Nevreste tuzlu tavuk yaptı ya, onu gördükten sonra ne heyecan kaldı, ne yarışma stresi. Hepsi geçti gitti. artık bi dahaki yarışma da şansımızı deneriz.
Nevreste tuzlu tavuk yaptı ya, onu gördükten sonra ne heyecan kaldı, ne yarışma stresi. Hepsi geçti gitti. artık bi dahaki yarışma da şansımızı denerim.
Ben çoğu kategoride Nevreste ye kesin 1.sensin 3.madalya geliyor dedim ,hiç birinde 1.olmadı,bunda demedim ,zayıf tavık almışSenin tavık daha cazibeli duruyor Onunkinden aramızda kalsın da ,1 tarif daha var iddialı gördüğüm ,hatta 2 ,hatta 3 ama yazmayayım
Ben çoğu kategoride Nevreste ye kesin 1.sensin 3.madalya geliyor dedim ,hiç birinde 1.olmadı,bunda demedim ,zayıf tavık almışSenin tavık daha cazibeli duruyor Onunkinden aramızda kalsın da ,1 tarif daha var iddialı gördüğüm ama yazmayayım
Nevreste tuzlu tavuk yaptı ya, onu gördükten sonra ne heyecan kaldı, ne yarışma stresi. Hepsi geçti gitti. artık bi dahaki yarışma da şansımızı deneriz.
Geldim nevoşum yettim
Valla ruhum daraldı mapus damlarında. Gönderdiğiniz cügara kayfelerde olmayaydı napardım
Evet o ziyaretçi bendim
İflahım kurudu gizli sekme açmaktan
Okuyupta cevap verememek ne zormuş yarabbi, tövbeler olsun bi daha ağzımı açarsam oylamayı kaçırıcam diye aklım gitti. Hediyemi gösteremedim diye göbeğim çatladı
Bi daha yaramazlık yapmıycam
Nevreste
ablacım yapılacak başka tarif yok mu 15te kaldık ya
Çok tarif olunca bol ekşınlı geçiyor oylama heyecan artıyor
Tariflerden mi korktular acep, çok mu iddialıyız