En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Ne yapalım, sana ulaşacak bir sosyal medya olsun ya da numara falan olsun yoktu bizlerde.

Ziyaretçiyken ellerini, kollarını bağladılar mı
Mune cımbızıyla didikledi hep
Siz sosyal medyadan mı haberleşiyorsunuz

Hiiiiiçççç heyecan yuk, niye ki acep?
Nevreste tuzlu tavuk yaptı ya, onu gördükten sonra ne heyecan kaldı, ne yarışma stresi. Hepsi geçti gitti. artık bi dahaki yarışma da şansımızı deneriz.

Nevreste tuzlu tavuk yaptı ya, onu gördükten sonra ne heyecan kaldı, ne yarışma stresi. Hepsi geçti gitti. artık bi dahaki yarışma da şansımızı denerim.
Ben çoğu kategoride Nevreste ye kesin 1.sensin 3.madalya geliyor dedim ,hiç birinde 1.olmadı,bunda demedim ,zayıf tavık almışSenin tavık daha cazibeli duruyor Onunkinden aramızda kalsın da ,1 tarif daha var iddialı gördüğüm ,hatta 2 ,hatta 3 ama yazmayayım

Evet, onun ki yaşlanmış tavuk gibi olmuş. Yükü ağır geldi kaldiramadı zavallı tavık. Basmış tuzu, 2 kiloluk tavuk kemikleri içine geçmiş

Evet, onun ki yaşlanmış tavuk gibi olmuş. Yükü ağır geldi kaldiramadı zavallı tavık. Basmış tuzu, 2 kiloluk tavuk kemikleri içine geçmiş

Nevresteeeeeeeeee koş bak senin tavuğuna ne diyor
Zavallı hayvanceğize işkence çektirmişZaten kesilmiş hayvan ,üstüne bir de tuz basmış

Bir daha yaramazlık yaptığını görmeyeceğimYoksa bir daha kayfe,cugara göndermeyiz ve seni çatlatmak için herşeyi yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…