iyice gidesim gelmiyor allahtan arkadaşlarım iyi :KK43:

Ben bu kadar bile beklemiyordum:KK17:
Hatta daha katılımlar olacak biliyorum:KK9:

Canım Allah kolaylık versin:KK19:Hocayı sevmeyince ders zaten sevilmiyor:KK19:

Canım benim çok fazla da yüklenme kendine, ille de son güne kadar çalışayım diye eziyet etme kendine:KK19:
İnşaAllah çok çok başarılı bir sınav olur, Rabbim zihin açıklığı versin canım:KK16:

inşallahh aminn sağol vuslat abla :) inşallah emeğimin karşılığını alırımda bende bir oh çekerim :) Rabbim tüm öğrencilerin yardımcısı olsun:KK16:

inşallahh aminn sağol vuslat abla :) inşallah emeğimin karşılığını alırımda bende bir oh çekerim :) Rabbim tüm öğrencilerin yardımcısı olsun:KK16:

İnşaAllah canım, amin:KK16:
Benim kızım da ingilizceyi çok seviyordu ama öğretmeni değişti ve yeni öğretmeni de hiç sevmiyor,notları 100den 80-85 e düştü:KK50:

İnşaAllah canım, amin:KK16:
Benim kızım da ingilizceyi çok seviyordu ama öğretmeni değişti ve yeni öğretmeni de hiç sevmiyor,notları 100den 80-85 e düştü:KK50:

Öğretmen, dersi sevdirmek konusunda çok önemli bir faktör öğrenci ne kadar severse sevsin hocayı sevmedikçe o iş olmuyor malesef. İnşallah ben sevilen bir öğretmen olurum Allahın izniyle :)

yeni tariflermi:KK56:
evet canim hayirlisi olsun..:KK19:
karataya baslamissin duyduguma göre..nasil gidiyor canim..:26:
Evet yeni tarifler:KK52:
:KK19::KK19::KK19::KK19:
Canım çok iyi gidiyor .Bugün 9 gün oluyor ve hiç kaçamak yapmadım :KK31:.İnşaallah böyle gider:KK76:
İlk hafta genelde karatayda 2 kilo gidiyor ve benimde gitti ama ödem attığımı düşünüyorum:KK31:
Diyete başlayınca her zaman hedefler büyütülür:KK9:Ben de devam edeceğim inşaallah:KK19:

X